ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

На Дніпропетровщині визначили найвлучніших стрільців

Навчання та тренування Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 24 Липня 2021, 9:21

На Дніпропетровщині відбулися змагання зі швидкісної стрільби – найсильніші спортсмени представлятимуть Оперативне командування «Схід» на Чемпіонаті Сухопутних військ, який відбудеться на початку вересня у Львові. Серед інструкторів стрілецьких змагань – майстри спорту та призери Чемпіонату Світу з прикладної швидкісної стрільби.

Як розповідає головний суддя змагань – начальник служби фізичної підготовки та спорту ОК «Схід» підполковник Євген Коробка, у номінаціях чемпіонату Оперативного командування «Схід» зі швидкісної стрільби з пістолета та автомата було п’ять вправ із ПМ та АК. Це вправи на швидкість  стрільби і  влучність.

– Це був відбірковий захід для формування команди оперативного командування, яка візьме участь у чемпіонаті Сухопутних військ, який відбудеться на початку вересня у Львові.

Змагання відбулися на базі 239-го загальновійськового полігону. Як інструктори були запрошені спортсмени з Дніпра, які професійно займаються прикладною швидкісною стрільбою. Багато з них є у минулому військовослужбовцями, є серед них майстри спорту, і навіть Чемпіон Світу.

Особливістю цих змагань є те, що не всі вправи, які тут виконуються, передбачені курсом стрільб. Наприклад, це швидкісна стрільба з пістолета та автомата, але така стрільба притаманна характеру сучасних бойових дій – у максимально стислий проміжок часу необхідно уразити якомога більшу кількість цілей. Виконуємо також передбачені курсом стрільб вправи на влучність – такі вправи більш характерні для спортивних змагань, – зазначає Євген Коробка.

Найкращою на змаганнях стала команда полку оперативного забезпечення, другими були воїни-артилеристи бригади «Запорізька Січ», третє місце посіла команда механізованої бригади «Холодний Яр».

– Два роки тому ми вже здобували перше місце, сьогодні теж показали непоганий результат. Цей результат досягнуто завдяки наполегливим тренуванням – чудес не буває. Якщо говорити про швидкісну стрільбу з пістолета ПМ, то непоганий результат вкладається у часовий проміжок між 20 та 30 секундами – це третє місце. Перше місце – менше ніж 20 секунд. Попереду знову тренування і збори – наші хлопці потрапили до команди, яка буде відстоювати честь ОК «Схід» на чемпіонаті Сухопутних військ, – розповів капітан команди переможців Сергій Чут.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Підрозділ «Перун» 42 окремої механізованої бригади за допомогою FPV-дронів завдав ударів по ворогу, що наступав на Часів Яр.

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

Увечері 26 квітня зі спеціальним зверненням до сум’ян звернувся начальник міської військової адміністрації Олексій Дрозденко.

Під суд пішли вісім зрадників

Під суд пішли вісім зрадників

Підозри повідомлено ще трьом колаборантам.

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

США та інші учасники Контактної групи з оборони України (формат «Рамштайн») разом зобов'язалися виділити вже понад 95 млрд доларів на допомогу Україні для її захисту від російської агресії.

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

За добу підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Реформована система закупівель в Міністерстві оборони України, яка прийшла на заміну старій пострадянській, що породжувала корупційні ризики, вже показала свою ефективність.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

.Net engineer, військовослужбовець

від 50000 до 120000 грн

Ужгород, Закарпатська область

Навідник “ЗУ-23-2”

від 21000 до 50000 грн

Одеса

Військова частина А2238

Програміст-Військовослужбовець

від 20100 до 125000 грн

Черкаси

Косівський РТЦК та СП

Стрілець – помічник гранатометника

від 20100 до 120000 грн

Бориспіль

Троїцький ТЦК та СП

Номер обслуги, Військовий

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Стрілець

Запоріжжя

1 відділ Сватівського РТЦК та СП