ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Ви запитуєте – Швейк відповідає

Прочитаєте за: 3 хв. 5 Червня 2021, 14:39

Зуб даю!!!

— Як Ви оцінюєте заяву Путіна: «Москва виб’є зуби всім, хто спокуситься хоч щось відкусити від Росії», — яку він зробив на тлі підготовки саміту між ним і президентом США Джо Байденом.

—О, тут є про що поговорити! Спектр питання доволі широкий.

Насамперед, простежується виняткове професійне зростання самого Володимира Володимировича у сфері медицини. Пригадуєте, що на початку Другої чеченської війни, будучи молодим тоді ще президентом Росії, він заявляв?

«Ми будемо мочити наших ворогів у сортирах!..» — це пророчі клінічні слова, що стали згодом у РФ крилатим висловом.

Отже, прогрес, безумовно, є… Як досвідчений президент-проктолог, він, судячи з останньої заяви, освоїв ще й нову спеціалізацію — президента-стоматолога.

Не знаю, правда, що спонукало його до цього. Чи незмінний метаболізм вуркаганської лексики пітерського підворіття початку 60-х років минулого століття, чи те, що за час його президентствавсі російські «сортири» враз стали переповненими «замоченими»ворогами?.. І посполитим росіянам тепер до тих «сортирів»простонепідступитись.

А може, тут всього лиш спрацював незмінний девіз від самого «залізного» Фелікса Едмундовича?! Отой, що патетично виголошує: «Чекістом може бути тільки той, хто має холодний розум, гаряче серце і чисті руки…»  Хоча сам батько перших радянських силовиків, як свідчить історія, не дуже то був стерильним «напальчики», за що і отримував подеколи наганяй від благочестивого Ілліча, що теж, як і його подальший праправитель Росії, носив ім’я — Володимир.

Та й потім, погодьтесь, заглядати в чужий рот —справа значно естетичніша, аніж мати справу і з джентльменами та їх «підмоченими» штанами…

А потім, давайте повернемось усе ж до того, у якому контексті Володимир Путін зробив свою заяву про «вибиті зуби».

…«Хтось навіть публічно наважується говорити, що несправедливо нібито, що Росії належать багатства такого регіону, як Сибір. Тільки одній країні. Дивно чути такі речі, особливо публічно, але вони іноді звучать. Всі нас хочуть десь вкусити або щось від нас відкусити. Але вони повинні знати — ті, хто збирається це зробити, що ми зуби виб’ємо всім так, щоб вони не могли кусатися».

Прочитали?!

А тепер на мить перенесемось уявою за Уральський хребет. Знаєте, хто вже не одне десятиліття поспіль по-хижацьки господарює в Забайкаллі й Далекому Сході. Кому віддана чи не зі страху в довгострокову оренду російська плодоносна земля разом із її «зеленим золотом» — тайгою?! І хто вже друге століття точить мілітарний«зуб» на ці щедрі простори, вважаючи їх правічно своїми?!

…Тільки щось досі не видно жодного китайця із впалим ротом.

Отож, Володю, як вчить народна приказка, їжте краще борщ з грибами і тримайте язик за зубами. Якщо не хочете задурно шамкотіти з приводу і без нього…

Хоча, як на мій солдатський розум, мати президента-стоматолога — не такий вже й великий гріх, а й навіть у радість! Може, за державної програми підтримки вітчизняної стоматології, хоч хтось та полікує, повставляє безкоштовно простим росіянам нові зуби. Не все ж тільки в танки та ракети російський бюджет гатити!

За такий шляхетний гуманітарний почин я навіть — зуб даю!!!

Спеціально для АІ відповіді надавав —

Йозеф Швейк-правнук, також бравий вояк і вірний побратим рядового Івана Чонкіна

Читайте нас в Telegram
Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

США та інші учасники Контактної групи з оборони України (формат «Рамштайн») разом зобов'язалися виділити вже понад 95 млрд доларів на допомогу Україні для її захисту від російської агресії.

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

За добу підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Реформована система закупівель в Міністерстві оборони України, яка прийшла на заміну старій пострадянській, що породжувала корупційні ризики, вже показала свою ефективність.

Телекомпанія, 5 літаків, будинок і позашляховик: в дохід держави стягнуто майно псевдогубернатора Запорізької області

Телекомпанія, 5 літаків, будинок і позашляховик: в дохід держави стягнуто майно псевдогубернатора Запорізької області

Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Мінюсту про стягнення на користь держави арештованого майна, яке належало колишньому народному депутату від забороненої політичної партії «ОПЗЖ» — псевдогубернатору Запорізької області.

Пентагон оголосив про $6 млрд на закупку зброї для України

Пентагон оголосив про $6 млрд на закупку зброї для України

Міністр оборони США Ллойд Остін оголосив про виділення 6 мільярдів доларів на закупку в американських компаніях зброї для України.

Президент: Можемо зараз не тільки стабілізувати фронт, а й рухатися вперед

Президент: Можемо зараз не тільки стабілізувати фронт, а й рухатися вперед

Про це Володимир Зеленський сказав у своєму зверненні до учасників засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн».

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Снайпер 14 ОМБр ім. князя Романа Великого

від 23000 до 123000 грн

Володимир, Волинська область

Сапер, військовослужбовець

від 50000 до 120000 грн

Київ

66 ОМБр ім. князя Мстислава Хороброго

Сапер військовослужбовець

від 22000 до 125000 грн

Дніпро, Дніпропетровська область

вогнеметник 144 окрема піхотна бригада

від 20000 до 120000 грн

Чернігів, Чернігівська область

Провідний спеціаліст групи публічних закупівель

від 17000 до 17000 грн

Запоріжжя

Державна прикордонна служба України

Медик-Військовослужбовець

від 20100 до 125000 грн

Харків

Косівський РТЦК та СП