ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Парад нацизму, російської крадіжки та цинізму

Blogger pool Публікації
Прочитаєте за: 3 хв. 10 Травня 2022, 0:45

Парад на красній площі 9 травня чекали виключно з точки зору можливих погроз путіна про війну, мобілізацію, ядерний удар. Але, як то кажуть, «диявол криється в дрібницях», які, споглядаючи на парад, просто вражають: а саме крадіжка на показ, прояви нацизму та дії латентних партизанів у кремлі.

По-перше, про крадіжку. Вже не перший рік росіянам розповідають, що їхня пісня «вставай страна агромная» – це вкрадена в українців ідея та мелодія пісні «Повстань, народе мій!» Пісня народилася значно раніше – 1919 року у лавах криворізьких повстанців Української Народної Республіки. І саме з вкраденої пісні розпочинається парад у 2022 році!

Це проблема всієї країни, яка не може створити нове, своє, вона краде і використовує вкрадене. Після широкомасштабної агресії росіїпроти України ця пісня набула нового значення, тому для українців вона і звучить по-новому і про інше – про спротив російському окупанту.

По-друге, про прояв нацизму. У своїй промовіпутін нагадав про те, хто зараз вбиває українців: «Сьогодні наші бійці різних національностей разом у бою прикривають від куль і уламків один одного». У тім то йріч, що в бій карлик відправляє етноси, що і так вимирають, а на парад – виключно людей слов’янської зовнішності.

Придивіться до «парадних»облич. Дехто з них можливо і був вже в Україні та тримає в окровлених руках зброю, але ми не бачимо бурят. Ми не бачимо військових 64-ї мотострілецької бригади 35-ї загальновійськової армії РФ, яких вже визнали військовими злочинцями, на чиїх руках кров мешканців Бучі. Тому що за останньою інформацією бригада, що отримала від путіна звання «гвардійської», була повністю знищена в Україні.

Де всі ці обличчя? Чому їх немає на параді? Де взагалі представники інших національностей, про які говорить головний нацист росії? Ви їх не знайдете, тому що кремль влаштував етноцид як в Україні, так і в росії.

По-третє: про партизанів. Під час підготовки до параду якийсь партизан зробив розмітку жовтими і блакитними смугами.

Це неабияка диверсія, але в іншому випадку за це хтось обов’язково був би покараний.

І на останок. Верх цинізму, який демонструє кремль, цього разу був знов продемонстрований на весь світ. Наприкінці параду путін поклав квіти містам-героям, серед яких Київ і Одеса. Міста, які зараз російські війська бомблять, де гинуть українці. Міста, які готуються до оборони проти російського агресора.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Підрозділ «Перун» 42 окремої механізованої бригади за допомогою FPV-дронів завдав ударів по ворогу, що наступав на Часів Яр.

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

Увечері 26 квітня зі спеціальним зверненням до сум’ян звернувся начальник міської військової адміністрації Олексій Дрозденко.

Під суд пішли вісім зрадників

Під суд пішли вісім зрадників

Підозри повідомлено ще трьом колаборантам.

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

США та інші учасники Контактної групи з оборони України (формат «Рамштайн») разом зобов'язалися виділити вже понад 95 млрд доларів на допомогу Україні для її захисту від російської агресії.

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

За добу підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Реформована система закупівель в Міністерстві оборони України, яка прийшла на заміну старій пострадянській, що породжувала корупційні ризики, вже показала свою ефективність.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Офіцер штабу (РЕБ)

Київ

Річкова флотилія ВМС ЗСУ

Зовнішній пілот, оператор БПЛА, військовослужбовець (розвідка та коригування)

від 21000 до 121000 грн

Хмельницький

Військова частина А7034

Інспектор прикордонної служби (військова служба)

від 20000 до 20000 грн

Житомир

Державна прикордонна служба України

Стрілець-помічник гранатометника

від 20000 до 120000 грн

Дніпро

128 ОБр Сил ТрО

Водій, військовий

від 20000 до 120000 грн

Харків

226 окремий батальйон 127 ОБр Сухопутних Військ ОК Північ

Військова служба за контрактом, стрілець

від 20000 до 50000 грн

Львів, Львівська область