ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

«Хода мужності»: у Тернополі зустріли з ООС артилеристів

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 27 Листопада 2019, 13:39

Сьогодні, 27 листопада, у Тернополі пройшла «Хода мужності» – урочистий марш містом артилеристів місцевої окремої артилерійської бригади оперативного командування «Захід», які цими днями повернулися з району проведення ООС на території Донецької та Луганської областей. Військовослужбовці прибули до місця постійної дислокації військової частини у повному складі, з технікою та озброєнням — без бойових утрат. Участь у дійстві взяли понад півтори тисячі захисників України, котрі планово були виведені з українського Донбасу та повернулися до рідних домівок.

Під час ходи артилеристи зупинилися біля меморіальної стели та вшанували загиблих Героїв, які у різні роки віддали життя за незалежність України. Армійці пройшли центральними вулицями Тернополя з бойовим прапором бригади до палацу культури «Березіль», де їх зустріли командувач військ ОК «Захід» генерал-лейтенант Олександр Павлюк, представники місцевої, обласної влади, духовенства, волонтери та містяни.

– Особовий склад військової частини з честю виконав поставлені завдання. Бригада понад рік перебувала на загрозливих напрямках лінії зіткнення. Поки артилерійські підрозділи перебували у районі проведення операції, у противника не було бажання застосовувати великий калібр, оскільки могли отримати гідну адекватну відповідь, – зазначив командувач військ ОК «Захід» генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

Найкращих військовослужбовців артилерійської бригади було відзначено нагородами Міністра оборони України та начальника Генерального штабу Збройних Сил України.

Найближчим часом військовослужбовців артбригади чекають відпустки, а згодом артилеристи відновлюватимуть боєздатність і проходитимуть вишкіл на бойове злагодження.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Підрозділ «Перун» 42 окремої механізованої бригади за допомогою FPV-дронів завдав ударів по ворогу, що наступав на Часів Яр.

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

Увечері 26 квітня зі спеціальним зверненням до сум’ян звернувся начальник міської військової адміністрації Олексій Дрозденко.

Під суд пішли вісім зрадників

Під суд пішли вісім зрадників

Підозри повідомлено ще трьом колаборантам.

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

США та інші учасники Контактної групи з оборони України (формат «Рамштайн») разом зобов'язалися виділити вже понад 95 млрд доларів на допомогу Україні для її захисту від російської агресії.

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

За добу підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Реформована система закупівель в Міністерстві оборони України, яка прийшла на заміну старій пострадянській, що породжувала корупційні ризики, вже показала свою ефективність.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Стрілець, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Запоріжжя

229 окремий батальйон 127 ОБр Сил ТрО

Лікар, військовослужбовець

від 28000 до 78000 грн

Болград, Одеська область

Кулеметник

від 22000 до 50000 грн

Шостка

Військова частина 3022 НГУ

Водій-зв’язківець, морська піхота

Яворів

Яворівський РТЦК та СП

Стрілець

від 20000 до 20000 грн

Київ

Військова частина 2260 НГУ

Кухар

від 20000 до 120000 грн

Херсон

126 ОБр Сил ТрО