ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

У Національній академії сухопутних військ відкрили сучасний навчально-спортивний комплекс

Новини Спорт
Прочитаєте за: 2 хв. 18 Вересня 2021, 14:59

Він налічує 2 міні-футбольні майданчики, волейбольний майданчик, баскетбольний майданчик, футбольне поле з поліуритановими доріжками та глядацькими трибунами, сучасну кросфітну арену, смугу перешкод тощо.

На урочисту церемонію відкриття навчально-спортивного комплексу завітали міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Бучко та інші представники органів влади та громадськості.

− Ми добре знаємо, що фізичне виховання і спорт, які передбачають постійну роботу над собою, формують не лише фізичну готовність офіцера, а й виховують особу лідера – переможця. Свого часу 9-разовий олімпійський чемпіон із плавання Марк Спітц зауважив: «Якщо ти не готовий працювати над собою, ти готовий програти…» Кожен курсант та офіцер має пам’ятати, що від його фізичної готовності залежить життя підлеглих та боєздатність його підрозділу. Національна академія намагається зробити усе, щоб заняття спортом та фізична підготовка майбутніх офіцерів відбувались на сучасній матеріальній базі. І сьогодні після тривалої реконструкції ми урочисто відкриваємо оновлений спортивний комплекс академії, який сприятиме збільшенню кількості курсантів – майстрів спорту України та міжнародного класу, − зазначив начальник Національної академії генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Після перерізання символічної стрічки, що ознаменувала відкриття одного з найсучасніших у Збройних Силах України навчально-спортивного комплексу, відбулось велике спортивне свято. Розпочалось воно з виступів музикантів та вокалістів військового оркестру вишу, співачки Маріанни Ільків, танцювального колективу «Віва-Денс» та показового виступу кінологічного підрозділу Державної прикордонної служби України. А продовжилось численними естафетами та змаганнями. У програмі спортивних змагань була легкоатлетична естафета 6х400 метрів, комплексно-силова естафета, орієнтування в лабіринті, спортивні змагання з міні-футболу, волейболу баскетболу, виконання силових вправ на вуличному тренажерному комплексі, смуга перешкод, не обійшлось без традиційного перетягування канату.

Слід зауважити, що спортивна інфраструктура академії оновлюється не тільки в пункті постійної дислокації. Цього року був побудований спортивний комплекс зі стадіоном, ігровими майданчиками та смугою перешкод у військовому містечку «Академічне», що в Міжнародному центрі миротворчості  та безпеки. Тут для занять фізичною підготовкою під час польових виходів курсантів також планується  введення в експлуатацію спортивного залу та плавального басейну.

Фото пресслужба Національної академії

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Міноборони України виграло в Верховному Суді у постачальника

Міноборони України виграло в Верховному Суді у постачальника

Верховний Суд підтвердив безпідставність та необґрунтованість позовних вимог комерційного товариства до Міноборони України про внесення змін до державного контракту в частині продовження строку поставки малого броньованого артилерійського катеру вартістю 209 млн грн.  

За добу внаслідок російських обстрілів 2 дітей загинуло і 2 поранено

За добу внаслідок російських обстрілів 2 дітей загинуло і 2 поранено

Всього внаслідок збройної агресії рф в Україні загинули 545 дітей.

Окупанти вдарили по терміналах у порті Південний

Окупанти вдарили по терміналах у порті Південний

Ракетний удар, який нанесено вчора по Одещині зруйнував місткості з агропродукцією, яка мала йти на експорт до країн Азії та Африки.

За минулу добу росіяни обстріляли 10 областей України

За минулу добу росіяни обстріляли 10 областей України

Усього були атаковані 97 населених пунктів та 83 об'єкти інфраструктури.

Культурний десант: Миколай Сєрга розповів АрміяInform про творчість, що зцілює поранені душі

Культурний десант: Миколай Сєрга розповів АрміяInform про творчість, що зцілює поранені душі

Від самого початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну українців охопила хвиля як новітніх розробок та технологій на фронті, так і колосального прориву в культурі.

Київ відвідав новий Командувач оборони Данії

Київ відвідав новий Командувач оборони Данії

Генерал Майкл Віґґерс Гілдґаард зустрівся з Міністром оборони України Рустемом Умєровим та Головнокомандувачем ЗСУ генерал-полковником Олександром Сирським.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Інспектор прикордонної служби, водій

від 20500 до 25000 грн

Херсон

Херсонський прикордонний загін

Водій Кат С, військовослужбовець

Дніпро

93-тя окрема механізована бригада «Холодний Яр"

військовослужбовець

від 21000 до 125000 грн

Павлоград, Дніпропетровська область

Програміст-Військовослужбовець

від 20100 до 125000 грн

Київ

Косівський РТЦК та СП

Санітарний інструктор, військовослужбовець

від 20000 до 125000 грн

Богодухів

209 батальйон Сил ТрО

Старший оператор відділення комунікацій, військовослужбовець

від 20000 до 30000 грн

Дніпро

Комендатура військових сполучень (Дніпро)