ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Невидима зброя спецслужб Кремля

Новини світу та України
Прочитаєте за: 4 хв. 26 Квітня 2020, 10:32

ФСБ РФ добре оснащена, має високий рівень організації. Така потужна структура має бути націлена передусім на боротьбу з тероризмом та кримінальними угрупуваннями міжнародного рівня, але чимало людей, які працюють там, захищають інтереси олігархів та дбають про власні статки. Ці слова належать одній людині, яка в свій час працювала в інтересах російської спецслужби та приймала участь в секретній програмі з розробки психотропної зброї. Про це повідомляє АрміяInform.

Російський лікар та вчений хімік Тетяна Баранова свого часу заявила, що російські спецслужби використовують в своїх таємних операціях спецзасоби з метою залякування непокірних, цілеспрямованого нанесення шкоди здоров’ю, модифікування поведінки жертви, вбивств, які не залишають слідів. Як показує час − її слова підтверджуються.

При видимості «демократії», традиційні засоби тиску на особистість не завжди приносять очікувані результати. У таких випадках застосовують методи позасудового переслідування, а саме таємні засоби індивідуального терору.

КДБ та 3-тє Головне управління міністерства охорони здоров’я СРСР активно працювали в рамках програми «Флейта», розробляючи психотропні та нейротропні біологічні агенти для спецоперацій. Одним із напрямків − створення засобів для фізичної ліквідації противників «режиму», як правило, їх називають політичними вбивствами. Інша програма «Багаття» була присвячена розробці нового класу токсинів та біорегуляторів, яка в більшості випадків застосовувалась проти власних громадян. Як результат − серед російської інтелігенції відбуваються час від часу «дивні» смерті.

Нейтралізація жертви

Як засоби створення умов для нейтралізації людини, таємно використовують широкий спектр наркотичних засобів, стимуляторів центральної нервової системи, галюциногенів та інших препаратів.

У результаті  залежно від необхідного результату штучно змінюють поведінку жертви. Людина потрапляє в глибоку депресію, яка закінчується самогубством (замасковане вбивство), або навпаки − людина стає надто збудженою, що зі свого боку викликає ускладнення та смерть від гострої серцево-судинної недостатності, аритмії, фібриляції або зупинки серця (вбивства, які не залишають сліди).

Інколи криміналізують жертву, під дією спецзасобів людина стає дуже лютою та перебуває в стані крайньої агресії, в результаті чого скоює кримінальний злочин. Таким чином спецслужби ізолюють людину від суспільства, створивши навколо соціальний вакуум та умови, коли її оточують «природні» злочинці зі своїми поглядами на життя.

Дискредитація та шантаж

Використання біорегуляторів, різних феромонів дають можливість викликати в жертви широкий спектр ефектів. Спектр широкий: від неконтрольованої агресії до глибокої депресії або тугодумства. У людини також можуть викликати стан неконтрольованого сексуального потягу, що з успіхом використовується для шантажу та вербовки. У разі необхідності дискредитації людини застосовують біологічні засоби, які викликають різкий, неприємний запах від тіла жертви. В результаті під впливом спецзасобів штучно знижується професійна, суспільна, особиста активність, змінюється сталий стиль життя.

Застосування хіміко-біологічних засобів дозволяє виконувати широкий спектр завдань, наприклад: зламати волю та зробити керованою жертву, залякати, створити умови, коли заплановані заходи не реалізуються «за станом здоров’я», помститися у випадку, коли вербовка провалилася або залякати не вдалося тощо.

Основними способами введення речовин в організм «об’єкту», який нічого не підозрює, є нанесення речовини на шкіру, вдихання аерозольної хмари з речовини без запаху, додавання в їжу, обробки робочого місця, житла, одягу, автомобіля, особистих речей. Для розпилювання використовують різні пристрої, вбудовані в звичайні предмети: мобільні телефони, запальнички, інструменти.

Високотоксичні речовини застосовуються в дуже невеличких об’ємах, і людина, яка потрапила під атаку, може і не здогадуватись, що відбувається. Складність в тому, що між агентом і жертвою фізичного контакту немає: атакувати можуть на людній вулиці, в магазині, в маршрутці, коли відкриває вхідні двері у власну квартиру. Так, квартира може стати вбивцею.

Проникнення в приватне житло працівниками спецслужб попри різні технічні охоронні системи успішно виконуються і нині. Коли людина відсутня в помешканні: здійснюється обробка токсичними речовинами одягу, взуття, шпалер, меблів, комп’ютера, різних прикрас, годинників, записників. Якщо справа доходить до кухні, тарілки, виделки, холодильник обробляються важкими металами або на них наклеюють дуже тонку полімерну плівку, яка виділяє токсин. У разі, коли попри всі зусилля в квартиру потрапити не вдалося або обмаль часу, отруйну речовину доправляють через вентиляційні системи за допомогою спеціального пристрою.

У 1995 році російський банкір Іван Ківелді загинув від отруєння. Отруйну речовину нанесли на слухавку телефону в його кабінеті. Загинув не тільки банкір, а і його секретарка. Але цим не закінчилось: в додаток отруїлося біля десятка людей, які заходили в кабінет.

У світі дуже добре відомий «Новачок» (отруйна речовина нервово-паралітичної дії четвертого покоління, розроблена в Державному НДІ органічної хімії та технологій м. Москва) – це засіб із серії речовин, які викликають дуже швидкий процес біологічного старіння, в результаті чого тривалість життя людини дуже швидкими темпами скорочується. У 2018 році в британському місті Солсбері його застосували для вбивства колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля.

За рік до трагедії в Солсбері, в вересні 2017 року росіяни заявили, що всі запаси отруйних речовин на території РФ знищено  відповідно до міжнародних угод. Залишається риторичне питання, як після цього взагалі може існувати довіра до Кремля?

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Ворог 21 раз обстріляв північне прикордоння

Ворог 21 раз обстріляв північне прикордоння

російські загарбники протягом доби здійснили 21 обстріл (108 вибухів) прикордонних територій Чернігівської та Сумської областей.

Кирило Буданов: Тиждень була, скажімо так, сама «засідка». Чекали, коли він вийде на потрібний рубіж

Кирило Буданов: Тиждень була, скажімо так, сама «засідка». Чекали, коли він вийде на потрібний рубіж

Начальник ГУР МО України генерал-лейтенант Кирило Буданов в інтерв’ю BBC розкрив деякі деталі знищення російського дальнього стратегічного бомбардувальника Ту22М3.

Ворог вдарив ракетами по Запоріжжю та Одесі

Ворог вдарив ракетами по Запоріжжю та Одесі

росіяни продовжують системний ракетний терор півдня України.

Кремлю «зробили нерви»: у Швеції на Балтиці з’явився новий корабель для збору розвідданих

Кремлю «зробили нерви»: у Швеції на Балтиці з’явився новий корабель для збору розвідданих

Швеція, яка тільки-но долучилася до Альянсу, ввела в експлуатацію новий корабель для збирання розвідувальної інформації у Балтійському морі, яке все більше підпадає під ознаки «внутрішньої водойми» НАТО.

В Україні хвилина мовчання

В Україні хвилина мовчання

Згідно з указом Президента України Володимира Зеленського № 143/2022, хвилина мовчання проводиться щодня о 9:00, її оголошують у всіх засобах масової інформації.

Українська ППО знищила дві російські ракети та три розвідувальні БПЛА

Українська ППО знищила дві російські ракети та три розвідувальні БПЛА

У ніч на 20 квітня російські окупанти атакували Україну трьома балістичними ракетами «Іскандер-М», двома зенітними керованими ракетами С-300/С-400 із бєлгородської області рф, а також двома керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-69 із акваторії Чорного моря.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Зв’язківець/Зв’язківці (на різні посади)

від 21000 до 22000 грн

Прилуки, Чернігівська область

Бухгалтер (матеріальний облік), військовослужбовець

від 20000 до 50000 грн

Дніпро

Військова частина А4458

Електрик-дизеліст, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Старі Кодаки, Дніпропетровська область

Кулеметник, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Покровськ

Бахмутський ОБ ТрО