ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Як українці вивчають англійську мову в польській військово-морській академії

Новини світу та України
Прочитаєте за: 2 хв. 18 Вересня 2019, 8:28

На базі Академії ВМС ЗС Республіки Польща у м. Гдиня стартувало навчання на курсі з вивчення англійської мови для  представників Інституту ВМС Національного університету «Одеська морська академія».

Курс навчання проходить відповідно до програми НАТО з удосконалення військової освіти (DEEP). Мовна підготовка здійснюється як за класичною схемою, так і з використанням сучасних інтерактивних технологій.

‒ Особливості вивчення англійської мови та програма курсу побудовані на загальноприйнятих у країнах НАТО підходах. Насамперед це розмовна практика, листування як офіційне, так і неформальне (тобто листування між друзями та рідними), граматика та аудіювання, тобто сприймання інформації на слух з її аналізом. Ще одна особливість навчання – цілодобова можливість доступу до електронних ресурсів і навчальних матеріалів курсу в режимі онлайн, ‒ розповідає слухач курсу вивчення англійської мови, доцент кафедри корабельної енергетики та електроенергетичних систем Інституту ВМС В’ячеслав Сапіга.

Крім того, важливо, що мовна підготовка особового складу проводиться з урахуванням військово-морської тематики.

Після завершення курсу слухачі пройдуть сертифікацію рівня володіння англійською мовою відповідно до стандарту НАТО STANAG-6001. Слід додати, що представники Інституту ВМС вже не вперше вивчають англійську мову безпосередньо за кордоном, у країнах-членах НАТО. До цього подібні курси проводились в Болгарії та США.

Нагадаємо, Програма DEEP успішно реалізується в Інституті ВМС з 2014 року. Варто сказати, що з кожним роком збільшується інтенсивність проведення спільних заходів. Якщо протягом 2014-2015 рр. було реалізовано 15 заходів у рамках цієї програми, то вже у 2019 році заплановано  провести понад 30 подібних заходів, до яких залучатимуться як курсанти, так і викладачі флотського вишу. Це свідчить про якісну співпрацю та взаємодію з військовими навчальними закладами країн НАТО.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Підрозділ «Перун» 42 окремої механізованої бригади за допомогою FPV-дронів завдав ударів по ворогу, що наступав на Часів Яр.

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

Увечері 26 квітня зі спеціальним зверненням до сум’ян звернувся начальник міської військової адміністрації Олексій Дрозденко.

Під суд пішли вісім зрадників

Під суд пішли вісім зрадників

Підозри повідомлено ще трьом колаборантам.

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

США та інші учасники Контактної групи з оборони України (формат «Рамштайн») разом зобов'язалися виділити вже понад 95 млрд доларів на допомогу Україні для її захисту від російської агресії.

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

За добу підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Реформована система закупівель в Міністерстві оборони України, яка прийшла на заміну старій пострадянській, що породжувала корупційні ризики, вже показала свою ефективність.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Оператор, лінійний наглядач відділення комунікацій, військовослужбовець

від 20000 до 30000 грн

Дніпро

Комендатура військових сполучень (Дніпро)

Фельдшер

від 51000 до 51000 грн

Запоріжжя

Державна прикордонна служба України

Кухар

Запоріжжя

1 відділ Сватівського РТЦК та СП

Бойовий медик взводу, військовослужбовець у ЗСУ

від 50000 до 120000 грн

Київ

66 ОМБр ім. князя Мстислава Хороброго

Навідник-оператор БМП

від 20000 до 120000 грн

Київ

130 окремий батальйон 241 ОБр Сил ТрО

Командир відділення БпЛА

від 21000 до 121000 грн

Львів

125 ОБр СВ ЗСУ