ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Разом проти корупції! Твоє бачення має значення

Армія і суспільство Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 20 Вересня 2021, 15:48

Саме під такою назвою в Україні стартував молодіжний творчий конкурс, приурочений до Міжнародного дня боротьби з корупцією.

Головна ідея конкурсу – інформування цивільної молоді (учнів, студентів), курсантів (слухачів), ліцеїстів з числа військовослужбовців, а також широкого суспільного загалу, щодо поняття виховання доброчесності через популяризацію впровадження інформаційно-комунікаційних технологій. Це має допомогти реалізувати сталу політику розбудови доброчесності та нульової терпимості до корупції у суспільстві шляхом створення соціальної реклами, яка озвучує та закріплює фундаментальні норми спільноти: моральність, чесність, відповідальність та свідомий підхід до виконання обов’язків.

Учасниками конкурсу можуть бути особи або творчі колективи у віці від 14 до 30 років. Вони представлятимуть свої роботи у двох номінаціях:

– відеоролик «Корупція – Стоп»;

– плакат, постер чи комікс «Обережно – Корупція».

За задумом організаторів, конкурсна робота повинна мотивувати всіх учасників до чесного навчання, залучення молоді до профілактики корупції, відповідального ставлення до виконання обов’язків, демонструвати важливість виховання доброчесності та запобігання корупції у сучасному суспільстві та неприпустимість будь-яких порушень. 

Молодіжний творчий конкурс проводиться Науковим центром проблем виховання доброчесності та запобігання корупції у секторі безпеки та оборони Національного університету оборони імені Івана Черняховського спільно з представниками Програми НАТО з виховання доброчесності, Академії оборони Великої Британії та Центру з питань боротьби з корупцією у сфері оборони.

Конкурс розпочався сьогодні, 20 вересня, і триватиме до 30 листопада 2021 року. Кожен охочий надсилає на електронну адресу bitec.konkurs@gmail.com розроблений плакат, постер, комікс або відео власного авторства, де вказує своє прізвище, ім’я та по-батькові, місто проживання та номер телефону. Упродовж п’яти днів заявка опрацьовуватиметься конкурсною комісією та публікуватиметься на сторінці конкурсу bitec.com.ua.

З 22 по 29листопада на сторінці проєкту можна буде оцінювати роботи вподобайками. 29 листопада о 10 годині – завершується голосування, відбудеться фіксація результатів та підбиття підсумків.

Нагородження переможців та призерів відбудеться під час проведення Міжнародного науково-практичного форуму «Ефективне врядування та виховання доброчесності в секторі безпеки та оборони» (9-10 грудня). Призовий фонд – цінні подарунки та сертифікати учасника конкурсу.

 

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
Додаткові 70 тисяч для військових. Хто та коли зможе отримати нову виплату

Додаткові 70 тисяч для військових. Хто та коли зможе отримати нову виплату

Кабінет Міністрів затвердив додаткову фінансову винагороду військовим у розмірі 70 тисяч гривень. Ця виплата може застосовуватися вже з цього місяця.

Україна задає тон у війні дронів: експерт розповів АрміяInform про сильні та слабкі сторони

Україна задає тон у війні дронів: експерт розповів АрміяInform про сильні та слабкі сторони

Українські дрони мають перевагу над ворожими, зокрема, завдяки новаторським технологічним рішенням.

У Повітряних Силах ЗСУ висловили сподівання на Taurus

У Повітряних Силах ЗСУ висловили сподівання на Taurus

Речник Командування Повітряних Сил Збройних Сил України майор Ілля Євлаш висловив сподівання, що Україна таки отримає від партнерів крилаті ракети Taurus.

Авіація Сил оборони знищила 3 розвідувальні БПЛА ворога

Авіація Сил оборони знищила 3 розвідувальні БПЛА ворога

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 11 районах зосередження особового складу противника.

Україна розпочала переговори про укладення безпекової угоди з Португалією

Україна розпочала переговори про укладення безпекової угоди з Португалією

Українська та португальська сторони розпочали роботу над проєктом двосторонньої безпекової угоди й узгодили графік подальших переговорів.

Українські морпіхи пробігли Лондонський марафон, щоб зібрати кошти на протезування

Українські морпіхи пробігли Лондонський марафон, щоб зібрати кошти на протезування

Українські морські піхотинці Олексій Руденко з Військової академії в Одесі та Георгій Рошка з 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського виступили на Лондонському марафоні.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Кулеметник

від 21400 до 121400 грн

Дніпро

31 Бр НГУ ім. генерал-майора Олександра Радієвського

Радіотелефоніст, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Херсон

126 ОБр Сил ТрО

Стрілець, помічник гранатометника в ЗСУ

від 50000 до 150000 грн

Київ, Київська область

Оператор безпілотного летального апарату

від 21000 до 24000 грн

Чоп

Державна прикордонна служба України

Технік служби захисту інформації

від 21000 до 51000 грн

Степанівка, Сумська область

Рульовий-мотоpист, військовий

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ