ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Понад 31 тисяча киян отримають матеріальну допомогу до Дня захисників і захисниць України

Новини Соціальний захист
Прочитаєте за: 3 хв. 13 Жовтня 2021, 15:44

З нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України родини загиблих учасників бойових дій і Революції Гідності, а також ветерани російсько-української війни отримають матеріальну допомогу від міської влади Києва.

Відповідне розпорядження вже підписано.

Як повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Марина Хонда, виплата матеріальної допомоги — один з багатьох заходів для підтримки ветеранів АТО/ООС, учасників Революції Гідності та їхніх родин. Цьогорічна допомога становить від 800 до 1500 гривень. Усього ж її отримають 31 623 киянина. Усі виплати відбуваються в рамках реалізації міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам».

Одноразову матеріальну допомогу розміром 1500 грн отримають:

кияни – члени сімей осіб, загиблих або померлих, та члени сімей киян, загиблих або померлих внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в АТО та ООС, та кияни – члени сімей загиблих (померлих) бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України;

кияни – члени сімей осіб, смерть яких пов’язана з участю в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року до 21 лютого 2014 року, а також осіб, яким посмертно присвоєно звання Герой України за громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння Українському народові, виявлені під час Революції Гідності;

кияни – члени сімей осіб та члени сімей киян, які добровільно забезпечували (або добровільно залучалися до забезпечення) проведення АТО, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях (у тому числі здійснювали волонтерську діяльність) та загинули (пропали безвісти), померли внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час забезпечення проведення АТО та ООС.

Розміром 1000 грн:

кияни, які дістали тяжкі тілесні ушкодження під час участі в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року до 21 лютого 2014 року.

Розміром 900 грн:

кияни, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в АТО і ООС та кияни – бійці-добровольці, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України;

кияни, які дістали тілесні ушкодження середньої тяжкості під час участі в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року до 21 лютого 2014 року.

Розміром 800 грн:

кияни, які дістали легкі тілесні ушкодження, побої, мордування під час участі в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року до 21 лютого 2014 року.

Виплати відбуваються на рахунок багатофункціональної електронної картки «Муніципальна картка «Картка киянина».

Одноразова адресна соціальна матеріальна допомога, яку не було своєчасно виплачено громадянинові через незалежні від нього причини, в разі смерті цього громадянина буде виплачена членам сім’ї померлого.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

Увечері 26 квітня зі спеціальним зверненням до сум’ян звернувся начальник міської військової адміністрації Олексій Дрозденко.

Під суд пішли вісім зрадників

Під суд пішли вісім зрадників

Підозри повідомлено ще трьом колаборантам.

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

США та інші учасники Контактної групи з оборони України (формат «Рамштайн») разом зобов'язалися виділити вже понад 95 млрд доларів на допомогу Україні для її захисту від російської агресії.

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

За добу підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Реформована система закупівель в Міністерстві оборони України, яка прийшла на заміну старій пострадянській, що породжувала корупційні ризики, вже показала свою ефективність.

Телекомпанія, 5 літаків, будинок і позашляховик: в дохід держави стягнуто майно псевдогубернатора Запорізької області

Телекомпанія, 5 літаків, будинок і позашляховик: в дохід держави стягнуто майно псевдогубернатора Запорізької області

Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Мінюсту про стягнення на користь держави арештованого майна, яке належало колишньому народному депутату від забороненої політичної партії «ОПЗЖ» — псевдогубернатору Запорізької області.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Механік-водій. Обери посаду зараз, не чекай поки тебе розподілять!

від 20000 до 120000 грн

Львів, Львівська область

Водій-електрик, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Київ

20 окремий батальйон спеціального призначення

Сержант із матеріального забезпечення

від 27000 до 127000 грн

Мукачеве, Закарпатська область

Старший оператор-дешифрувальник

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Сапер 155 окремого батальйону територіальної оборони

від 23000 до 53000 грн

Степанівка, Сумська область

Технік із системного адміністрування

від 21000 до 51000 грн

Чернігів

Чернігівський зональний відділ ВСП