ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

208 годин тренуватимуться до параду на День Незалежності львівські курсанти

Навчання та тренування Новини
Прочитаєте за: 3 хв. 4 Червня 2021, 18:30

Як повідомляла АрміяInform, до параду військ у столиці з нагоди 30-ї річниці Незалежності України готуються дві «коробки» від Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Почесна місія представити всій країні видовий навчальний заклад і крокувати в ювілейну річницю Незалежності України Хрещатиком випала курсантам двох факультетів: бойового застосування військ та ракетних військ і артилерії.

Як розповів тимчасовий виконувач обов’язків начальника факультету бойового застосування військ підполковник Олександр Гулима, тренування тривають за планом.

– Тренування відбуваються двічі на день. Одна година передбачена зранку й дві години в післяобідній час. Тобто, три години на добу курсанти тренуються у стройовій підготовці. Вона, до речі, супроводжуються фізичними вправами, які розвивають м’язи й забезпечують чіткість виконання стройових прийомів. Методики в нас, що називається, обкатані, бо військовослужбовці Академії не вперше беруть участь у парадах, ‒ зазначив підполковник Олександр Гулима.

Загалом програма тренувань розрахована на 208 годин, з яких 180 передбачено на стройовий вишкіл і 28 ‒ на фізпідготовку.

– Нині вишкіл військовослужбовців передбачає підготовчі вправи на місці, одиночну стройову підготовку, злагодження у шерензі з різними темпами та в цілому у складі парадного розрахунку, ‒ розповів офіцер командної ланки парадного розрахунку підполковник Володимир Пащетник.

За словами офіцерів, методика нового кроку нескладна. Під часу руху стройовим кроком ногу з витягнутим вперед носком військові виносять на висоту 10-15 сантиметрів від землі, замість 15-20. Руки в ліктях піднімають вище поясу на рівень сонячного сплетіння. Голову і корпус тримають прямо, а дивитися слід уперед.

– Завжди мріяв побачити військовий парад, не кажучи вже про те, щоб взяти в ньому участь, ‒ поділився враженнями другокурсник факультету ракетних військ та артилерії Національної академії Сухопутних військ Арсеній Слуцький. – Найважче знайти єдиний темп, золоту середину, як ми її в артилерії називаємо 30-0. Переконаний: наш парадний розрахунок працюватиме наполегливо і самовіддано, аби гідно представити на найвищому рівні нашу Національну академію.

Тренування парадних розрахунків продовжуються.

Фото авторів

Кореспондент АрміяInform

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Польща піднімала в небо військову авіацію під час ударів рф по Україні

Польща піднімала в небо військову авіацію під час ударів рф по Україні

Польща піднімала в повітря військову авіацію для забезпечення безпеки свого повітряного простору під час атаки рф по Україні.

У Повітряних Силах ЗСУ назвали знищення Ту-22М3 вендетою за Дніпро

У Повітряних Силах ЗСУ назвали знищення Ту-22М3 вендетою за Дніпро

Речник Повітряних Сил Збройних Сил України майор Ілля Євлаш прокоментував знищення Силами оборони України російського стратегічного бомбардувальника Ту-22М3, носія крилатих ракет Х-22.

Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 — носій крилатих ракет Х-22

Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 — носій крилатих ракет Х-22

Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук прокоментував знищення дальнього стратегічного бомбардувальника Ту-22М3.

росія становить екзистенційну загрозу і для ЄС — Жозеп Боррель

росія становить екзистенційну загрозу і для ЄС — Жозеп Боррель

Високий представник Європейського Союзу з питань зовнішньої політики і політики безпеки Жозеп Боррель провів зустріч із міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою. Він наголосив, що наразі безпека ЄС також перебуває перед загрозою. 

Повітряні Сили ЗСУ підтвердили знищення Ту-22М3, а також ракет та дронів

Повітряні Сили ЗСУ підтвердили знищення Ту-22М3, а також ракет та дронів

Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук заявив про знищення російського бомбардувальника Ту-22М3, а також 15 ворожих ракет та 14 БПЛА.

Обидві партії Конгресу США запевнили Україну в підтримці законопроєктів про допомогу

Обидві партії Конгресу США запевнили Україну в підтримці законопроєктів про допомогу

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що обидві партії Конгресу США запевнили українську делегацію у підтримці законопроєктів про допомогу.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Інспектор прикордонної служби (військова служба)

від 25000 до 25000 грн

Черкаси

Державна прикордонна служба України

Водій, військовослужбовець

від 20500 до 50500 грн

Кропивницький

Військова частина А4607

Розвідник

від 22000 до 50000 грн

Шостка

Військова частина 3022 НГУ

віськова служба за контрактом

від 20100 до 123000 грн

Харків, Харківська область

Водій кат. С1, С 14 ОМБр ім. князя Романа Великого

від 21000 до 121000 грн

Володимир, Волинська область

Військовослужбовець, фельдшер

від 22000 до 23000 грн

Київ, Київська область