ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Російські брехуни, або Де насправді ховається Кадиров

Публікації
Прочитаєте за: 4 хв. 14 Березня 2022, 18:02

Ввечері 12 березня 2022 року деякі російські інтернет-ЗМІ повідомили, що глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров нібито приїхав в Україну. Там він зустрівся з чеченськими силовиками, які беруть участь у вторгненні в нашу державу, яке в Росії називають «військовою операцією». Відеозапис наради Кадирова зі своїми командирами опублікували Telegram-канал «Оперативні зведення» та RT. Також відео з візитом Кадирова опубліковано у Telegram-каналі ЧДТРК «Грозний». Тут варто зазначити, що Рамзан Кадиров має звання генерала Росгвардії.

Точно сказати, де і коли зняте це відео, наразі не можна. У кадрі все знято в темному місці без світла, що не дозволяє розглянути обстановку. Проте поруч із Рамзаном Кадировим можна помітити Данила Мартинова, помічника голови Чечні та керівника його силового блоку. За інформацією ЗМІ, Мартинов перебуває в Україні останні два тижні.

На відео також чути, як «кадирівські» командири доповідають йому про бої на території «ДНР» та наступ на інші території України. З розмови можна зробити висновок, що глава Чечні перебуває за декілька кілометрів від Києва.

За словами Кадирова, на той момент він перебував у Гостомелі — селищі поблизу української столиці. «На відео ми в Гостомелі. Днями ми були приблизно за 20 км від вас», — повідомив Кадиров, звертаючись до українських військових. За його словами, наразі силовики з Чечні ближче просунулися до Києва.

«Можете на хвилинку розслабитися, тому що вам не доведеться шукати нас, — ми самі вас знайдемо. Ох, недовго вам лишилося. Краще здавайтеся і станьте поруч з нами, як я вже не раз пропонував, або настане ваш кінець», — хвалькувато заявив глава Чечні.

«Якщо присутність глави Чечні Рамзана Кадирова під Києвом буде підтверджена, то Збройні Сили України знищать його». Про це 13 березня в ефірі національного телемарафону заявив радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович. Зі свого боку Кадиров, у властивому йому пихатому тоні, почав погрожувати Арестовичу, що в доказ своїх слів про перебування біля Києва, він постукає йому в двері. Але на це отримав відповідь — нехай постукає. Тобто цей чеченський «лякало Росії» має усвідомити, у нас його ніхто не боїться, і, навпаки, він сам має труситись від страху за своє життя, яке скоро обірвуть українські захисники.

Але де насправді чеченські бородані перебувають зараз, розповідають мешканці Білорусі на свої телеграм-каналах. Білоруси повідомляють, що чимало кадирівців перебувають поблизу Мозиря (Кімбровка), а не в охопленій війною Україні. Ці «бородаті артисти» позують для відео на тлі бойової техніки і стверджують, що це вони воюють під Києвом.

Мешканці Мозиря помітили кілька дорогих позашляховиків Mercedes ДПС Росії з серією «95» — Чечня. Судячи з номерів, це дорожня поліція, для супроводження глави Чечні. Фото одного із позашляховиків опублікував блогер Антон Мотолько.

Крім того, керівництво Кремля не має інформації, чи перебуває на території України глава підпорядкованого їм суб’єкта РФ. Прессекретар президента Росії Путіна Дмітрій Пєсков офіційно заявив, що «Він (Кадиров), на мою думку, безпосередньо не стверджував, що він перебуває в Україні. Жодних прямих тверджень не було, тому прошу звертатися саме до адміністрації глави республіки в Чечні», — сказав Пєсков у понеділок журналістам.

Тобто російська влада або бреше, розповідаючи, що не має інформації, де перебуває керівник одного із суб’єктів РФ і генерал росгвардії, або Кадиров просто вже вийшов з-під контролю цієї влади і діє на власний розсуд.

Видання GuildHall повідомило, що президент Росії Володимир Путін обіцяв Рамзану Кадирову 1/5 України. Кадиров за це послав своїх кадирівців з наскоку взяти Київ, фізично прибрати Президента України Володимира Зеленського та посадити на Банковій кремлівську маріонетку. План Кремля провалився… Київ не взятий, Президент України живий… кадирівці розбиті під Гостомелем, у Бородянці та Бучі; кількох взяли в полон. Інші недобитки ховаються в лісах під Гостомелем, періодично забігаючи в села для мародерства.

Серед кадирівців паніка, а Кадиров продовжує торгуватися з Путіним за «нові території». Одна Чечня для його правління вже замала, хлопчик виріс і апетит виріс.

Насправді вся ця історія — суцільна брехня від найвищих російських чиновників. Але вони всі мають усвідомити одне — Україна їх переможе! Смерть російським окупантам.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
У Повітряних Силах ЗСУ висловили сподівання на Taurus

У Повітряних Силах ЗСУ висловили сподівання на Taurus

Речник Командування Повітряних Сил Збройних Сил України майор Ілля Євлаш висловив сподівання, що Україна таки отримає від партнерів крилаті ракети Taurus.

Авіація Сил оборони знищила 3 розвідувальні БПЛА ворога

Авіація Сил оборони знищила 3 розвідувальні БПЛА ворога

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 11 районах зосередження особового складу противника.

Україна розпочала переговори про укладення безпекової угоди з Португалією

Україна розпочала переговори про укладення безпекової угоди з Португалією

Українська та португальська сторони розпочали роботу над проєктом двосторонньої безпекової угоди й узгодили графік подальших переговорів.

Українські морпіхи пробігли Лондонський марафон, щоб зібрати кошти на протезування

Українські морпіхи пробігли Лондонський марафон, щоб зібрати кошти на протезування

Українські морські піхотинці Олексій Руденко з Військової академії в Одесі та Георгій Рошка з 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського виступили на Лондонському марафоні.

Кабмін запровадив видачу паспортів для чоловіків мобілізаційного віку лише в Україні

Кабмін запровадив видачу паспортів для чоловіків мобілізаційного віку лише в Україні

Кабінет Міністрів України запровадив видачу паспортів громадянина України або паспортів для виїзду за кордон для чоловіків віком від 18 до 60 років лише на території України.

Український боєць зумів збити з ПЗРК дві російські крилаті ракети

Український боєць зумів збити з ПЗРК дві російські крилаті ракети

Український військовослужбовець зумів збити з переносного зенітного ракетного комплексу дві російські крилаті ракети.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Навідник/ця-оператор/ка (ЗСУ)

від 20000 до 120000 грн

Київ

130 Батальйон ТрО

Оператор-водій до військової частини А2800

від 20500 до 35000 грн

Радісне, Одеська область

номер обслуги зенітного артилерійського відділення

від 20000 до 120000 грн

Чернігів, Чернігівська область

Сержант із матеріального забезпечення

від 27000 до 127000 грн

Мукачеве, Закарпатська область

Водій-гранатометник

від 20500 до 120500 грн

Київ

Військова частина А7039