ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

На виставці «Зброя та безпека – 2021» вперше представлять Lokheed Martin і Embraer

Новини Озброєння та техніка Події
Прочитаєте за: 2 хв. 10 Червня 2021, 9:08

У ТОВ «Міжнародний виставковий центр» з 15 червня розпочинається ХVII Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека – 2021» та ХII Міжнародний авіакосмічний салон «Авіасвіт – ХХІ». Повідомляється, що на площі 30 000 кв² найновіші розробки у сфері оборони та авіакосмічної галузі представлять 332 підприємства, зокрема, 35 іноземних компаній з 13 країн. Про це повідомили в пресцентрі виставкового центру.

Зокрема, вперше на виставці представлять всесвітньо відомий авіабудівний конгломерат Embraer (Бразилія), компанію Lokheed Martin (CША) – першу в світовому топ-100 рейтингу компаній за обсягами продажів озброєння й військових послуг у 2019-му згідно з даними SIPRI – Стокгольмського міжнародного інституту досліджень проблем миру. Також тут буде локація Firefly Aerospace Inc (США) – компанії вихідця з України бізнесмена Максима Полякова, що має контракти з НАСА на доставку вантажів на Місяць у межах програми CLPS (проєкт Артеміда).

Також буде представлена експозиція Міністерства економічного розвитку, праці та технологій Республіки Польща, Fireway – переможці хакатону NASA Space App Challenge в категорії «Найкраще використання технологій». Побачимо тут результати кооперації компаній Нібулон (м. Миколаїв) і OCEA (Франція) у виробництві катерів берегової охорони та експозиції РНБОУ з демонстрацією спроможностей Національного координаційного центру кібербезпеки і новоствореної Національної Асоціації підприємств оборонної промисловості України.

Також відбудуться премʼєрні покази новітніх зразків оборонної продукції.

У рамках ділової програми – понад 20 заходів різних форматів. Це, зокрема, фінал п’ятого конкурсу інженерних стартапів у галузях космічних технологій та активної біоелектроніки Vernadsky Challenge з грантом у 2 млн. гривень (організатор ГО «Асоціація «Ноосфера»), Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми розвитку авіаційної техніки» (Державний НДІ авіації), семінар «Досвід проведення балістичних випробувань засобів індивідуального та колективного бронезахисту» (Національний університет оборони України імені І. Черняховського), низка семінарів з актуальних тематик для представників правоохоронних органів, зокрема «Захист інформації за технічними каналами» (Державний НДІ МВС України) та інші події.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Підрозділ «Перун» 42 окремої механізованої бригади за допомогою FPV-дронів завдав ударів по ворогу, що наступав на Часів Яр.

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

Увечері 26 квітня зі спеціальним зверненням до сум’ян звернувся начальник міської військової адміністрації Олексій Дрозденко.

Під суд пішли вісім зрадників

Під суд пішли вісім зрадників

Підозри повідомлено ще трьом колаборантам.

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

США та інші учасники Контактної групи з оборони України (формат «Рамштайн») разом зобов'язалися виділити вже понад 95 млрд доларів на допомогу Україні для її захисту від російської агресії.

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

За добу підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Реформована система закупівель в Міністерстві оборони України, яка прийшла на заміну старій пострадянській, що породжувала корупційні ризики, вже показала свою ефективність.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

медбрат/медсестра 144 окремої піхотної бригади

від 20000 до 120000 грн

Чернігів, Чернігівська область

Снайпер (за контрактом ЗСУ)

від 20100 до 120000 грн

Вінниця

Вінницький РТЦК та СП

Водолаз-військовослужбовець

від 22000 до 50000 грн

Одеса, Одеська область

Командиp гаpмати, військовий

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Начальник електростанції відділення зв’язку

від 25000 до 35000 грн

Павлоград

Військова частина А4759

Технік-водій (відділення зв’язку та інформаційних систем)

від 20000 до 22000 грн

Львів

Державна прикордонна служба України