ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Понад мільйон гривень становить призовий фонд конкурсу на найкращий однотипний підрозділ ЗС України

Вишкіл
Прочитаєте за: 2 хв. 11 Жовтня 2019, 15:47

Сьогодні, 11 жовтня, на Львівщині завершився конкурс на найкращий однотипний підрозділ Збройних Сил України. Про це повідомляється на Facebook-сторінці Генерального штабу ЗСУ. Переможців змагань із Києва через захищений відеоконференцзв’язок привітав начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-лейтенант Руслан Хомчак.

­– Результати змагань виявили найкращих командирів рот, взводів та найбільш злагоджені підрозділи. У змаганнях немає переможців і переможених, головний результат – здатність підрозділу виконати завдання найвищої складності, – наголосив генерал-лейтенант Руслан Хомчак.

Вперше конкурс на найкращу однотипну роту в Збройних Силах відбувся із використанням системи лазерної імітації бойових дій, віртуального бойового середовища під час проведення двосторонніх ротних тактичних навчань із застосуванням відеоспостереження та системи об’єктивного контролю.

– Використання цих систем надало змогу об’єктивно оцінити кожен підрозділ, який брав участь у конкурсі, дало можливість розкрити тактичні таланти командирів та наочно спостерігати за правильністю ухвалення рішення й діями підлеглого особового складу, – зазначив генерал-лейтенант Руслан Хомчак.

Перемогу в конкурсі здобули морські піхотинці з 503-го окремого батальйону, друге місце – в роти від 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, а третіми стали представники 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади.
Командир підрозділу-переможця старший лейтенант Павло Сбитов отримав грошову премію в розмірі 40 600 гривень, командири взводів по 20 304 гривень кожен.
Решта військовослужбовців підрозділу по 9304 гривень. За друге місце винагорода становить 5076 гривень, а за третє – 3045 на кожного військовослужбовця. Окрім цього, команди-призери отримали додаткові нагороди: 55-ти, 49-ти та 32-х дюймові телевізори відповідно.

Також начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-лейтенант Руслан Хомчак зазначив, що старшого лейтенанта Павла Сбитова буде призначено на вищу посаду.

Читайте нас в Telegram
Суми внесли до переліку територій можливих бойових дій

Суми внесли до переліку територій можливих бойових дій

Великописарівська та Середино-Будська громади Сумщини тепер відносять до територій активних бойових дій.

Сьогодні дефіцит електроенергії в Україні не прогнозується

Сьогодні дефіцит електроенергії в Україні не прогнозується

На поточну добу залучення аварійної допомоги з-за кордону не планується, обмежень для побутових та промислових споживачів (крім Харківщини та Кривого Рогу) не буде.

Міноборони України виграло в Верховному Суді у постачальника

Міноборони України виграло в Верховному Суді у постачальника

Верховний Суд підтвердив безпідставність та необґрунтованість позовних вимог комерційного товариства до Міноборони України про внесення змін до державного контракту в частині продовження строку поставки малого броньованого артилерійського катеру вартістю 209 млн грн.  

За добу внаслідок російських обстрілів 2 дітей загинуло і 2 поранено

За добу внаслідок російських обстрілів 2 дітей загинуло і 2 поранено

Всього внаслідок збройної агресії рф в Україні загинули 545 дітей.

Окупанти вдарили по терміналах у порті Південний

Окупанти вдарили по терміналах у порті Південний

Ракетний удар, який нанесено вчора по Одещині зруйнував місткості з агропродукцією, яка мала йти на експорт до країн Азії та Африки.

За минулу добу росіяни обстріляли 10 областей України

За минулу добу росіяни обстріляли 10 областей України

Усього були атаковані 97 населених пунктів та 83 об'єкти інфраструктури.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Розвідник

від 21000 до 121000 грн

Костянтинівка

1 відділ Сватівського РТЦК та СП

Старший водій-гранатометник

від 25000 до 125000 грн

Мукачеве, Закарпатська область

Головний сержант, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область

Бойовий медик взводу 155 окремого батальйону ТрО

від 21000 до 51000 грн

Степанівка, Сумська область

Радіоелектротехнік

від 25000 до 55000 грн

Павлоград

Військова частина А4759