ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

У Мінветеранів розповіли, що необхідно для участі в цьогорічних «Іграх Нескорених»

Публікації
Прочитаєте за: 2 хв. 14 Березня 2023, 12:10
Фото Дмитра Юрченка

У Military Media Center відбулася пресконференція начальника відділу ветеранського спорту та реабілітації Міністерства у справах ветеранів України Ігоря Кострікова стосовно участі у Всеукраїнських змаганнях «Ігри Нескорених».

Під час пресконференції Ігор Костріков розповів про те, як подати заявку, у яких видах спорту відбудуться змагання і що безпосередньо потрібно для участі в «Іграх Нескорених».

— Щоби стати учасником, ви маєте заповнити реєстраційну форму. Для цього вам необхідно мати або електронний ключ або додаток «Дія» на своєму мобільному телефоні. Також ви можете використати реєстрацію через банк. Насправді ця форма є дуже простою, її заповнення поділяється на 9 простих кроків і займає лише 5 хвилин, — розповів Ігор Костріков.

Начальник відділу ветеранського спорту та реабілітації Міністерства у справах ветеранів України розповів більш детально про 9 кроків реєстрації.

— На першому кроці відбувається верифікація даних, яка підтверджує статус учасника. На другому і третьому кроці ви маєте надати коротку інформацію про себе. Врешті-решт людина надає декілька довідок, які підтверджують інформацію про те, що її травма була отримана внаслідок участі у бойових діях, та довідку від лікаря спортивної медицини про те, що він допущений до цих змагань. Цей документ дуже важливий тому, що «Ігри Нескорених»  — це, найперше, про реабілітацію, і завдання, яке перед собою ставить Міністерство у справах ветеранів  — це саме забезпечити можливість відновлення людини завдяки участі у цих спортивних змаганнях. Тому ця довідка підтверджує той факт, що людина не нашкодить собі і не зробить гірше. Наразі в нас вже подано 1,5 тисячі заявок, — доповнив Ігор Костріков.

Начальник відділу ветеранського спорту та реабілітації Міністерства у справах ветеранів України анонсував, що всі переможці цьогорічних змагань будуть нагороджені медалями за здобуті місця. Також Мінветеранів повідомило, що нині розробляють низку програм із залученням ветеранів торішніх «Ігор Нескорених». Ця ініціатива спрямована на те, щоби вони стали менторами та спортивними координаторами, а також безпосередньо долучилася до спортивної популяризації та  були провідниками для ветеранської спільноти на шляху відновлення й реабілітації.

Зареєструватись для участі у відборі до національної збірної на порталі е-Ветеран https://eveteran.gov.ua/ можна до 21 березня включно.

Реєстрація щодо участі у Всеукраїнських змаганнях «Ігри Нескорених» триватиме до кінця квітня у Львові, де визначаться зі складом національної збірної, яка представить країну на Invictus Games 2023 у Дюссельдорфі, Німеччина.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
За добу Сили оборони вдарили по 6 комплексах ППО

За добу Сили оборони вдарили по 6 комплексах ППО

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу та 4 зенітно-ракетних комплексах противника.

Ворожі атаки завдали українській енергетиці збитків на понад $1 мільярд

Ворожі атаки завдали українській енергетиці збитків на понад $1 мільярд

Після масованих російських атак на об’єкти української енергетичної інфраструктури протягом останніх місяців ситуація в енергосистемі — досить складна.

На Великдень ворог атакував 103 рази

На Великдень ворог атакував 103 рази

Також росіяни завдали 2 ракетних та 100 авіаційних ударів, здійснив 57 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Сили оборони знищили ворожий танк

Сили оборони знищили ворожий танк

Рота ударних безпілотних авіаційних комплексів «Булава» влучно відпрацювала по російському танку, який ховався у посадці.

росіяни вдарили ракетою по елеватору на Полтавщині

росіяни вдарили ракетою по елеватору на Полтавщині

У другій половині дня 5 травня ворог завдав удару по елеватору на території Полтавської громади.

ГУР перехоплення: Братан, нікаво нікуда нє сажают вродє как… я тєбє говорю, бєгі оттуда

ГУР перехоплення: Братан, нікаво нікуда нє сажают вродє как… я тєбє говорю, бєгі оттуда

Перехоплена розмова військовослужбовців зс рф з грайворонського напрямку бєлгородської області щодо варіантів дезертирства та відмови брати участь у війні проти України.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Інспектор прикордонної служби

від 21000 до 30000 грн

Білгород-Дністровський

Державна прикордонна служба України

Сапер інженерно-саперного підрозділу

від 20000 до 120000 грн

Львів, Львівська область

Номер обслуги

від 20000 до 120000 грн

Київ

21 окремий батальйон спеціального призначення

Стрілець в 126 ОБр ТРО

від 20000 до 120000 грн

Херсон, Херсонська область

Водій (за контрактом ЗСУ)

Вінниця

Вінницький РТЦК та СП

Кулеметник

від 40000 до 120000 грн

Житомир

1 ОБрСпП ім. Івана Богуна