ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Найсильніші військові боксери ЗС України служать у Сухопутних військах

Новини Спорт
Прочитаєте за: 2 хв. 30 Листопада 2019, 13:50

Упродовж трьох днів на Львівщині змагалися найкращі військові боксери.  Чемпіонат Збройних Сил України серед видів та окремих родів військ, а також вищих військових навчальних закладів проходив на базі Національної академії сухопутних військ.

Варто зазначити, що це масштабне спортивне дійство проводиться вперше за понад десять років, а участь у ньому взяли понад сто учасників, серед яких майстер спорту міжнародного класу, дюжина майстрів та 38 кандидатів у майстри спорту України. Всі вони були розділені на тринадцять команд: вісім представляли військові виші, решта – види та окремі роди військ. Суддівство  забезпечували п’ятеро суддів міжнародної категорії, а також  п’ять суддів національної категорії.

– Я щиро переконаний, що завдяки цим хлопцям, які боксували на ринзі, ми неодноразово почуємо Гімн нашої країни на честь їхніх перемог у змаганнях найвищого рівня, – поділився своїми враженнями після одного з боїв  головний суддя змагань майстер спорту з боксу, призер Чемпіонату світу серед військовослужбовців Володимир Кладько.

А чемпіон ЗС України серед ВВНЗ курсант  Володимир Дяк після поєдинку за перше місце розповів:

– Суперник у фінальному бою був гідний. Але я намагаюся ніколи недооцінювати свого візаві й готуюсь до поєдинку дуже ретельно. І тепер пишаюся тим, що приніс свій внесок у скарбничку загальнокомандної перемоги.

За підсумками змагань серед видів та окремих родів військ, третє місце вибороли військовослужбовці десантно-штурмових військ, другими стали представники Сил спеціальних операцій, а переможцями турніру – представники Сухопутних військ ЗС України.

Поміж військових навчальних закладів третю сходинку п’єдесталу пошани посіли вихованці Харківського Національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба, другими стали військовослужбовці Військової академії (місто Одеса). А заслужену перемогу здобули боксери Національної академії сухопутних військ.

Переможців та призерів змагань особисто нагородив начальник Генерального штабу — Головнокомандувач ЗС України генерал-лейтенант Руслан Хомчак. Також з успішним виступом на чемпіонаті своїх підлеглих привітали командувачі окремих видів та родів військ.

– Завдяки зусиллям керівництва навчального закладу, надзвичайно кваліфікованої суддівської колегії, яку забезпечила федерація боксу України, змагання пройшли на високому рівні, – зазначає начальник кафедри спеціальної фізичної підготовки і спорту Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного полковник Сергій Романчук. – І ми надзвичайно пишаємося тим, що наша команда у запеклій боротьбі виборола перше загальнокомандне місце серед вищих навчальних закладів Міністерства оборони. У складі нашої збірної четверо боксерів під час навчання у виші виконали  норматив кандидата у майстри спорту України, ще один став майстром.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

Увечері 26 квітня зі спеціальним зверненням до сум’ян звернувся начальник міської військової адміністрації Олексій Дрозденко.

Під суд пішли вісім зрадників

Під суд пішли вісім зрадників

Підозри повідомлено ще трьом колаборантам.

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

США та інші учасники Контактної групи з оборони України (формат «Рамштайн») разом зобов'язалися виділити вже понад 95 млрд доларів на допомогу Україні для її захисту від російської агресії.

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

За добу підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Реформована система закупівель в Міністерстві оборони України, яка прийшла на заміну старій пострадянській, що породжувала корупційні ризики, вже показала свою ефективність.

Телекомпанія, 5 літаків, будинок і позашляховик: в дохід держави стягнуто майно псевдогубернатора Запорізької області

Телекомпанія, 5 літаків, будинок і позашляховик: в дохід держави стягнуто майно псевдогубернатора Запорізької області

Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Мінюсту про стягнення на користь держави арештованого майна, яке належало колишньому народному депутату від забороненої політичної партії «ОПЗЖ» — псевдогубернатору Запорізької області.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Кулеметник

від 20000 до 120000 грн

Кропивницький

Військова частина А7343

Водій

від 20000 до 120000 грн

Чернігів

119 ОБр Сил ТрО

Водій, військовослужбовець

від 21000 до 121000 грн

Покровськ

107 ОБТРО м. Маріуполь

Заступник командира роти охорони з морально-психологічного забезпечення

від 27000 до 30000 грн

Запоріжжя

Військова частина А3130

Головний сержант взводу

від 25000 до 25800 грн

Київ

Військова частина 2260 НГУ

Діловод-Військовослужбовець

від 20100 до 125000 грн

Дніпро

Косівський РТЦК та СП