ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Артуре і Злато, ваш тато – Герой!

Life story
Прочитаєте за: 2 хв. 14 Серпня 2020, 13:20

Він, не поспішаючи, зачищає жорсткі дроти, по яких через кілька хвилин до наших передових підрозділів, які ведуть постійне спостереження за діями російських окупаційних військ, надійдуть команди зі штабів. А у відповідь – наші командири швидко й оперативно отримуватимуть дані про дії ворога. Саме так – дроти. Не дивуйтесь. Адже навіть у вік цифрових технологій дроти неможливо ані відстежити в радіоефірі, ані придушити сигнал найсучаснішими російськими засобами радіоелектронної розвідки. Хоча погано замаскований кабель не лише розкриє місце розташування спостерігачів, а й стане уразливим для різноманітних уламків снарядів та мін. До того ж ДРГ ворога може знищити недбало прокладений канал зв’язку. Тож роботи у зв’язківців на передовій завжди чимало.

– Я знаю важливість своєї роботи і розумію, що за будь-яких обставин маю зробити так, щоб командир міг і керувати підрозділами, і розуміти ситуацію навколо, – розповів Назарій Богач.

На війну Назарій Володимирович пішов добровільно у 2014 році під час третьої хвилі мобілізації.

– Не міг спокійно сидіти і дивитись по телевізору новини, як знищують мою Україну загарбники, як гинуть найкращі люди нашої держави, – продовжив співрозмовник.

Відмобілізувавшись, Назарій Володимирович одразу потрапив до 80-ї окремої бригади ДШВ ЗС України. Відтак разом із цим уславленим підрозділом пройшов відомі битви львівських десантників у кінці 2014-го, а потім – і наступного року.

– Я не прагну нагород, медалей або визнання. Це не головне в житті воїна. Головне, щоб у тилу – удома – було все спокійно і добре, щоб ми всі до одного повернулись додому живими і здоровими, виконавши обов’язок із захисту своєї країни, – каже Назарій.

Удома на нього чекають двоє маленьких дітей: п’ятирічний Артур і донечка-красуня Злата (їй 18 серпня виповниться три рочки). На жаль, тато не зможе у цей день допомогти доні задмухати свічки на святковому торті. Проте Злата знає – її тато робить дуже важливу справу для неї і для всіх дітей України – захищає їх від чужинської агресії.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Підрозділ «Перун» 42 окремої механізованої бригади за допомогою FPV-дронів завдав ударів по ворогу, що наступав на Часів Яр.

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

Увечері 26 квітня зі спеціальним зверненням до сум’ян звернувся начальник міської військової адміністрації Олексій Дрозденко.

Під суд пішли вісім зрадників

Під суд пішли вісім зрадників

Підозри повідомлено ще трьом колаборантам.

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

США та інші учасники Контактної групи з оборони України (формат «Рамштайн») разом зобов'язалися виділити вже понад 95 млрд доларів на допомогу Україні для її захисту від російської агресії.

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

За добу підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Реформована система закупівель в Міністерстві оборони України, яка прийшла на заміну старій пострадянській, що породжувала корупційні ризики, вже показала свою ефективність.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Начальник служби захисту інформації в автоматизованих системах

від 51000 до 51000 грн

Запоріжжя

79 окремий батальйон 102 ОБр Сил ТрО

Кулеметник, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область

Оператор безпілотних авіаційних комплексів

від 21000 до 121000 грн

Запоріжжя

113 окремий батальйон територіальної оборони

Майстеp-номеp обслуги, військовий

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Технік із системного адміністрування

від 21000 до 51000 грн

Чернігів

Чернігівський зональний відділ ВСП

Інспектор прикордонної служби

від 21000 до 25000 грн

Подільськ

Державна прикордонна служба України