ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Американський досвід рекрутингу

Новини світу та України
Прочитаєте за: 2 хв. 3 Вересня 2019, 16:31

Підготовка інструкторів-вербувальників – важливий напрямок роботи Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Нещодавно начальник відділу рекрутингу та комплектування – заступник начальника сектору комплектування ООТЦК та СП підполковник Олексій Панов повернувся із Форт-Ноксу (штат Кентуккі, США), де у складі делегації Збройних Сил України відвідав Командування рекрутингу Сухопутних військ ЗС США.

Він розповів, що основне завдання, яке ставить перед собою командування армії ЗС США – це вербування та відбір потенційних молодих кандидатів (віком від 17-24 років) на військову службу за контрактом. Планове завдання становить близько 92,5 тисячі осіб на рік, із яких 68 тисяч – це саме контрактники, а інші особи – потенційні резервісти.

До складу рекрутингових підрозділів армії США входять бригади комплектування,  батальйони, роти та станції. Залежно від типу станції, до її складу входять від 3 до 7 інструкторів.

Орієнтовний річний план завдання на станцію: близько 50 осіб на 1 рекрутингову станцію, що в середньому при штаті станції у 5 інструкторів дорівнює 10 потенційним кандидатам на одного інструктора. До слова, курс підготовки рекрутера в коледжі становить 4 місяці.

Також під час робочої поїздки було проведено зустрічі з посадовими особами, відповідальними за організацію процесу відбору потенційних кандидатів на військову службу за контрактом у структурі рекрутингу ЗС США. Українські військові отримали змістовні відповіді на всі поставлені запитання, а також методичну допомогу від американських колег в організації та проведенні заходів з рекрутингу та відбору потенційних кандидатів на військову службу за контрактом.

– Важливо розуміти, що «U.S.Army» – це бренд, який створюється роками. Надзвичайно потужною є інформаційна складова, що покликана привернути максимальну увагу потенційних кандидатів. Це відеоролики, реклама на радіо та телебаченні, в соціальній мережі та ще багато чого іншого. Чимало зусиль вони спрямовують на пошук спонсорів, популяризацію заходів, які проводяться за участю  армії ЗС США. До речі, забезпечення фінансування процесів маркетингу відбувається за допомоги національної програми, – розповів підполковник Олексій Панов. – Звісно, крім реклами, важливу роль відіграють й соціальні гарантії, зокрема конкурентна заробітна платня, пільги, погашення оплати за навчання та інші бонуси, які отримує американський контрактник.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Десантники розповіли, як знищили два ворожі танки у прямому бою

Десантники розповіли, як знищили два ворожі танки у прямому бою

Січеславські десантники знищили два російських танки з 200 метрів у прямому танковому бою.

Ворог перекинув основну масу підрозділів на Очеретино

Ворог перекинув основну масу підрозділів на Очеретино

У вечірньому стрімі Армія TV ведучі обговорили оперативну обстановку з Авдіївського напрямку з військовослужбовцем окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша на псевдо «Італієць».

Нам потрібні засоби для захисту повітряного простору негайно — Міністр оборони на засіданні Ради Україна-НАТО

Нам потрібні засоби для захисту повітряного простору негайно — Міністр оборони на засіданні Ради Україна-НАТО

Україна зараз життєво потребує засобів для захисту цивільного населення від ракетних ударів та атак російських безпілотників.

Окупанти обстріляли передмістя Херсона: загинула літня жінка

Окупанти обстріляли передмістя Херсона: загинула літня жінка

Близько години тому армія рф з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла передмістя Херсона.

Вже восьма данська команда інструкторів прибула у Британію для навчання українських військових

Вже восьма данська команда інструкторів прибула у Британію для навчання українських військових

Збройні сили Королівства Данія продовжують брати участь у багатонаціональній навчальній операції ІНТЕРФЛЕКС з базової загальновійськової підготовки Збройних Сил України на території Великої Британії. Це дієвий внесок на підтримку України.

На закупівлі для ЗСУ дизельного палива зекономили понад 30 млн грн

На закупівлі для ЗСУ дизельного палива зекономили понад 30 млн грн

Державному оператору тилу (DOT) вдалося заощадити понад 30 мільйонів гривень на закупівлі для Збройних Сил України дизельного палива.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Номер обслуги(ППО)військовослужбовець

від 122000 до 126000 грн

Краматорськ, Донецька область

Водій-санітар медичного пункту (ЗСУ)

від 50000 до 120000 грн

Київ

243 окремий батальйон Сил ТрО

Оператор БПЛА (окремий батальйон сил ТрО)

від 20000 до 120000 грн

Дніпро

233 окремий батальйон 128 ОБр Сил ТрО

Водій, військовослужбовець

Миколаїв

189 об ТрО 123 Обр ТрО

Служба у Збройних Силах України, снайпер

від 20100 до 50000 грн

Дніпро, Дніпропетровська область