ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

«Двері Міністерства оборони завжди для вас відкриті» — Ганна Маляр звернулась до представників Мінветеранів

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 13 Жовтня 2021, 8:51

12 жовтня в Міністерстві оборони України відбулась міжвідомча нарада, яку організувало оборонне відомство спільно з Міністерством у справах ветеранів.

У нараді взяли участь заступник Міністра оборони Ганна Маляр, Міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна, представники Міноборони, Генерального штабу ЗСУ та Мінветеранів.

— Сьогодні в нас перша спільна подія. Хоча насправді в нас дуже багато спільної роботи у листуванні, ми часто телефонуємо одне одному. Але ця робота повинна бути спільною не тільки в онлайні, а і в офлайні, щоб ми могли бачити очі одне одного, щоб знали, до кого звернутись, і хто з якими питаннями працює. Двері Міністерства оборони завжди для вас відкриті, ми усвідомлюємо, що в нас спільні питання, такі, які не можемо вирішувати поодинці. І вкрай важливо, щоб у нас була співпраця. І що люди, про яких ми з вами піклуємося,  — це люди, які і до вас приходять, і до нас. Сподіваюсь, що ми зараз започаткували постійну, плідну, теплу співпрацю між нами, — зазначила заступник Міністра оборони України Ганна Маляр.

Міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна, зі свого боку,  подякувала Міністерству оборони за гостинність:

— За те, що надали таке чудове приміщення для проведення першої спільної наради з питань соціального захисту, медичного та психологічного забезпечення, переходу з військової кар’єри до цивільної. Для обговорення цих питань між представниками всіх територіальних органів, Центрального апарату, керівників директоратів  Мінветеранів і відповідних керівників директоратів та фахівців Міністерства оборони. Хочу подякувати безпосередньо Ганні Маляр, яка відгукнулась на нашу пропозицію. Хочу, щоб у подальшому такі зустрічі були регулярними. Щоб ми не тільки обговорювали ці питання, а щоб ці зустрічі були результативними, — додала Юлія Лапутіна.

На спільній нараді обговорили соціальний захист ветеранів війни та членів сімей загиблих. Розглянули питання взаємодії територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки з територіальними органами Міністерства у справах ветеранів. Окремо були озвучені питання медичного забезпечення ветеранів та визначення статусу учасника бойових дій для них.

Учасники зустрічі висловили надію, що налагодження тісного співробітництва двох міністерств сприятиме опрацюванню консолідованих позицій під час роботи над нормативно-правовими актами у сфері соціального захисту ветеранів війни та членів сімей загиблих.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
На Великдень ворог атакував 103 рази

На Великдень ворог атакував 103 рази

Також росіяни завдали 2 ракетних та 100 авіаційних ударів, здійснив 57 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Сили оборони знищили ворожий танк

Сили оборони знищили ворожий танк

Рота ударних безпілотних авіаційних комплексів «Булава» влучно відпрацювала по російському танку, який ховався у посадці.

росіяни вдарили ракетою по елеватору на Полтавщині

росіяни вдарили ракетою по елеватору на Полтавщині

У другій половині дня 5 травня ворог завдав удару по елеватору на території Полтавської громади.

ГУР перехоплення: Братан, нікаво нікуда нє сажают вродє как… я тєбє говорю, бєгі оттуда

ГУР перехоплення: Братан, нікаво нікуда нє сажают вродє как… я тєбє говорю, бєгі оттуда

Перехоплена розмова військовослужбовців зс рф з грайворонського напрямку бєлгородської області щодо варіантів дезертирства та відмови брати участь у війні проти України.

Десантники збили «ланцет»

Десантники збили «ланцет»

Зенітна ракетна батарея 77-ї окремої аеромобільної бригади збила баражуючий боєприпас «Ланцет».

Окупанти завдали три удари КАБами по центру Харкова

Окупанти завдали три удари КАБами по центру Харкова

Серед 10 постраждалих внаслідок удару по Харкову одна жінка у важкому стані, дані особи встановлюються.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Стрілець

від 22000 до 50000 грн

Київ

Військова частина А4269

розвідник 144 окрема піхотна бригада

від 20000 до 120000 грн

Чернігів, Чернігівська область

Водій-військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Одеса

137 ОБМП

Геодезист, топограф, картограф

від 25000 до 75000 грн

Одеса

Військова частина А3674

Технік служби захисту інформації в автоматизованих системах

від 21000 до 21000 грн

Чернігів

Військова частина А7328

Стрілець

від 20000 до 22000 грн

Київ

Військова частина 2260 НГУ