ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Російських убивць-артилеристів чекає неминуча смерть навіть після війни

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 3 Березня 2022, 5:56

Бійці Сил спеціальних операцій ЗСУ не пробачать російським артилеристам і після війни нелюдські обстріли мирних українських міст. Про це заявив радник керівника офісу президента України Олексій Арестович.

АрміяInform нагадує, що 2 березня на сторінці Командування Сил спеціальних операцій ЗС України з’явилося попередження для воєнних злочинців — російських артилеристів: віднині — жодних полонених. Так українські бійці ССО відреагували на масові обстріли наших міст артилерією окупанта.

«Ми вас вітаємо: після того, як ви накрили найжорстокішими обстрілами наші мирні міста, наших рідних, дітей, близьких — ви, черв’яки, стали нашою ціллю номер один», — йдеться в «листі щастя» від представників грізного ССО.

У своєму посланні українські військові спецпризначенці запевнили, що відтепер брати в полон російських артилеристів не будуть. Жодної пощади не буде, а благання пошкодувати не врятують.

«Кожен розрахунок, неважливо: командир, водій, навідник, заряджаючий — будуть зарізані, як свині. Сцить у штани, ми за вами вже прийшли. Зателефонуй мамі востаннє. Скажи, що скоро здохнеш, шакале. Ми не смерть, ми гірше!» — попередили вбивць у ССО.

Щодо цього попередження від ССО Олексій Орестович зазначив, що російські військові-злочинці дійсно відкривають вогонь по мирному населенню з важкого озброєння.

«Безперервно б’ють по Києву, Харкову, Житомиру, що показує — намагаються зламати психологічно просто терором. А на терор відповідь виникає природна», — сказав Арестович та уточнив, що українські захисники не будуть порушувати правила війни, оскільки дотримуються міжнародних правил. Але російські артилеристи повинні чітко розуміти, що за подібні злочини їх «дістануть».

«Просто так ніхто нічого не залишить. А ССО здатні дістати навіть після закінчення бойових дій», — сказав Арестович.

Читайте нас в Telegram
543 дитини загинули в Україні внаслідок збройної агресії рф

543 дитини загинули в Україні внаслідок збройної агресії рф

Ще 1296 дітей отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Лідери ЄС підтримали термінове надання Україні засобів ППО

Лідери ЄС підтримали термінове надання Україні засобів ППО

Європейська Рада наголошує на необхідності терміново надати Україні засоби протиповітряної оборони, а також прискорити та інтенсифікувати надання всієї необхідної військової допомоги, включаючи артилерійські боєприпаси та ракети.

Розвідники знищили дев’ять машин ворога

Розвідники знищили дев’ять машин ворога

Бійці спецпідрозділу ГУР МО України «Кабул 9» за дві доби роботи на Запорізькому фронті виявили та знищили дев’ять одиниць військового транспорту та польовий склад боєприпасів московських загарбників.

Перший спільний центр НАТО та України: в Альянсі розповіли деталі проєкту

Перший спільний центр НАТО та України: в Альянсі розповіли деталі проєкту

Україна та Північноатлантичний альянс узгоджують фінальні домовленості для повноцінного запуску роботи Об’єднаного центру аналізу, підготовки та освіти (NATO-Ukraine Joint Analysis, Training and Education Centre, JATEC).

Окупанти обстріляли Запорізьку область з артилерії та РСЗВ, є руйнування

Окупанти обстріляли Запорізьку область з артилерії та РСЗВ, є руйнування

Упродовж доби під ворожим вогнем перебували 7 населених пунктів Запорізької області, зафіксовано 235 ударів з різних видів озброєння.

У ВМС ЗСУ розповіли про ситуацію в Чорному морі та намагання росії відновити пошкоджені кораблі

У ВМС ЗСУ розповіли про ситуацію в Чорному морі та намагання росії відновити пошкоджені кораблі

Ситуація в Чорному та Азовському морях залишається стабільною, в акваторії зараз фактично відсутні ворожі бойові одиниці.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

військовослужбовець

від 21000 до 125000 грн

Павлоград, Дніпропетровська область

Офіцер штабу (РЕБ)

Київ

Річкова флотилія ВМС ЗСУ

Програміст-Військовослужбовець

від 20100 до 125000 грн

Харків

Косівський РТЦК та СП

Старший технік, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Дніпро, Дніпропетровська область

Кравець

від 20000 до 20000 грн

Васищеве

Військова частина 3075 НГУ

Оператор БПЛА (контракт ЗСУ)

Запоріжжя

Заводський РТЦК та СП