— Які особливості підготовки у воєнний час, в умовах ситуації, що склалася, які проблеми та труднощі існують? — Величезний обсяг особового складу, який необхідно готувати. При…
🔥 Ситуація щодо російського вторгнення
Про це повідомляє ГШ ЗС України.
«Підрозділи морської піхоти разом з іншими складовими Сил оборони надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра, де минулої доби відбили 12 атак ворога. Наші захисники закріплюються на зайнятих рубежах та завдають вогневого ураження окупантам», — йдеться у повідомленні. Також, в зоні відповідальності ОСУВ «Одеса» на Херсонському напрямку українські воїни ведуть контрбатарейну боротьбу, завдають вогневе ураження по тилах противника.
Командир спецпідрозділу ГУР МО України «Group 13» із позивним Тринадцятий ексклюзивно для журналістів японського видання NHK розповів про роботу ударного морського дрона MAGURA V5.
На півночі Харківської області російські окупанти підлаштовуються під погодні умови і поспішають якомога міцніше закопатися в землю до настання відчутного похолодання. Натомість Сили оборони активно протидіють цим діям противника і знищують ворожі укриття.
Пілоти 40 бригади тактичної авіації «Привид Києва» завдали удару французькою керованою бомбою AASM HAMMER по будинку, в якому знаходилися оператори російських БПЛА.
Світлана з позивним «Фенікс» чотири рази ставала чемпіонкою зі змішаних бойових мистецтв, а тепер воює операторкою ударних дронів у складі 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади.
Втрати живої сили російських загарбницько-окупаційних військ на півночі Харківської області лишаються стабільно високими, причому понад третина з них — безповоротні. Натомість помітно, що техніки в окупантів або поменшало, або ж вони намагаються її берегти й не кидають в бій.
Богдан з позивним «Антіп» командує артилерійським взводом 27 реактивної артилерійської бригади імені кошового отамана Петра Калнишевського.
Захищаємо світ
— Які особливості підготовки у воєнний час, в умовах ситуації, що склалася, які проблеми та труднощі існують? — Величезний обсяг особового складу, який необхідно готувати. При…