ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

У Києві професійні футболісти та воїни ЗСУ зіграли футбольний матч «Все буде Україна»

Регіони
Прочитаєте за: 2 хв. 21 Травня 2022, 18:28

В одному зі столичних районів на стадіоні ДЮСШ «Чемпіон» пройшов товариський футбольний матч «Все буде Україна», в якому взяли участь команди Збройних Сил України та Національної збірної України з футболу серед ветеранів.

До заходу, окрім професійних гравців, долучилося чимало вболівальників. Зокрема футбольний матч відвідали легенди вітчизняного футболу: Андрій Біба, Анатолій Дем’яненко, Олексій Михайличенко, Олег Протасов та Юрій Максимов.

Організатори футбольного поєдинку — Київська міська адміністрація, Дарницька РДА, воїни ЗСУ і Тероборони, які нині стоять на захисті нашої держави, представники Асоціації ветеранів футболу України та представники бізнесу.

За словами представника від Київської міської ради Миколи Конопелька, наразі всі об’єднують зусилля проти військової агресії російської федерації, кожен з нас поділяє єдину думку: Україна переможе й настане мир на нашій землі. А товариський футбольний матч за участю військовослужбовців та професійних футболістів — це захід єднання, оскільки згуртований і сильний духом народ здолати неможливо.

— В Україні вже третій місяць триває російсько-українська війна, наші мужні захисники щоденно боронять українські позиції. Кожен з нас спрямовує свої ресурси задля допомоги українському війську. Водночас ми організували спортивну подію для військових та залучили відомих футболістів, які із задоволенням зіграли товариський матч на підтримку України, — підкреслив він.

Команду зірок-ветеранів футболу в жовтій формі з капітанською повʼязкою захищав Владислав Ващук, ексгравець київського «Динамо» та збірної України з футболу. Він каже, що нині грають, щоб підтримати захисників. Звісно, це добра розрада в цілодобові дні оборони — не тільки для бійців на полі, а й на трибунах.

Разом із Владиславом Ващуком у команді зірок грали Вʼячеслав Шевчук, Олексій Белік, Сергій Нагорняк та інші.

Команда ЗСУ в біло-синій формі з картою України на грудях мужньо протистояла на футбольному полі професійним футболістам, які під час гри не поступалися бійцям — грали як з легендарними клубами свого часу.

У першому таймі команда ветеранів забила два голи, авторами яких стали Андрій Воробей та Олег Собуцький. Втім, пізніше рахунок вирівняв військовий Петро Луцишин, забивши два голи.

І він завершив товариський футбольний поєдинок на користь Національної збірної України серед ветеранів з рахунком 6:4. Проте, яким би не був результат цих дружніх футбольних баталій, — перемогла Україна!

На завершення усіх учасників матчу нагородили пам’ятними кубками, а команда військових на знак глибокої шани та вдячності у подарунок від зірок футболу отримала м’ячі з підписами та комплекти футбольної форми.

Підготував Назар Волошин

Фото Дарницька РДА

Читайте нас в Telegram
Десантники розповіли, як знищили два ворожі танки у прямому бою

Десантники розповіли, як знищили два ворожі танки у прямому бою

Січеславські десантники знищили два російських танки з 200 метрів у прямому танковому бою.

Ворог перекинув основну масу підрозділів на Очеретино

Ворог перекинув основну масу підрозділів на Очеретино

У вечірньому стрімі Армія TV ведучі обговорили оперативну обстановку з Авдіївського напрямку з військовослужбовцем окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша на псевдо «Італієць».

Нам потрібні засоби для захисту повітряного простору негайно — Міністр оборони на засіданні Ради Україна-НАТО

Нам потрібні засоби для захисту повітряного простору негайно — Міністр оборони на засіданні Ради Україна-НАТО

Україна зараз життєво потребує засобів для захисту цивільного населення від ракетних ударів та атак російських безпілотників.

Окупанти обстріляли передмістя Херсона: загинула літня жінка

Окупанти обстріляли передмістя Херсона: загинула літня жінка

Близько години тому армія рф з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла передмістя Херсона.

Вже восьма данська команда інструкторів прибула у Британію для навчання українських військових

Вже восьма данська команда інструкторів прибула у Британію для навчання українських військових

Збройні сили Королівства Данія продовжують брати участь у багатонаціональній навчальній операції ІНТЕРФЛЕКС з базової загальновійськової підготовки Збройних Сил України на території Великої Британії. Це дієвий внесок на підтримку України.

На закупівлі для ЗСУ дизельного палива зекономили понад 30 млн грн

На закупівлі для ЗСУ дизельного палива зекономили понад 30 млн грн

Державному оператору тилу (DOT) вдалося заощадити понад 30 мільйонів гривень на закупівлі для Збройних Сил України дизельного палива.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Офіцер з морально-психологічного забезпечення 155 об ТрО

від 24000 до 54000 грн

Степанівка, Сумська область

військовослужбовець Начальник медичної служби

від 20000 до 120000 грн

Київ, Київська область

Бойовий медик

від 20000 до 20000 грн

Біла Церква

Військова частина А7298

Водій

від 21000 до 130000 грн

Дрогобич

Військова частина А7079