ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

«Ветерани здатні стати бізнес-елітою України»

Публікації Соціальний захист
Прочитаєте за: 2 хв. 11 Серпня 2021, 16:10

Громадська організація «Асоціація підприємців-ветеранів АТО» з 2016 року допомагає ветеранам реалізовувати себе через власні проєкти у сфері бізнесу.

Про діяльність і здобутки Асоціації, конкурентоспроможність ветеранського бізнесу на українському ринку розповів її очільник, фахівець з аналізу бізнесів, учасник бойових дій Сергій Позняк для АрміяInform.

З початку існування громадська організація допомогла близько двомстам ветеранам розпочати й підтримати власну справу. Нині Асоціація має спеціальну програму фінансування, налагоджену комунікацію з телевізійними каналами й реалізовані кейси бізнесових проєктів.

— Ми проаналізували потреби ветеранів-підприємців і на початку місяця сформували Стратегію розвитку. Маємо на меті виходити на європейський ринок. Важливим кроком до цього стало підписання Меморандуму із Торгово-промисловою палатою України, — розповідає Сергій Позняк.

Нині Асоціація підтримує близько 20 ветеранських ініціатив.

— Відбираємо кандидатів за встановленою процедурою, навчаємо їх веденню бізнесу, розглядаємо маркетинговий план. Швидко ухвалюємо рішення щодо інвестування стартапу. Ветерани здатні стати бізнес-елітою України і формувати порядок денний у державі. Вони інтолерантні до тіньових схем, у них — загострене почуття справедливості, — зазначає голова Асоціації.

До того ж, за словами Сергія Позняка, ветеранські ініціативи допомагають створювати робочі місці для побратимів і посестер.

Цим проєктам надається достатня підтримка з боку громади та впливових бізнес-установ.

— Увага до ветеранського бізнесу є. На «Презентації Асоціації підприємців-ветеранів АТО» були представники міністерств, громадських організацій, волонтерських рухів і спільнот. Нам надає допомогу бізнес-спільнота CEO Club Ukraine, а її очільник Сергій Гайдайчук зауважив, що завжди знайде час для ветеранів. Ми залучаємо і менторську підтримку від провідних підприємців. Тому не маємо права схибити, — додав Сергій Позняк.

Ветеранські бізнеси, на його думку, є конкурентоспроможними на українському ринку.

— Війна навчила нас діяти злагоджено й досягати поставленої мети. Напевно, завдяки цьому кілька ветеранських бізнесів входять до рейтингу американського журналу Форбс, — зазначив очільник громадської організації.

У майбутньому Асоціація планує залучати більше інвестицій, виходити на міжнародний рівень, налагоджувати взаємодію із органами виконавчої влади та вносити необхідні корективи на законодавчому рівні.

Анна Гудзь для АрміяInform

Читайте нас в Telegram
Унаслідок ворожих обстрілів житлових кварталів Херсонщини поранено чоловіка

Унаслідок ворожих обстрілів житлових кварталів Херсонщини поранено чоловіка

російські війська впродовж доби, 6 травня, обстріляли 16 населених пунктів Херсонської області, а також місто Херсон. Через російську агресію одна людина дістала поранення.

Головнокомандувач ЗСУ показав нищівні удари українських воїнів по противнику

Головнокомандувач ЗСУ показав нищівні удари українських воїнів по противнику

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський показав відео з нищівними ударами українських воїнів по російським окупантам.

Протягом доби окупанти майже 300 разів ударили по Запоріжжю

Протягом доби окупанти майже 300 разів ударили по Запоріжжю

Упродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 8 населених пунктів.

Командувач ВМС ЗСУ подякував кримськотатарському народу за сприяння флоту

Командувач ВМС ЗСУ подякував кримськотатарському народу за сприяння флоту

Командувач Військово-Морських Сил Збройних Сил України віцеадмірал Олексій Неїжпапа зустрівся з одним із провідників кримськотатарського національного руху першим головою Меджлісу кримськотатарського народу Народним депутатом України Героєм України Мустафою Джемілєвим.

Україна запропонувала ЄС спосіб фінансування українського виробництва зброї

Україна запропонувала ЄС спосіб фінансування українського виробництва зброї

Україна запропонувала партнерам в Європейському Союзі проєкт ZBROYARI: Manufacturing Freedom: спосіб фінансування українського виробництва зброї.

Протягом ночі ворог чотири рази атакував Нікопольщину

Протягом ночі ворог чотири рази атакував Нікопольщину

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак розповів про атаки російських окупантів на Дніпропетровщині за ніч.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Командир стрілецького взводу

Яворів

Яворівський РТЦК та СП

Водій-електрик, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Хмельницький, Хмельницька область

Водій (військовослужбовець)

від 21000 до 121000 грн

Львів

125 обр СВ ЗСУ

Командир відділення, військовий

від 25000 до 125000 грн

Одеса

Морська Піхота ЗСУ

Стрілець-санітар, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Дніпро, Дніпропетровська область

Радіо-телефоніст

від 20100 до 120100 грн

Дніпро

128 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ