ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Щастя під гуркіт канонад: у Харкові народилася ще одна родина

Армія і суспільство Репортаж
Прочитаєте за: 3 хв. 5 Квітня 2022, 12:40

Понеділок у Харкові видався гучним – місто здригалося від ворожих градів та сильної відповіді нашої арти на обстріли окупантів. З боку Салтівки знову валить сильний дим. Гості біля будівлі ЦНАПу в центрі міста в очікуванні молодят тривожно поглядають у той бік.

А ось і вони – 24-річні Єгор та Ліза. Вони щасливо усміхаються. Сьогодні ніщо не може зіпсувати їм настрою – день їхнього весілля. До місця, де офіційно стануть подружжям, пара  крокує швидко та впевнено.

Голова майбутнього подружжя – захисник України. У 2016 році, ледве Єгору виповнилося 18 років, він взяв до рук зброю та відправився на схід України боронити її. Потім працював психологом, допомагав особам з наркотичною та алкозалежністю. 24 лютого цього року одним із перших одягнув однострій, аби дати достойну відсіч оркам, які посягнули на українські землі. Ліза – фахівець з вебдизайну.

В очікуванні решти гостей молодята не припиняють обійматися, не соромлячись демонструвати цьому світові, який назавжди змінила війна, свої щирі почуття.

Єгор та Ліза познайомилися два з половиною роки тому на форумі з гендеру, а 11 вересня 2021 Єгор зробив пропозицію коханій.

– Це було в парку Горького Харкова. Він запросив мене проїхатися на «Американських гірках» – після цього адреналін зашкалював. Але ще більше він піднявся, коли Єгор встав на коліно та запропонував стати його дружиною. Дівчата, які працювали на атракціоні, випустили над нами хлопавки, а потім ми дружно прибирали весь цей безлад, – усміхається наречена, переказуючи ті моменти життя. Моменти, які мали місце до війни…

З розписом вирішили не поспішати, але широкомасштабне вторгнення російських окупантів все змінило… Адже ніхто не знає, чи буде завтра…

– Я звернувся до командира з проханням організувати наше весілля. І ось ми тут… – розповідає Єгор. – І тут же демонструє обручки. Як я їх обирав та як вони їхали до Харкова – це окрема історія, і я її нікому не розповім.

Раптом біля будівлі ЦНАПу стає гучно – то підтягнулися побратими Єгора. Несподівано для молодят вони «організували» букет для нареченої – ніжні рози постільних тонів. Один із армійців чіпляє на форму нареченого аналогічну бутоньєрку.

І ось молодят урочисто запрошують до зали одружень. Ті беруться за руки та впевнено крокують то стійки, де вже на них очікують документи для підпису. Від хлопців у формі постійно тривають жарти на адресу Єгора про те, щоб він одумався, але всі гості розуміють, що це через хвилювання за побратима та його подальшу долю.

Урочисто звучить Марш Мендельсона, Єгор та Ліза надягають одне одному обручки, ставлять підписи і реєстратор шлюбів проголошує молодят чоловіком і дружиною… Свідки відкорковують плашку шампанського (і де тільки вони знайшли її в ці часи?). Під гучне «Гірко» подружжя закріплюють цю мить поцілунком та роблять по ковтку напою – більше не можна, війна…

Після привітань побратими Єгора оголошують ще один сюрприз. Вони згуртовуються та, спочатку сором’язливо, а потім впевненіше співають «Червону руту». Чоловік запрошує дружину на перший шлюбний танець… У цю мить немає видовища прекраснішого, ніж ця пара…

А ми бажаємо молодятам миру і довгих років життя. Ця пара стане однією з багатьох, кому судилося відроджувати нашу славетну українську націю…

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
За добу знешкоджено понад 300 вибухонебезпечних предметів — ДСНС

За добу знешкоджено понад 300 вибухонебезпечних предметів — ДСНС

Підрозділами ДСНС протягом доби здійснено 291 виїзд на ліквідацію наслідків обстрілів окупантами населених пунктів та об’єктів інфраструктури, ліквідовано 5 пожеж, надано психологічну допомогу 132 особам.

Армія рф минулої доби атакувала 115 населених пунктів України

Армія рф минулої доби атакувала 115 населених пунктів України

За минулу добу, 25 квітня, російські війська обстріляли територію 9 областей України.

Рада взяла за основу законопроєкт про ветеранську патронатну службу

Рада взяла за основу законопроєкт про ветеранську патронатну службу

Верховна Рада України за основу взяла законопроєкт про державну ветеранську патронатну службу № 9423.

Ворог завдав ударів з різного озброєння по Харківщині, 13 осіб дістали поранення

Ворог завдав ударів з різного озброєння по Харківщині, 13 осіб дістали поранення

За минулу добу, 25 квітня, росія з артилерії та мінометів обстріляла близько 15 населених пунктів Харківщини. Авіаударів зазнали Уди, Липці, Мале Веселе, Плетенівка, Охрімівка, Водяне, Борова.

Глава Пентагону обговорив з міністром оборони Румунії подальшу допомогу Україні

Глава Пентагону обговорив з міністром оборони Румунії подальшу допомогу Україні

Глава Пентагону Ллойд Остін у телефонній розмові з міністром національної оборони Румунії Анхелем Тілваром обговорив вторгнення росії в Україну і подальшу координацію допомоги Україні у сфері безпеки.

Танки десантуватись не бояться: Армія США вперше після появи Abrams почала отримувати нові бронемашини M10 Booker

Танки десантуватись не бояться: Армія США вперше після появи Abrams почала отримувати нові бронемашини M10 Booker

У підрозділи Армії США почали надходити на озброєння нові легкі танки M10 Booker, що поєднують у собі вогневу міць та мобільність для підтримки військ.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Майстер, військовослужбовець

від 21000 до 23000 грн

Харків

Метрологічний центр військових еталонів ЗСУ

Військовослужбовець

від 20000 до 100000 грн

Київ

Печерський РТЦК та СП

Оператор ПК, військовослужбовець

від 21000 до 51000 грн

Дрогобич

Військова частина А1546

Військовослужбовець в ЗСУ

від 20100 до 120100 грн

Луцьк

Старобільський РТЦК та СП

Кулеметник. Обирай посаду зараз, не чекай поки тебе розподілять!

від 20000 до 120000 грн

Львів, Львівська область