ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Вack to USSR: останні «тренди» російських реалій

Blogger pool
Прочитаєте за: 3 хв. 19 Липня 2022, 13:23

російська федерація настільки стрімко мчить назад у «світле радянське минуле», що інколи стає важко проаналізувати наслідки такого «перевтілення». Тому пропоную зупинитися лише на деяких фактах, адже проаналізувати те, що не піддається логіці, просто неможливо.

Концерти

Після того, як деякі російські артисти під час концертів висловили свою антивоєнну позицію, організатори таких заходів почали включати до договорів із співаками заборону політичних виступів та заяв.

РБК опублікувало копію контракту, в якому дійсно є пункт, який зобов’язує артиста «уникати будь-яких політичних тем під час проведення концерту», ​​забороняє «розповсюджувати інформацію про хід спеціальної військової операції в Україні», що не відповідає дійсності (офіційній позиції кремля. – Авт.), і навіть використовувати символіку цієї країни.

Якщо ці умови будуть порушені, а концерт перенесуть чи скасують, виконавцю доведеться компенсувати витрати на організацію заходу та протягом трьох днів заплатити штраф 500 тисяч рублів, йдеться у договорі.

Кінофільми

У держдумі розглянуть проєкт закону про заборону фільмів та публікацій у ЗМІ з «пропагандою заперечення сімейних цінностей та нетрадиційних сексуальних стосунків».

Його автори пропонують внести зміни до кількох законодавчих актів рф «у частині заборони інформації, яка пропагує нетрадиційні сексуальні відносини». Якщо документ буде ухвалено, фільми, які «заперечують сімейні цінності» (сюди включений спосіб життя «чайлдфрі»), не отримають прокатного посвідчення, крім того, ЗМІ заборонять публікувати відповідні матеріали, а також блокуватимуть сайти з інформацією, що «пропагує». Також заборону хочуть поширити на соцмережі.

Єдине запитання, яке тут виникає, про які фільми йдеться. Адже всі провідні кінокомпанії оголосили про вихід з російського кіноринку і кінотеатри змушені масово зачинятися або демонструвати «піратські» прокати кінострічок.

Футбол

Після накладених санкцій, заборони участі російським футбольним клубам і збірним в усіх турнірах під егідою ФІФА та УЄФА та масового відтоку легіонерів, ви не повірите, але російський футбол став ще гіршим. Дійсно, важко щось погане перетворити на ще гірше, але тут саме той випадок.

Тому, щоб додати російським футбольним змаганням «міжнародного присмаку», чиновники з мінспорту запропонували створити єдину футбольну лігу для команд із «днр» та «лнр», Херсона, Запоріжжя, Абхазії, Південної Осетії та Криму. Також до цієї «ліги» увійдуть команди внз рф. Проведення чемпіонату заплановано на березень – листопад 2023 року.

Для повноти картини, здається, тут не вистачає команд з білорусі.

Імпортозаміщення

Не встигли мешканці російських регіонів «масово зрадіти» після виходу з ринку рф компанії Coca-Cola, як цьому популярному напою знайшлася заміна. Так, наприклад,  у Кургані на прилавках помітили газовані напої з Чечні. У продажу з’явилися лимонад, дюшес та тархун марки «ЧИАССР».

До речі, ця назва – просто бальзам на поранені душі невиправних «ватників», адже абревіатура «ЧИАССР» − це «Чечено-Інгушськая автономная совєтськая соціалістіческая республіка».

Ну і як годиться, місцевий сайт оперативно наводить думку чергового «ностальгуючого за срср»: «Одразу згадалися радянські роки. Той самий смак, справжній. Прямо ностальгія наринула. Адже нині мало роблять гарної газованої води. Здебільшого якась «хімія» імпортна».

Щоправда, відвідувачі нарікають на зависоку ціну «імпортозаміщення», адже чеченська «газировка» коштує вдвічі дорожче за «колу», але хай це буде «податок на патріотизм».

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
В Україні почали створювати Державний реєстр осіб, постраждалих внаслідок збройної агресії рф

В Україні почали створювати Державний реєстр осіб, постраждалих внаслідок збройної агресії рф

Верховна Рада прийняла у першому читанні закон, що започатковує створення системи обліку осіб, життя та здоровʼя яких зазнало шкоди внаслідок збройної агресії рф

Данія збільшить свою військову допомогу Україні майже на 590 млн євро

Данія збільшить свою військову допомогу Україні майже на 590 млн євро

Кабінет міністрів та більшість парламентських партій Данії домовилися про збільшення військової підтримки України на 4,4 млрд данських крон (близько 590 мільйонів євро) у 2024 році.

На Тисі зірвали заплив порушників кордону

На Тисі зірвали заплив порушників кордону

Шестеро чоловіків, частина з яких заплатили від шести до десяти тисяч доларів, зупинили на березі Тису, яку вони збиралися переплисти, щоб потрапити до Румунії.

Президент: Працюємо далі щодо контрактів на виробництво зброї та техніки в Україні

Президент: Працюємо далі щодо контрактів на виробництво зброї та техніки в Україні

Володимир Зеленський розповів про шляхи розвитку української оборонної промисловості.

На Сумщині влада спростовує чутки про наступ росіян

На Сумщині влада спростовує чутки про наступ росіян

Дані розвідки свідчать про те, що на сьогодні ворог не сформував на кордонах наступальне угруповання.

На Харківщині під суд пішов правоохоронець, який вимагав $100 тисяч з «колаборантів»

На Харківщині під суд пішов правоохоронець, який вимагав $100 тисяч з «колаборантів»

Завершено розслідування щодо посадовця одного з районних управлінь правоохоронного органу та його спільника — колишнього колегу, які намагались заробити на людях, що проходили по справі щодо колабораційної діяльності.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Стрілець стрілецького підрозділу

від 20000 до 120000 грн

Львів, Львівська область

Медична сестpа-анестезист, військовий

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Гранатометник

від 21000 до 21000 грн

Чернігів

Військова частина А7328

Штурмовик, кулеметник, гранатометник

від 20000 до 120000 грн

Кривий Ріг

Арей, окремий штурмовий батальйон

Молодший інспектор прикордонної служби

від 21000 до 21000 грн

Харків

Східне регіональне управління Державної прикордонної служби України

Інженер з автоматизованих систем управління

від 21000 до 24000 грн

Мукачево

Мукачівський прикордонний загін