ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

«Час добра» від житомирських студентів військовим, які перебувають на лікуванні у госпіталі

Армія і суспільство
Прочитаєте за: 2 хв. 2 Жовтня 2020, 11:47

Жовтень – такий місяць, коли оборонців України двічі згадують на офіційному рівні: розпочався він з Дня ветерана, а вже менше, ніж за два тижні – День захисника України. І от житомирські студенти вирішили подбати про захисників і відвідати їх у військовому госпіталі. Звичайно, з огляду на складну епідеміологічну ситуацію у країні, про спілкування з військовослужбовцями, котрі перебувають на лікуванні, нині не йдеться, втім, юнаки та дівчата з Державного університету «Житомирська політехніка» привезли хворим воїнам засоби гігієни й смаколики.

– Для студентів цього та кількох інших навчальних закладів Житомира це вже стало доброю традицією, – розповів кореспондентові АрміяInform начальник госпіталю, заслужений лікар України, кандидат медичних наук полковник медичної служби Олександр Серебряков. – Особливо – цього вишу. Ось уже три роки поспіль вони збирають продукти харчування й привозять до нашого лікувального закладу. Звичайно, жодних перебоїв із харчуванням у госпіталі немає, проте ми ніколи не відмовляємося, якщо патріотично налаштовані громадяни бажають порадувати наших пацієнтів смаколиками.

Як розповіли у «Житомирській політехніці», благодійну акцію «Час добра» студентський ректорат та Профспілка студентів університету насправді проводять уже не перший рік. Протягом кількох тижнів у вересні, на початку навчання, вони збирають речі, засоби особистої гігієни, продукти харчування для військових, а потім привозять їх до госпіталю. Молодь із задоволенням долучається до акції, а військові медики дякують юнакам та дівчатам за їхню свідому життєву позицію.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Підрозділ «Перун» 42 окремої механізованої бригади за допомогою FPV-дронів завдав ударів по ворогу, що наступав на Часів Яр.

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

Увечері 26 квітня зі спеціальним зверненням до сум’ян звернувся начальник міської військової адміністрації Олексій Дрозденко.

Під суд пішли вісім зрадників

Під суд пішли вісім зрадників

Підозри повідомлено ще трьом колаборантам.

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

США та інші учасники Контактної групи з оборони України (формат «Рамштайн») разом зобов'язалися виділити вже понад 95 млрд доларів на допомогу Україні для її захисту від російської агресії.

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

За добу підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Реформована система закупівель в Міністерстві оборони України, яка прийшла на заміну старій пострадянській, що породжувала корупційні ризики, вже показала свою ефективність.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Психолог на підприємстві

від 28000 до 128000 грн

Харків

Військова частина А4349 Харків

Оператор систем РЕБ

від 22000 до 22000 грн

Одеса

Військова частина А0528

Звязківець

від 21000 до 121000 грн

Харків

1 відділ Сватівського РТЦК та СП

Помічник гранатометника

від 50000 до 120000 грн

Покровськ

Бахмутський ОБ ТрО (Військова частина А7270)

Медсестра в ЗСУ

від 21000 до 51000 грн

Львів

Львівський РТЦК та СП м.Жовква

Тракторист, військовослужбовець

від 20000 до 50000 грн

Кропивницький

Військова частина А3406