ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Війна не завада сімейному щастю: у військовій частині на Харківщині відразу два весілля

Армія і суспільство
Прочитаєте за: 3 хв. 18 Квітня 2022, 12:53

Українські воїни успішно захищають нашу державу від численних навал окупантів. Проте життя в цей момент не зупиняється й саме любов до рідних потроює сили захисникам і захисницям, надихає їх на нові ратні подвиги.

Одразу два весілля зареєстрували в Об’єднаному центрі забезпечення Збройних Сил України, розташованого на Харківщині. Через активні бойові дії в Харкові акт про укладення шлюбу офіційно засвідчив командир військової частини. Адже відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 7 березня 2022 р. № 213 «Деякі питання державної реєстрації шлюбу в умовах воєнного стану» значно спрощено процес одруження для армійців.

— Укладення шлюбу в умовах бойових дій демонструє кожному з нас, що війна у будь-якому разі закінчиться нашою перемогою, — каже начальник Об’єднаного центру забезпечення. — Тому наші військовослужбовці вже зараз будують фундамент свого щастя й упевнено дивляться у майбутнє своєї країни.

Спочатку побралися сержант Роман та старший солдат Тетяна.

— Ми з чоловіком дуже щасливі. Зустрічалися понад два роки й, мабуть, саме війна й постійна небезпека підштовхнули нас до важливого кроку в житті. Відтепер ми стали одним цілим і на сьомому небі від щастя. А щодо фати, святкового обіду та келихів із шампанським, то все це в нас обов’язково буде, але після скорої перемоги України, — розповіла старший солдат Тетяна.

До речі, сержант Роман освідчився своїй кохані під час загального шикування і бурхливі оплески товаришів по службі після заповітного «Так!» пролунали краще за марш Мендельсона.

Пізніше в розташуванні військової частини на рушник стали головний сержант Юрій та працівниця Збройних Сил України Ірина.

— До цього щасливого дня ми йшли п’ять років. Довго планували цей момент і розглядали різні варіанти проведення медового місяця. Та далі відкладати не стали й розпис у колі бойових друзів та подруг мені здається кращим за будь-який палац. Проте весільна подорож не скасована, а просто відкладається на невеличкий час і відбудеться після вигнання всіх окупантів із нашої землі, — поділився планами головний сержант Юрій.

За словами командування військової частини, ці дві приємні події позитивно вплинули на морально-психологічну атмосферу в армійському колективі. При цьому гуркіт ворожих снарядів у момент укладення шлюбів не зміг зіпсувати безмежну радість.

фото Володимира Ященка      

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Ворог тричі атакував українські позиції на лівому березі Дніпра

Ворог тричі атакував українські позиції на лівому березі Дніпра

На тимчасово окупованій Херсонщині ворог здійснив 3 безуспішні штурми в районі населеного пункту Кринки, але зазнав втрат та відійшов на свої вихідні позиції.

Олександр Яковець став головою Адміністрації Держспецтрансслужби

Олександр Яковець став головою Адміністрації Держспецтрансслужби

Указом Президента України, за поданням Міністерства оборони, на посаду голови Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту призначено командувача Сил підтримки ЗСУ, бригадного генерала Олександра Яковця.

На кластері оборонних технологій Brave1 за рік зареєстрували 1600 розробок

На кластері оборонних технологій Brave1 за рік зареєстрували 1600 розробок

Уже декілька розробок законтрактовані державою та готуються до передачі військовим.

У МОУ відповіли, чи можуть рекрутингові центри замінити мобілізацію

У МОУ відповіли, чи можуть рекрутингові центри замінити мобілізацію

Уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець прокоментував питання, чи можуть рекрутингові центри замінити процес мобілізації в Україні.

Громадяни з повістками все одно можуть звертатися до рекрутингових центрів — МОУ

Громадяни з повістками все одно можуть звертатися до рекрутингових центрів — МОУ

Уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець прокоментував питання, чи можуть громадяни, які отримали повістку, звертатися до рекрутингового центру, де триває набір громадян на службу в Сили оборони України.

У Миколаєві «мисливець» за HIMARS отримав 12 років ув’язнення

У Миколаєві «мисливець» за HIMARS отримав 12 років ув’язнення

За матеріалами СБУ засуджено інформатора російського гру, який шпигував за артилерією ЗСУ на Миколаївщині.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

військовослужбовець

від 20100 до 123000 грн

Богодухів, Харківська область

Номер обслуги, військовослужбовець у ЗСУ

від 50000 до 120000 грн

Київ

66 ОМБр ім. князя Мстислава Хороброго

Водій

Київ

Військова частина А7039

Старший бойовий медик

від 24000 до 124000 грн

Мукачеве, Закарпатська область

Водій-механік, контрактна служба

від 22000 до 550000 грн

Черкаси, Черкаська область

Бойовий медик взводу

від 20000 до 120000 грн

Дніпро, Дніпропетровська область