ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Місцевим бюджетам виділять кошти на субвенції для виплат ветеранам війни

Новини Соціальний захист
Прочитаєте за: 2 хв. 17 Липня 2020, 14:20

Комітет Верховної Ради з питань бюджету підтримав рішення Кабміну про надання субвенцій з держбюджету місцевим бюджетам на виплату грошових компенсацій ветеранам війни. Про це повідомляє пресслужба Міністерства у справах ветеранів України.

За словами першого заступника міністра у справах ветеранів України Олександра Порхуна, члени Комітету затвердили розподіл субвенцій на:

‒ виплату грошової компенсації для деяких категорій осіб, які брали участь у Революції Гідності, а також членів їхніх сімей (розпорядження КМУ від 25.06.2020 р. № 767-р);

‒ виплату грошової компенсації на житло для осіб з інвалідністю І-ІІ групи, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їхніх сімей (розпорядження КМУ від 01.07.2020 р. № 798-р);

‒ виплату грошової компенсації за житло для осіб з інвалідністю І-ІІ групи,  учасників бойових дій на території інших держав, (розпорядження КМУ від 01.07.2020 р. № 801-р);

‒ виплату грошової компенсації за житло для внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю ІІІ групи внаслідок війни, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України (розпорядження КМУ від 08.07.2020 р. № 838-р);

У відомстві нагадують, що за останній місяць Урядом затверджено розподіл із державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошових компенсацій ветеранам війни, постраждалим учасникам Революції Гідності та членам їхніх сімей.

Ними передбачено виділення 305 мільйонів гривень для виплати грошової компенсації на забезпечення житлом 262 учасників АТО/ООС і членів їхніх сімей.

‒ 248 мільйонів гривень на забезпечення житлом 219 внутрішньо переміщених осіб  учасників АТО/ООС:

‒ 7 мільйонів гривень для виплати грошової компенсації на забезпечення житлом постраждалих учасників Революції Гідності, а також членів їхніх сімей.

‒ 50 мільйонів гривень для виплати грошової компенсації на забезпечення житлом учасників бойових дій на території інших держав та членів їхніх сімей, які мають інвалідність І-ІІ групи.

Розподіл відбувався на основі інформацій, наданих обласними та Київською міською держадміністраціями щодо потреби в забезпеченні житлом.

Читайте нас в Telegram
За добу Сили оборони вдарили по 6 комплексах ППО

За добу Сили оборони вдарили по 6 комплексах ППО

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу та 4 зенітно-ракетних комплексах противника.

Ворожі атаки завдали українській енергетиці збитків на понад $1 мільярд

Ворожі атаки завдали українській енергетиці збитків на понад $1 мільярд

Після масованих російських атак на об’єкти української енергетичної інфраструктури протягом останніх місяців ситуація в енергосистемі — досить складна.

На Великдень ворог атакував 103 рази

На Великдень ворог атакував 103 рази

Також росіяни завдали 2 ракетних та 100 авіаційних ударів, здійснив 57 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Сили оборони знищили ворожий танк

Сили оборони знищили ворожий танк

Рота ударних безпілотних авіаційних комплексів «Булава» влучно відпрацювала по російському танку, який ховався у посадці.

росіяни вдарили ракетою по елеватору на Полтавщині

росіяни вдарили ракетою по елеватору на Полтавщині

У другій половині дня 5 травня ворог завдав удару по елеватору на території Полтавської громади.

ГУР перехоплення: Братан, нікаво нікуда нє сажают вродє как… я тєбє говорю, бєгі оттуда

ГУР перехоплення: Братан, нікаво нікуда нє сажают вродє как… я тєбє говорю, бєгі оттуда

Перехоплена розмова військовослужбовців зс рф з грайворонського напрямку бєлгородської області щодо варіантів дезертирства та відмови брати участь у війні проти України.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Молодший інспектор прикордонної служби

від 21000 до 21000 грн

Дніпро

Східне регіональне управління Державної прикордонної служби України

Кравець

від 20000 до 20000 грн

Васищеве

Військова частина 3075 НГУ

Кухар, молодший інспектор прикордонної служби

до 51000 грн

Запоріжжя

8 прикордонний загін

Оператор протитанкового ракетного комплексу 14 ОМБр

від 23000 до 123000 грн

Володимир, Волинська область

Бойовий медик взводу

від 21000 до 121000 грн

Краматорськ

81 ОАеМБр

військовослужбовець

від 20100 до 123000 грн

Запоріжжя, Запорізька область