ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Для офіцерів Командування Об’єднаних сил ЗС України стартував курс оперативної підготовки за стандартами НАТО

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 30 Червня 2021, 17:14

У Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського для офіцерів Командування Об’єднаних сил Збройних Сил України розпочався курс оперативної підготовки у межах операції «Орбітал».

Інструктори з Великої Британії, Канади та США ознайомлять українських військовослужбовців зі стратегічними аспектами, системою планування операцій та етапами процесу оперативного планування за стандартами НАТО, інформує пресслужба Командування Об’єднаних сил ЗС України.

Під час лекцій, семінарів та практичних занять слухачі відпрацюють елементи організації роботи штабу під часпланування операцій, включаючи оцінку усіх ризиків і факторів, які можуть впливати на хід проведення операції, а також ухвалюватимуть нетипові рішення та здійснюватимуть їхній аналіз.

Зазначається, що під час зустрічі начальника об’єднаного штабу Командування Об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенанта Ігоря Довганя з начальником штабу Корпусу швидкого реагування НАТО генерал-майором Джоном Мідом сторони обговорили питання подальшої співпраці.

‒ Ми високо цінуємо увагу та допомогу, яку ви надаєте нашій державі. Таке динамічне та продуктивне партнерство має великий вплив на вирішення завдань, які наразі стоять перед Збройними Силами України, ‒ зазначив генерал-лейтенант Ігор Довгань.

Зі свого боку генерал-майор Джон Мід запевнив, що Велика Британія надавала, надає і надаватиме всебічну підтримку Україні та її Збройним Силам.

Нагадаємо, у квітні цього рокупід час зустрічі командувача Об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва з керівництвом Корпусу швидкого реагування НАТО були окреслені основні напрями плану оперативної підготовки Командування до ухвалення рішень та управління військами відповідно до стандартів провідних країн світу за участю іноземних інструкторів.

Кінцевим результатом низки спільних заходів підготовки, зокрема вищезазначеного курсу, повинна стати готовність Командування Об’єднаних сил ЗС України до сумісної роботи зі штабами Північноатлантичного альянсу.

Читайте нас у Facebook
Президент: Зрив будь-яких спроб російських наступальних дій — це нагальний пріоритет

Президент: Зрив будь-яких спроб російських наступальних дій — це нагальний пріоритет

Володимир Зеленський заслухав 8 травня доповідь Міністра оборони Рустема Умєрова та звіт Головкома ЗСУ генерал-полковника Олександра Сирського.

На Сумщині ворога звинувачують у спробах зриву мобілізації

На Сумщині ворога звинувачують у спробах зриву мобілізації

У регіоні, спецслужби рф через спеціальні телеграм-канали впливають на свідомість молоді, яка виконує за винагороду відповідні завдання щодо дискредитації влади та зриву процесу мобілізації.

Українські вибухотехніки отримали 20 позашляховиків від німецького уряду

Українські вибухотехніки отримали 20 позашляховиків від німецького уряду

Передача 20 позашляховиків від Уряду Німеччини для вибухотехнічних підрозділів Національної поліції України відбулася 8 травня.

Президент провів розмову з прем’єром Саудівської Аравії

Президент провів розмову з прем’єром Саудівської Аравії

Володимир Зеленський провів 8 травня телефонну розмову зі спадкоємним принцом, прем’єр-міністром Саудівської Аравії Мухаммадом бін Салманом аль Саудом.

На Київщині затримали наркоторговців, які постачали речовини військовослужбовцям

На Київщині затримали наркоторговців, які постачали речовини військовослужбовцям

В Київській області викрили наркоділків, які налагоджували розповсюдження особливо небезпечних наркотичних речовин серед місцевих жителів та військовослужбовців Сил оборони України.

Генсек Ради Європи підтвердила участь у Глобальному саміті миру

Генсек Ради Європи підтвердила участь у Глобальному саміті миру

Генеральна секретарка Ради Європи Марія Пейчинович-Бурич підтвердила свою участь у Глобальному саміті миру, який відбудеться у Швейцарії 15–16 червня.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Інженер-електронік

від 16000 до 19000 грн

Львів

4762 військове представництво МОУ

Стрілець, помічник гранатометника

від 20000 до 120000 грн

Запоріжжя

112 окремий батальйон 110 ОБрТрО

Номер обслуги, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область

Водій, Військова частина А7290

від 20000 до 120000 грн

Лозова

Військова частина А7290

Військовослужбовець (Збройні Сили України) у Заліщики

від 20000 до 75000 грн

Житомир

4 відділ Чортківського РТЦК ТА СП ( м.Заліщики )

Військовослужбовець в ЗСУ

від 20100 до 120100 грн

Дружківка

Старобільський РТЦК та СП