ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Розбираємо на молекули окупантів і їхню техніку – «Мольфар»

Life story
Прочитаєте за: 2 хв. 16 Серпня 2022, 17:12
Ілюстративне фото

Воїни окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка на кордоні Миколаївської та Херсонської областей постійно зменшують популяцію російських окупантів. Щодня із завзятістю та натхненням воїни-танкісти бригади роблять усе можливе і неможливе, щоб захистити світ від наповзаючого мороку путінських орд.

«Мольфар» (Валентин):

− Якщо день прожив і відмінусував трохи «путопітеків», то спиш точно спокійніше, − розповідає командир підрозділу Валентин. − За останні тижні на нашому напрямку ситуація кардинально не змінилась, обстріли з боку противника продовжуються. Але ворог усе частіше веде хаотичний вогонь по населених пунктах та мирних жителях. Здебільшого мета таких обстрілів – залякування людей, психологічний тиск. Якщо брати у відсотковому співвідношенні кількість ударів по нас та по місцевому населенню, то це буде 20% на 80% відповідно.

Роботи у хлопців багато, вони вже давно не рахують ні кількості знищеної ворожої техніки, ні живої сили противника, що й досі лежить у полях півдня нашої країни.

− Днями ми працювали по укриттях особового складу противника. Відпрацювали точно, поклали не мало окупантів, знищили 2 БМП, які рашисти розмістили в укритті. Працюємо використовуючи дрони. Коли вони пруться, щоб відпрацювати по нас, ми чекаємо, вираховуємо їхні позиції. Потім, коли вцілілі рашисти повертаються, як вони думають,  до себе в тил, от тут ми і даємо їм жару, «розбираємо на молекули». Потім вони, як виживуть, ще довго бояться знову виїжджати, − додав Валентин.

Також хлопці неодноразово помічали випадки, коли ворог навіть не намагався забирати своїх загиблих. Вони просто забирають швидко речі, зброю, навіть ще з поранених, і просто тікають.

Підрозділ у Валентина злагоджений, перевірений в багатьох боях. І мотивація у всіх тут одна, доволі проста − більше вбити російських окупантів, щоб назавжди вигнати з рідної землі.

– Лупцюємо нечисть добренько, по всій лінії відповідальності. Уже видно, що в них і техніки поменшало, й особовий склад став ще більш «збентежений». Коли вони бачать наші танчики чи хлопців з піхоти, відразу намагаються накивати п’ятами, – поділився думками навідник танка Артем. – Було навіть таке, що ми як йшли в атаку, то ворог просто з бліндажів утік, поховався за своїми БМП та танками. Постає запитання, за що їм тут вмирати? Та не нам шукати відповіді на це запитання, ми, головне, їх покладемо у ґрунт, а вони хай самі й шукають відповідь.

Кореспондент АрміяInform

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
У Бериславі армія рф скинула вибухівку на заклад освіти

У Бериславі армія рф скинула вибухівку на заклад освіти

російські війська продовжують нищити освітні заклади на Херсонщині.

Президент: російське зло навіть напередодні Великодня прагне нести руїни

Президент: російське зло навіть напередодні Великодня прагне нести руїни

Сьогодні зранку була тривала доповідь Олександра Сирського. Головком доповів саме щодо наших фронтових позицій, конкретних дій підрозділів, конкретних напрямків.

На Донеччині збили російський Су-25

На Донеччині збили російський Су-25

Воїни 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка сьогодні збили російський Су-25 на Донеччині.

Мінометники показали, як нищать ворога на Куп’янському напрямку

Мінометники показали, як нищать ворога на Куп’янському напрямку

На Куп’янському напрямку мінометники «Помсти» показали свою роботу, внаслідок чого двоє окупантів були ліквідовані, ще двоє — поранені.

Пенсіонеру-переправнику не вдалося довезти до Тиси двох «водолазів»

Пенсіонеру-переправнику не вдалося довезти до Тиси двох «водолазів»

62-річного жителя міста Тячів, який мав намір переправити в Румунію двох чоловіків, викрили у ході реалізації інформації, наданої співробітниками оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону.

«У вас вообще, Саш, никого почти не осталось, это п*здец» — ГУР перехоплення

«У вас вообще, Саш, никого почти не осталось, это п*здец» — ГУР перехоплення

Українські розвідники оприлюднили перехоплену розмову цивільної з Новоборового Луганської області щодо великих втрат та зниклих безвісти військовослужбовців зс рф.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Технік комплексів АСУ, військовослужбовець

від 23500 до 53500 грн

Кам'янка-Бузька

Військова частина А4623

Інспектор прикордонної служби (Бригада Гвардії наступу “Помста”)

від 25000 до 125000 грн

Черкаси, Черкаська область

Служба в ТрО Харківщини

від 20100 до 120000 грн

Степова, Харківська область

Інспектор прикордонної служби (1 кат.), фельдшер

від 23000 до 23000 грн

Могилів-Подільський

Державна прикордонна служба України

Інспектор прикордонної служби (1 прикордонний загін)

від 25000 до 125000 грн

Рівне, Рівненська область

Водій

від 21000 до 121000 грн

Краматорськ

81 ОАеМБр