ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Інформаційні вісники, телефон довіри та різноманітна допомога українським захисникам на час карантину

Важливо Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 28 Березня 2020, 16:35

Уже тривалий час працівники Соціально-психологічного центру з міста Славутич, що на Київщині, поряд із різноманітною допомогою учасникам АТО/ООС випускають інформаційну продукцію для українських захисників.

−  Інформаційна складова завжди була важливим чинником нашої роботи. Поряд із буклетами і пам’ятками, які ми випускаємо для бійців, це і Вісник правової та психологічної допомоги. У нашому Віснику ми розкриваємо  проблеми, що найбільше турбують наших  воїнів.  Через карантин ми нині не можемо проводити групові та масові заходи, тому і будемо розвивати саме інформаційну складову. В умовах карантину ми поки працюємо дистанційно, розповсюджуємо різну інформацію для воїнів, зокрема різні корисні посилання з навчання вдома, як корисно проводити вільний час, як запобігати сваркам у сім’ї  тощо. За нашими даними нині збільшилась кількість розлучень серед військових під час карантину і це ми повинні враховувати в своїй роботі. На майбутнє плануємо також проводити і дистанційне тестування серед воїнів. Боротьба з коронавірусом є викликом для всіх категорій населення, зокрема  і для українських захисників, − розповів заступник директора Соціально-психологічного центру м. Славутич, кандидат психологічних наук Юрій Акименко.

Основну  проблематику фахівці Центру отримують через телефон довіри. До них звертаються військові з різноманітних питань, а вже пізніше вони проводять аналіз і систематичну проблематику відображають у своєму виданні.

Вісник виходитиме поки що один раз на місяць, але керівництво Центру намагатиметься збільшувати кількість випусків, аби в умовах карантину постійно надавати бійцям актуальну інформацію. Якщо раніше Вісник випускався переважно в друкованому вигляді, то в умовах карантину організатори вирішили в більшості направляти його для бійців в електронному вигляді у всі регіони України, зокрема і на Донбас.

Водночас керівництво Центру закликає воїнів з усіх куточків країни звертатися до Центру з будь-якими проблемами соціального, правового та психологічного характеру через соціальні мережі або за телефонами довіри (095-945-69-40 та 067-850-91-16  щоденно з 9.00 до 18.00, перерва з 13.00 до 14.00, крім суботи, неділі та святкових днів). Там воїнам  завжди нададуть необхідну допомогу висококваліфіковані працівники Центру.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
У Бериславі армія рф скинула вибухівку на заклад освіти

У Бериславі армія рф скинула вибухівку на заклад освіти

російські війська продовжують нищити освітні заклади на Херсонщині.

Президент: російське зло навіть напередодні Великодня прагне нести руїни

Президент: російське зло навіть напередодні Великодня прагне нести руїни

Сьогодні зранку була тривала доповідь Олександра Сирського. Головком доповів саме щодо наших фронтових позицій, конкретних дій підрозділів, конкретних напрямків.

На Донеччині збили російський Су-25

На Донеччині збили російський Су-25

Воїни 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка сьогодні збили російський Су-25 на Донеччині.

Мінометники показали, як нищать ворога на Куп’янському напрямку

Мінометники показали, як нищать ворога на Куп’янському напрямку

На Куп’янському напрямку мінометники «Помсти» показали свою роботу, внаслідок чого двоє окупантів були ліквідовані, ще двоє — поранені.

Пенсіонеру-переправнику не вдалося довезти до Тиси двох «водолазів»

Пенсіонеру-переправнику не вдалося довезти до Тиси двох «водолазів»

62-річного жителя міста Тячів, який мав намір переправити в Румунію двох чоловіків, викрили у ході реалізації інформації, наданої співробітниками оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону.

«У вас вообще, Саш, никого почти не осталось, это п*здец» — ГУР перехоплення

«У вас вообще, Саш, никого почти не осталось, это п*здец» — ГУР перехоплення

Українські розвідники оприлюднили перехоплену розмову цивільної з Новоборового Луганської області щодо великих втрат та зниклих безвісти військовослужбовців зс рф.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Інспектор прикордонної служби (військова служба)

від 20000 до 20000 грн

Львів

Державна прикордонна служба України

Зовнішній пілот, оператор БПЛА, військовослужбовець (розвідка та коригування)

від 21000 до 121000 грн

Хмельницький

Військова частина А7034

Такелажник, військовослужбовець

від 22000 до 22000 грн

Київ

Військова частина А2788

Кухар, молодший інспектор прикордонної служби

до 51000 грн

Запоріжжя

8 прикордонний загін

Механік-водій БТР/БМП

від 55000 до 125000 грн

Слов'янськ

Батальйон спеціального призначення Донбас 18 Слов'янської бригади Національної гвардії України

Старший механік-водій

від 25000 до 125000 грн

Мукачеве, Закарпатська область