ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Найкраще в російській армії зі шкарпетками

Blogger pool
Прочитаєте за: 3 хв. 3 Серпня 2022, 16:48

Кожен справжній патріот росії знає, що російська армія непереможна. Вона має найкращу зброю, найталановитіших воєначальників, найпідготовленіших бійців.

А ще російська армія наймиролюбніша — постійно здійснює жести доброї волі з метою деескалації. То від Києва відступить, то з острова Зміїний від тамтешнього чорного кота чкурне. Що не кажи — дбає російське військове командування про російських телеглядачів, щоб не трапилося в них раптом серцевих нападів через запаморочливі успіхи їхньої армії в Україні.

Але найкраще в російській армії з постачанням. Бувало, вчинить вона черговий жест доброї волі, зайдуть українські військові на залишені росіянами позиції — а там стільки всього корисного і потрібного — від зубної пасти до зручних спальних мішків, від книг єгора прілєпіна до іграшок із секс-шопу.

А з якою любов’ю все там до ладу облаштоване, з яким умінням обладнане! Ось дивишся, як поряд із позиціями росіян туалет зроблений, — і натішитися не можеш, як же то любенько яму викопано. Неглибока, краї осипаються, зверху нічим не накрита — зразу зрозуміло, що дбає начальство, щоб солдат раптом не втопився, а хіба провалився трохи по коліно — та й потому. Витяг ногу, обтрусився — і жодних проблем.

Адже якщо викопати яму рівненьку та глибоку, та ще й перекрити все те дошками — то що вийде? Прийде російський солдат після ситної вечері, ще горілочки випивши — та як провалиться у глибоку яму? І втопиться! Цього допустити не можна.

То зрозуміло, що присвоять потопельнику в лайні звання героя росії, а родичам супер-автомобіль передового у світі російського автопрому лада каліна видадуть. Але це ж міністерству оборони росії доведеться про бойову втрату повідомити! Воно, як відомо, завжди чесно росіян про все інформує, хіба що жаліє трохи, щоб запаморочення від успіхів не сталося. Бувало, як зіб’є російський лапоть вісім зграй українських «Байрактарів», то міноборони російське стримається і повідомить, що збили сім. Бо вісім — то вже якось занадто, не витримає російський підданець такого щастя відразу. Тож і применшує конашенков успіхи передової російської зброї.

А тут ось про бойову втрату повідомити треба буде! Ні, копати глибоку яму в туалеті — це небезпечно, бо може призвести до того, що «потєрьнет» перестане бути щирою правдою і беззаперечною істиною.

Але найкраще в російській армії зі шкарпетками. Вони такі гарні і так їх багато видають солдатам російським, що, залишаючи в рамках жесту доброї волі позиції, росіяни завжди лишають і носки, навіть нерозпакованими. Якість їхня — неперевершена. Ніколи на них не з’явиться жодна дірка, ніколи з них навіть жодна нитка не висмикнеться. Навіть прати їх непотрібно! Одна тільки проблема з ними — вони настільки випередили свій час, що застосовують технології маскування з майбутнього і є невидимими. Нічого не вдієш — передова розробка, черговий російський «анало-говнєт».

Отже, коли у вас спитають, що найпередовіше у найкращій у світі російській армії, то сміливо відповідайте — шкарпетки. Вони настільки просунуті, що їх немає.

Куди там негожим зесеушним шкарпеткам до передових російських носків! Росіяни українські шкарпетки навіть до рук брати не хочуть — такі вони огидні.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
На Херсонщині показали меморіал на честь українських захисників

На Херсонщині показали меморіал на честь українських захисників

На Херсонщині при в’їзді у Надеждівку Білозерської громади встановили меморіал на честь визволителів села.

Ідентифіковано окупанта, який вбив капітана буксира на Херсонщині

Ідентифіковано окупанта, який вбив капітана буксира на Херсонщині

Прокурорам вдалося ідентифікувати військовослужбовця рф, причетного до вбивства капітана судна у Голій Пристані на Херсонщині.

Володимир Зеленський подякував Австралії за новий пакет допомоги для України

Володимир Зеленський подякував Австралії за новий пакет допомоги для України

Президент України Володимир Зеленський подякував Австралії за оголошений новий пакет підтримки для нашої держави і людей.

Відновленню не підлягає: наші дронщики показали розправу над транспортом окупантів

Відновленню не підлягає: наші дронщики показали розправу над транспортом окупантів

На Бахмутському напрямку українські прикордонники знищили два мотоцикли загарбників.

Президент: Україні треба щонайменше 7 систем Patriot

Президент: Україні треба щонайменше 7 систем Patriot

Українці пройшли сьогодні ще один масований ракетний удар — 34 російські ракети різних типів. Основна мішень — це енергетика, різні об’єкти галузі: і електроенергетика, і об’єкти для транзиту газу. Саме ті газові об’єкти, від яких залежить, зокрема, безпека постачання в Євросоюз.

Українська авіація 16 разів завдала ударів по військах рф

Українська авіація 16 разів завдала ударів по військах рф

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 16 районах зосередження особового складу противника.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Стрілець/чиня-санітар/ка (ЗСУ)

від 20000 до 120000 грн

Київ

130 Батальйон ТрО

Зовнішній пілот, оператор БпЛА

від 20000 до 120000 грн

Чернігів

119 ОБр Сил ТрО

Командир відділення БпЛА

від 21000 до 121000 грн

Львів

125 ОБр СВ ЗСУ

Стаpший водій, військовий

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Зв’язківець

від 20000 до 120000 грн

Херсон

126 ОБр Сил ТрО