ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Криворізькі танкісти готують техніку до експлуатації в осінньо-зимовий період

Новини Озброєння та техніка
Прочитаєте за: 2 хв. 3 Жовтня 2020, 15:13

Переведення озброєння та військової техніки на осінньо-зимовий режим експлуатації — необхідний і важливий елемент підтримання рівня боєготовності. Для того, щоб усі потрібні регламентні роботи були виконані  правильно й безпечно, з військовослужбовцями окремої танкової Криворізької бригади імені Костянтина Пестушка провели заняття з порядку організації переведення ОВТ на осінньо-зимовий режим експлуатації.

Як повідомили у пресслужбі бригади, на дев’яти навчальних місцях військовим розповіли про порядок виконання робіт на автомобільній і бронетанковій техніці та ракетно-артилерійському озброєнні. Також їм нагадали порядок організації, планування та звітності з проведення сезонного обслуговування.

Особливу увагу зосереджено на безпеці під час виконання робіт. Для цього було окремо організоване заняття з надання першої медичної допомоги.

— Під час обслуговування озброєння та військової техніки треба вміти надавати першу меддопомогу. Небезпека, наприклад, може чекати на військовослужбовця під час обслуговування акумуляторних батарей —  можливі опіки хімічними речовинами. А то й інші нещасні випадки: отруєння чадним газом, ураження електричним струмом, травмування, які загрожують крововтратою, забоями та переломами, — застерігає начальник медичної служби бригади Ростислав.

Водночас начальник зв’язку бригади Андрій розповів про порядок обслуговування та ремонт засобів зв’язку й пов’язані з цим тонкощі, які слід врахувати.

— Як показує практика, під час ненадійного закріплення контактів може виникнути загоряння і, як результат, втрата техніки, зокрема танка. Дуже важливо перевірити якість з’єднання антенних вводів, адже через це може виникнути проблема зі зв’язком, — інформує офіцер.

Як зазначили у бригаді, мети заняття — формування єдиного розуміння в організації виконання регламентів — вдалося досягнути. До військових доведені вимоги заходів безпеки, адже найголовніше — це збереження життя та здоров’я особового складу.

Фото пресслужби бригади

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
ГУР повідомило кількість у росії ракет «циркон», «онікс», «калібр» та Х-69

ГУР повідомило кількість у росії ракет «циркон», «онікс», «калібр» та Х-69

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило орієнтовні запаси в росії ракет типу «циркон», «онікс», «калібр» та Х-69, а також динамку їх виробництва.

Колаборанти розпродують Азовське узбережжя так званим російським інвесторам

Колаборанти розпродують Азовське узбережжя так званим російським інвесторам

Окупанти пропонують «інвесторам» з росії незаконно привласнені землі вздовж Азовського узбережжя, зокрема пансіонати, бази відпочинку й рекреаційні зони.

У Нікополі внаслідок артобстрілу та удару дроном-камікадзе постраждали четверо осіб

У Нікополі внаслідок артобстрілу та удару дроном-камікадзе постраждали четверо осіб

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу поранення дістали четверо людей. росармія атакувала місто з артилерії та ударним дроном.

Рустем Умєров закликав ірландського колегу до інвестицій в українські оборонні компанії

Рустем Умєров закликав ірландського колегу до інвестицій в українські оборонні компанії

Міністр оборони Рустем Умєров у телефонній розмові з віцепрем’єр-міністром, міністром оборони та міністром закордонних справ Ірландії Міхалом Мартіном подякував йому за постійну політичну і практичну підтримку України у відбитті російської агресії.

На Вінниччині затримали на гарячому організатора схеми для ухилянтів

На Вінниччині затримали на гарячому організатора схеми для ухилянтів

У межах кримінальної справи оперативники Могилів-Подільського прикордонного загону спільно з представниками Нацполіції викрили чоловіка, який організував схему незаконного переправлення осіб через державний кордон.

В Одесі викрили шахрая, який маскувався під волонтера

В Одесі викрили шахрая, який маскувався під волонтера

Понад мільйон гривень зміг витягнути з місцевої жительки злочинець, який діяв під виглядом відомого волонтера.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Бойовий медик

від 20000 до 50000 грн

Полтава

Військова частина A7310

віськова служба за контрактом

від 20100 до 123000 грн

Харків, Харківська область

Моторист-механік, військовослужбовець

від 25000 до 55000 грн

Одеса

Флотилія ВМС ЗСУ

Старший технік, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Дніпро, Дніпропетровська область

Військовослужбовець

від 30000 до 120000 грн

Запоріжжя

Комунарський РТЦК та СП

Стрілець-Військовослужбовець

від 20100 до 125000 грн

Суми

Косівський РТЦК та СП