Про особливості 14-денного періоду адаптації бійців у бойових частинах після проходження БЗВП та фахової підготовки АрміяInform розповів начальник групи інструкторів 127-ї окремої важкої механізованої бригади сержант…
У 184-му Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на свята військових почастували смачними стравами.
Кухарі постарались на славу. Святковий настрій вони втілили у смаколиках, приготовлених за домашніми старовинними рецептами. На святковому столі в армійців – кутя, вареники, печена картопля, соління, ароматна випічка та узвар.
Військові вдячні за відчуття теплого домашнього та сімейного затишку на військовій кухні та за святковий настрій, який їм вдається передати. Кажуть, що кухарі стараються їх побалувати смачними блюдами не тільки на свята, але натхненно створюють свої смачні кулінарні шедеври в будні.
@armyinformcomua
Підрозділи БПЛА 3-ї окремої важкої механізованої Залізної бригади знищують загарбників поблизу села Мілове Харківської області.
У ніч на 2 листопада російська армія атакувала безпілотниками населені пункти Корюківського і Новгород-Сіверського районів.
Окупанти продовжують здійснювати терористичні дії проти мирного населення, у тому числі дітей.
Протягом доби, з ранку 1 листопада до ранку 2 листопада 2025 року, російські війська здійснили 61 обстріл по 26 населених пунктів у 12 територіальних громадах області.
Підрозділи Медичних сил Збройних Сил України розпочали видавати предмети адаптивного одягу, що розробили за ініціативи Міністерства оборони України та Командування Медичних сил Збройних Сил України.
У ніч на 02 листопада противник атакував двома балістичними ракетами Іскандер-М та 79 ударними БПЛА типу Shahed, Гербера і безпілотниками інших типів.
від 50000 до 50000 грн
Ужгород
Харківська окрема авіаційна ескадрилья
Про особливості 14-денного періоду адаптації бійців у бойових частинах після проходження БЗВП та фахової підготовки АрміяInform розповів начальник групи інструкторів 127-ї окремої важкої механізованої бригади сержант…