ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Фінансування сектору безпеки і оборони у 2021 та 2022 роках обговорили в РНБО

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 14 Вересня 2021, 16:45

У рамках підготовки до засідання Ради національної безпеки і оборони України з питання «Про пропозиції до проєкту Закону України «Про Державний бюджет України на 2022» рік» по статтях, пов’язаних із забезпеченням національної безпеки і оборони України» під головуванням Секретаря РНБО України Олексія Данілова відбулася нарада щодо фінансування сектору безпеки і оборони України у 2021 та 2022 роках.

Як повідомили в РНБО, під час наради Олексій Данілов наголосив на пріоритетності фінансування органів сектору безпеки і оборони, що є принциповою позицією Президента України Володимира Зеленського.

Він нагадав, що загальний ресурс на 2021 рік для потреб сектору безпеки і оборони передбачено в сумі 267 337,8 млн гривень, що становить 5,93% від валового внутрішнього продукту.

«Маємо забезпечити необхідні обсяги фінансування у 2022 році з урахуванням потреб усіх відповідних органів», – сказав він.

Під час наради наголошувалося на важливості фінансування завдань, визначених рішеннями РНБО України щодо розвитку ракетного озброєння та Військово-Морських Сил ЗСУ.

Особливу увагу за дорученням Президента України було приділено питанням соціального захисту особового складу органів сектору безпеки і оборони України, зокрема, фінансуванню будівництва житла.

Участь у нараді взяли Міністр фінансів України Сергій Марченко, заступник Керівника Офісу Президента України Роман Машовець, Голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич, заступник Міністра оборони України Олександр Носов, представники Міністерства внутрішніх справ України, Адміністрації Державної прикордонної служби, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, фахівці Апарату РНБО України.

Читайте нас у Facebook
Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Підрозділ «Перун» 42 окремої механізованої бригади за допомогою FPV-дронів завдав ударів по ворогу, що наступав на Часів Яр.

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

Увечері 26 квітня зі спеціальним зверненням до сум’ян звернувся начальник міської військової адміністрації Олексій Дрозденко.

Під суд пішли вісім зрадників

Під суд пішли вісім зрадників

Підозри повідомлено ще трьом колаборантам.

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

США та інші учасники Контактної групи з оборони України (формат «Рамштайн») разом зобов'язалися виділити вже понад 95 млрд доларів на допомогу Україні для її захисту від російської агресії.

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

За добу підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Реформована система закупівель в Міністерстві оборони України, яка прийшла на заміну старій пострадянській, що породжувала корупційні ризики, вже показала свою ефективність.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Сапер окремого батальйону сил ТрО

від 20000 до 120000 грн

Дніпро

233 окремий батальйон 128 ОБр Сил ТрО

Артилерійський розрахунок (номер обслуги, служба за контрактом в ЗСУ)

від 21000 до 120000 грн

Запоріжжя

Заводський РТЦК та СП

Стрілець-гранатометник (ДШВ)

Яворів

Яворівський РТЦК та СП

Планшетист-військовослужбовець

від 21600 до 121600 грн

Ков'ярі, Львівська область

Тракторист, військовослужбовець

від 20460 до 22100 грн

Ніжин, Чернігівська область

Інструктор навчального взводу

від 25000 до 55000 грн

Раденськ, Херсонська область