ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

За минулу добу У Збройних Силах зареєстровано 141 новий випадок захворювання на COVID-19

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 17 Жовтня 2020, 11:32

Станом на 10.00 17 жовтня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє – 1024 особи.

Всього за час пандемії одужало – 3187 осіб, летальних випадків – 12.

На ізоляції (втому числі самоізоляція) перебуває 473 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 64 особи.

За минулу добу зареєстровано 141 новий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

З них у закладах охорони здоров’я перебуває 13 осіб (Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” – 4 військовослужбовця, Військово-медичний клінічний центр Північного регіону – 1 військовослужбовець та 1 працівник ЗС України, Військово-медичний клінічний центр Східного регіону – 1 військовослужбовецяь, Черкаський військовий госпіталь – 2 військовослужбовця, ізолятор військової частини Львівської області – 1 військовослужбовець, Стебницька ЦРЛ – 1 працівник ЗС України, Новояворівська ЦРЛ – 1 працівник ЗС України, клінічна міська лікарня міста Одеси – 1 працівник ЗС України). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебуває 128 осіб (Київська область – 50 військовослужбовців та 12 працівників ЗС України, Львівська область – 11 військовослужбовців та 1 працівник ЗС України, Житомирська область – 7 військовослужбовців та 2 працівника ЗС України, Дніпропетровська область – 14 військовослужбовців та 2 працівника ЗС України, Запорізька область – 4 військовослужбовця та 1 працівник ЗС України, Хмельницька та Волинська області – по 3 військовослужбовця, Закарпатська область – 1 військовослужбовець та 2 працівника ЗС України, Миколаївська та Харківська області – по 2 військовослужбовця та по1 працівнику ЗС України, Одеська та Черкаська області – по 2 військовослужбовця, Вінницька, Івано-Франківська,Тернопільська, Полтавська та Сумська області – по 1 військовослужбовцю). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами.

Читайте нас у Facebook
Україна відреагувала на делімітацію кордону між Азербайджаном і Вірменією

Україна відреагувала на делімітацію кордону між Азербайджаном і Вірменією

Міністерство закордонних справ України привітало досягнуті домовленості між Азербайджаном та Вірменією щодо делімітації міждержавного кордону на підставі Алма-Атинської декларації 1991 року.

Україна та Італія обговорили повернення депортованих дітей та військовополонених

Україна та Італія обговорили повернення депортованих дітей та військовополонених

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак у телефонній розмові з головою Єпископської конференції Італії кардиналом Маттео Дзуппі обговорили проблему повернення з держави-агресорки депортованих дітей і військовополонених, зокрема бойових медиків.

Продавали автівки, які завозили для потреб Сил оборони: викрито ділків

Продавали автівки, які завозили для потреб Сил оборони: викрито ділків

Сім автомобілів, ввезених в Україну як гуманітарна допомога військовим, спритні ділки намагалися незаконно реалізувати на території Київської області.

Президент відзначив державними нагородами 271 військових. 51 з них — посмертно

Президент відзначив державними нагородами 271 військових. 51 з них — посмертно

Президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами 271 захисника України, 51 із них — посмертно.

Норвегія виділить додаткові 600 млн доларів на підтримку України

Норвегія виділить додаткові 600 млн доларів на підтримку України

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що Норвегія вирішила виділити додаткові 600 млн доларів на підтримку України.

Розмінування України: уряд дозволив ДСНС надавати платні послуги

Розмінування України: уряд дозволив ДСНС надавати платні послуги

Кабінет Міністрів дозволив підрозділам Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) надавати платні послуги для оцінки відповідності у сфері цивільного захисту.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Медик-Військовослужбовець

від 20100 до 125000 грн

Дніпро

Косівський РТЦК та СП

Психолог

від 20000 до 50000 грн

Шостка

Військова частина 2240 НГУ

Інспектор прикордонної служби, зв’язківець

від 20500 до 25000 грн

Херсон

Херсонський прикордонний загін

Офіцер групи психологічного супроводу та відновлення

від 25000 до 25000 грн

Київ

131 окремий батальйон 112 ОБр Сил ТрО

Охоронець

від 21000 до 30000 грн

Київ

Військова частина №2260

Стрілець

від 20100 до 120100 грн

Дніпро

128 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ