ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Делегація України взяла участь у засіданні Комітету з партнерств та колективної безпеки з Україною у форматі Процесу планування та оцінки сил

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 14 Травня 2019, 13:10

Сьогодні, 14 травня 2019 року у штаб-квартирі НАТО (м. Брюссель, Королівство Бельгія) відбулося засідання Комітету з партнерств та колективної безпеки з Україною у форматі Процесу планування та оцінки сил.

До складу української делегації, яку очолює директор Департаменту воєнної політики, стратегічного планування та міжнародного співробітництва Міністерства оборони України Олег Меліхов, увійшли представники профільних структурних підрозділів Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, Національної гвардії України та Служби безпеки України.

Захід проходив під головуванням директора Департаменту оборонної політики та планування Міжнародного секретаріату НАТО пана Пола Саверо.

У рамках засідання були обговорені результати виконання Україною заходів досягнення цілей партнерства у 2018 році, а також подальші плани участі України у Процесі планування та оцінки сил.

Глава української делегації окреслив стратегічні аспекти зовнішньої та внутрішньої ситуації в Україні, а також коротко поінформував присутніх про подальші плани проведення оборонної реформи.

На завершення, глава української делегації подякував союзникам за всебічну підтримку, що надається Україні у рамках розвитку оборонних та безпекових спроможностей.

За результатами засідання учасниками було схвалено Підсумковий документ щодо участі України у Процесі планування та оцінки сил у 2018 році.

В рамках візиту до штаб-квартири НАТО, також відбулася зустріч глави української делегації із помічником Генерального секретаря НАТО з операцій паном Джоном Манзою.

Читайте нас в Telegram
У Силах оборони розповіли про бої в Очеретиному

У Силах оборони розповіли про бої в Очеретиному

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» підполковник Назар Волошин прокоментував поточну бойову ситуацію в селищі Очеретине Донецької області на Авдіївському напрямку.

Спецпризначенці знищили 3 бронемашини та 9 окупантів на Донеччині 

Спецпризначенці знищили 3 бронемашини та 9 окупантів на Донеччині 

Оператори 8-го окремого полку ССО продовжують завдавати втрат противнику на Донецькому напрямку.

Ворожий гелікоптер Ка-32 спалили на аеродромі в москві — ГУР

Ворожий гелікоптер Ка-32 спалили на аеродромі в москві — ГУР

У ніч на 26 квітня 2024 року на аеродромі «остафьєво» міністерства оборони рф у місті москва знищено багатоцільовий ворожий вертоліт Ка-32.

Міноборони відкрило 14-й рекрутинговий центр

Міноборони відкрило 14-й рекрутинговий центр

Уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець розповів про відкриття в Україні чергового рекрутингового центру для залучення громадян на службу в Сили оборони України, а також про результати роботи мережі цих центрів.

Сухопутні війська показали, як нищать ворога на сході

Сухопутні війська показали, як нищать ворога на сході

Оператори ударних дронів уразили російські позиції та техніку, а штурмові групи успішно атакували окупантів.

Олександр Сирський: Під загрозою залишається найбільша в Європі АЕС — Запорізька

Олександр Сирський: Під загрозою залишається найбільша в Європі АЕС — Запорізька

Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський у роковини аварії на Чорнобильській АЕС нагадав, що за 38 років після тієї трагедії російські окупаційні війська ставлять світ перед небезпекою нової атомної катастрофи.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Бойовий медик служба по контракту ЗСУ

від 21000 до 120000 грн

Запоріжжя

Заводський РТЦК та СП

Заступник командира роти з МПЗ, офіцер

від 20000 до 120000 грн

Дніпро, Дніпропетровська область

Бухгалтер (матеріальний облік), військовослужбовець

від 20000 до 50000 грн

Дніпро

Військова частина А4458

Інспектор прикордонної служби

від 21000 до 25000 грн

Подільськ

Державна прикордонна служба України

Бухгалтер

від 24000 до 54000 грн

Харків

Військова частина А1215

Водій, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Покровськ

Бахмутський ОБ ТрО