ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Рівненський військовий госпіталь за сприяння Міноборони отримав медичне обладнання та витратні матеріали іноземного виробництва

Новини Події Репортаж
Прочитаєте за: 2 хв. 12 Січня 2021, 11:00

За підтримки небайдужих громадян технічну базу рівненського військового госпіталю посилено новим апаратом ультразвукової діагностики й матеріалами нефармакологічного виробництва. Адресну гуманітарну допомогу вартістю у кількасот тисяч гривень доставлено до Рівного за сприяння представників оборонного відомства задля покращення якості надання медичних послуг. Під час робочої поїздки вони ознайомилися  зі станом справ у шпиталі й визначили шляхи розв’язання нагальних проблемних питань на рівні керівництва Міністерства оборони.

Звертаючись до присутніх під час передачі майна, очільник представництва МОУ – керівник Експертної групи політики військових зав’язків з громадськістю Міністерства оборони України Лариса Родченко і радник заступника Міністра оборони України Микола Рождественський подякували за апарат УЗД директору приватної будівельної фірми «Класік» Ярославу Менжересу, а керівникам благодійних фондів «Єдність» та «Віра в майбутнє» в особі Олени Місковської й Олега Вітковського за інші матеріали медичного призначення.

Водночас провідний хірург Військово-медичного центру Західного регіону полковник медичної служби Іван Богдан наголосив, що військовослужбовці ЗС України ратною справою та жертовністю заслужили на найвищий рівень медичної допомоги.

– Нині госпіталь у Рівному отримав апарат, що суттєво підвищить рівень надання медичної допомоги. Приємно, що питанням медичного забезпечення приділяється велика увага з боку держави, Міністерства оборони, Генерального штабу Збройних Сил України та волонтерів.

Як зазначив благодійник – директор будівельної фірми «Класік» Ярослав Менжерес, апарат УЗД, який щойно передали рівненським військовим лікарям, призначений для огляду органів черевної порожнини, загострення панкреатиту, нирок, передміхурової залози, сечового міхура. Є можливість огляду щитоподібної залози, молочних залоз, поверхневих структур, лімфатичних вузлів, слинних залоз, м’яких тканин тощо.

– У такий спосіб дякуємо військовослужбовцям та працівникам Збройних Сил України за їхню важку працю. Армія й народ єдині та непереможні, і я певен: спільними зусиллями військові й волонтери щодня наближують день перемоги, який обов’язково прийде, – наголосив волонтер.

Навзаєм начальник Рівненського військового госпіталю підполковник медичної служби Тимофій Кульчицький вручив меценатам подяки й ознайомив поважних гостей з особливостями роботи чинних відділень.

Фото автора

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Десантники збили «ланцет»

Десантники збили «ланцет»

Зенітна ракетна батарея 77-ї окремої аеромобільної бригади збила баражуючий боєприпас «Ланцет».

Окупанти завдали три удари КАБами по центру Харкова

Окупанти завдали три удари КАБами по центру Харкова

Серед 10 постраждалих внаслідок удару по Харкову одна жінка у важкому стані, дані особи встановлюються.

На Великдень ворог вдарив 5 ракетами по ТЕС на Донеччині

На Великдень ворог вдарив 5 ракетами по ТЕС на Донеччині

В першій половині 5 травня росіяни вдарили ракетами по території Слов'янській тепловій електростанції у Краматорському районі.

НАТО відпрацьовує в Північній Атлантиці протичовнову боротьбу в рамках маневрів Dynamic Mongoose-2024

НАТО відпрацьовує в Північній Атлантиці протичовнову боротьбу в рамках маневрів Dynamic Mongoose-2024

В акваторії Північної Атлантики в активну фазу увійшли навчання підрозділів країн НАТО Dynamic Mongoose 24, які мають на меті перевірити протичовнові та надводні можливості союзників.

У Києві запрацював сучасний спортзал для ветеранів та військових

У Києві запрацював сучасний спортзал для ветеранів та військових

У межах простору «Київ Мілітарі Хаб» відкрили сучасний спортзал із реабілітаційними тренажерами для військовослужбовців та ветеранів. Тут вони можуть безкоштовно займатися фізичними вправами.

Сили оборони провели штурм зі взяттям полонених

Сили оборони провели штурм зі взяттям полонених

Бійці 23 окремого стрілецького батальйону ЗСУ атакували позиція ворога і поповнили наш обмінний фонд.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Водій, військовослужбовець

від 21000 до 121000 грн

Покровськ

107 ОБТРО м. Маріуполь

Навідник-оператор

від 24000 до 124000 грн

Мукачеве, Закарпатська область

Тракторист, військовослужбовець

від 20000 до 50000 грн

Кропивницький

Військова частина А3406

Військова служба за контрактом з початковою з/п від 51500 до 200000

від 51500 до 200000 грн

Хмельницький, Хмельницька область

Медична сестра, анестезист відділення анестезіології, реанімації та інтенсивної терапії

від 20000 до 120000 грн

Десна (Чернігівська обл.)

Військова частина А4302