ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

ДК «Укроборонпром» створить ремонтну базу для вертольотів у Туреччині

Новини Озброєння та техніка
Прочитаєте за: 2 хв. 18 Серпня 2021, 17:47

Державна компанія «Укрспецекспорт», яка входить до складу Укроборонпрому, уклала рамковий контракт з турецькою THK Teknik A.Ş. на створення бази ремонту вертольотів Мі-17 у Турецькій Республіці. Це відбулося під час міжнародної виставки оборонної промисловості IDEF – 2021.

Контрактом передбачено проведення ремонтів техніки турецьких клієнтів і виконання замовлень для третіх країн. Про це повідомляється на сайті ДК «Укроборонпром».

Укрспецекспорт і THK Teknik A.Ş мають досвід партнерства з 2018 року, коли вони виграли тендер на ремонт 18 багатоцільових вертольотів Мі-17 Головного командування жандармерії Туреччини.

– Співпраця України та Туреччини у військово-технічній сфері за останній час вийшла на новий якісний рівень і є одним з основних елементів стратегічного партнерства наших країн», – зазначив генеральний директор ДК «Укрспецекспорт» Вадим Ноздря.

THK Teknik A.Ş. посідає провідне місце в системі технічного обслуговування цивільної та військової авіації Турецької Республіки. Компанія під різними назвами працює з 1925 року та надає широкий спектр послуг: від обслуговування літаків з максимальною злітною масою понад 5700 кг до ремонту планерів і гелікоптерів.

THK Teknik A.Ş. має чотири ангари, низку лінійних станцій та майстерень, кількість яких постійно зростає. Виробничі потужності сертифіковані дозволами SHY-145 та SHY-147  Генерального директорату цивільної авіації Туреччини.

Нагадаємо, виробничі підприємства та спецекспортери, що входять до складу Концерну, беруть участь у міжнародній виставці IDEF – 2021, на якій свою продукцію та послуги презентують понад 1200 виробників озброєння та військової техніки з усього світу.

Також у рамках заходу представники Укроборонпрому обговорюють з іноземними партнерами хід виконання наявних контрактів та проводять низку робочих зустрічей щодо перспективної співпраці з закордонними компаніями.

 

Читайте нас у Facebook
За добу Сили оборони вдарили по 6 комплексах ППО

За добу Сили оборони вдарили по 6 комплексах ППО

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу та 4 зенітно-ракетних комплексах противника.

Ворожі атаки завдали українській енергетиці збитків на понад $1 мільярд

Ворожі атаки завдали українській енергетиці збитків на понад $1 мільярд

Після масованих російських атак на об’єкти української енергетичної інфраструктури протягом останніх місяців ситуація в енергосистемі — досить складна.

На Великдень ворог атакував 103 рази

На Великдень ворог атакував 103 рази

Також росіяни завдали 2 ракетних та 100 авіаційних ударів, здійснив 57 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Сили оборони знищили ворожий танк

Сили оборони знищили ворожий танк

Рота ударних безпілотних авіаційних комплексів «Булава» влучно відпрацювала по російському танку, який ховався у посадці.

росіяни вдарили ракетою по елеватору на Полтавщині

росіяни вдарили ракетою по елеватору на Полтавщині

У другій половині дня 5 травня ворог завдав удару по елеватору на території Полтавської громади.

ГУР перехоплення: Братан, нікаво нікуда нє сажают вродє как… я тєбє говорю, бєгі оттуда

ГУР перехоплення: Братан, нікаво нікуда нє сажают вродє как… я тєбє говорю, бєгі оттуда

Перехоплена розмова військовослужбовців зс рф з грайворонського напрямку бєлгородської області щодо варіантів дезертирства та відмови брати участь у війні проти України.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Водій (кат. С, С1)

від 28000 до 36000 грн

Київ

Військова частина А3628

Начальник ремонтної майстерні, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Санітаp, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область

Механік відділення технічного обслуговування автомобільної техніки

від 25000 до 45000 грн

Павлоград

Військова частина А4759

Бухгалтер

від 21000 до 51000 грн

Житомир

Військова частина А1112

Водій-радіотелефоніст, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область