Після проходження цієї програми навчання з підтримки та допомоги нові фахівці працюватимуть у медзакладах системи оборонного відомства. Як зазначили у Міноборони, про це…
Кухар 155 окремий батальйон територіальної оборони
Забезпечення якісного приготування інгредієнтів та страв відповідно до санітарних та гігієнічних норм.
Дотримання стандартів безпеки та гігієни під час обробки, приготування та подачі їжі.
Організація зберігання продуктів та обладнання для приготування їжі.
Ведення обліку запасів продуктів та інгредієнтів, необхідних для приготування страв.
Виконання інших пов’язаних завдань, які можуть включати в себе прибирання кухонного обладнання, допомогу у вантаженні та розвантаженні продуктів тощо.
Забезпечення високого стандарту якості та задоволення потреб військових у їжі під час їх служби.
Після проходження цієї програми навчання з підтримки та допомоги нові фахівці працюватимуть у медзакладах системи оборонного відомства. Як зазначили у Міноборони, про це…