ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Піхотинці, як ніхто інший, цінують артилеристів

Новини
Прочитаєте за: 3 хв. 3 Листопада 2020, 19:35

Артилеристи окремої артилерійської бригади «Запорізька Січ» сьогодні відзначають не тільки День ракетних військ і артилерії, а й святкують заслужену перемогу в кількох номінаціях конкурсу на найкращу артилерійську батарею Збройних Сил України.

Професійне свято запорізькі гармаші зустріли на одному з полігонів Дніпропетровщини. До військовослужбовців частини, щоб привітати з професійним святом та перемогою в конкурсі, завітали командувач військ оперативного командування «Схід» генерал-майор Олександр Нестеренко та командири військових частин гарнізону.

Під час урочистостей пролунали слова привітання, які надійшли на адресу військової частини від Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України.

Командувач військ оперативного командування «Схід» генерал-майор Олександр Нестеренко вручив найкращим воїнам нагороди від Головнокомандувача Збройних Сил України, начальника Генерального штабу, Командування Сухопутних військ.

Командир 55-ї окремої артилерійської бригади «Запорізька Січ» полковник Роман Качур привітав особовий склад зі святом, вручив найкращим військовослужбовцям відзнаки та подяки. Пам’ять загиблих побратимів вшанували хвилиною мовчання.

До привітання із професійним святом особового складу та командування бригади «Запорізька Січ» долучився командир окремої механізованої бригади «Холодний Яр» Дмитро Брижинський.

«Я вам передаю вітання від особового складу механізованої бригади «Холодний Яр» – ви знаєте вислів, що кров піхотинця береже піт артилериста. Піхотинець, як ніхто інший, цінує артилеристів. Завдяки вашим діям піхота змогла довгий час утримувати Донецький аеропорт, Луганський аеропорт, спромоглась втримати місто Маріуполь. Я вдячний вам за вашу роботу», – зазначив Дмитро Брижинський.

Як зазначив у коментарі АрміяInform командир 55-ї окремої артилерійської бригади «Запорізька Січ» полковник Роман Качур, у конкурсі на найкращу артилерійську батарею ЗСУ найкращими причіпною та протитанковою батареями визнано воїнів 55-ї окремої артилерійської бригади «Запорізька Січ». Загалом запорізькі артилеристи були найкращими в чотирьох номінаціях.

«Вже третій рік поспіль ми посідаємо перші місця у змаганнях. Цього року запорізькі артилеристи перемогли в усіх номінаціях. Конкурс передбачав випробування в чотирьох номінаціях – тактичній, індивідуальній, спеціальній та спортивній.

Як повідомляла АрміяInform, підрозділи запорізьких гармашів, які визнано найкращими причіпною та протитанковою батареями у ЗСУ, нагороджено грошовими преміями в розмірі 230 тисяч та 205 тисяч гривень відповідно.

На запитання, на що військовослужбовці витратять премії, Роман Качур лише усміхається: «Для нас ключове не гроші, кожен військовослужбовець вирішить, на що йому їх витратити. Ключове для нас – це смак перемоги і неперевершене відчуття – бути першими!».

 

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
На півдні спецпризначенці спалили склад БК разом з окупантами

На півдні спецпризначенці спалили склад БК разом з окупантами

Воїни ССО спалили склад БК та знищили військових противника на Півдні.

МАГАТЕ заявило про чергову атаку безпілотника по Запорізькій АЕС

МАГАТЕ заявило про чергову атаку безпілотника по Запорізькій АЕС

Сьогодні, 18 квітня, Міжнародне агентство з атомної енергії повідомило про атаку невідомого безпілотного літального апарату по території навчального центру Запорізької атомної електростанції, що примикає до майданчика.

На Полтавщині до 15 років засуджено місцевого проросійського «політексперта» 

На Полтавщині до 15 років засуджено місцевого проросійського «політексперта» 

Суд виніс вирок жителю Полтави, який співпрацював з аналітичним порталом рф «Фонд стратегічної культури».

Постачання ППО та спільні оборонні проєкти: Глава держави мав розмову з віцеканцлером Німеччини

Постачання ППО та спільні оборонні проєкти: Глава держави мав розмову з віцеканцлером Німеччини

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із віцеканцлером Німеччини Робертом Габеком під час його візиту до Києва. Темою розмови було зміцнення ППО України сучасними системами та двостороння співпраця у сфері ОПК.

У ЗСУ показали, як естонські інструктори тренують наших новобранців

У ЗСУ показали, як естонські інструктори тренують наших новобранців

Військовослужбовці Збройних сил Естонської Республіки в рамках базової загальновійськової підготовки особового складу Збройних Сил України у Великій Британії проводять заняття з навчання ведення позиційних бойових дій.

Україна та Чехія розпочали переговори щодо двосторонньої безпекової угоди

Україна та Чехія розпочали переговори щодо двосторонньої безпекової угоди

Українська сторона провела переговори з чеською стороною щодо підготовки проєкту майбутньої безпекової угоди.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Зовнішній пілот (оператор) безпілотних літальних апаратів

від 20000 до 120000 грн

Київ

120 Окрема Бригада ТрО ЗСУ

Інспектор прикордонної служби (Гвардія наступу “Сталевий кордон”)

від 25000 до 125000 грн

Черкаси, Черкаська область

Медична сестра, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Дніпро, Дніпропетровська область

Радіотелефоніст, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область

Старший майстер, Військовий

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Водій

від 20000 до 25000 грн

Київ

Військова частина А4682