ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

У Хмельницькому юні волонтери отримали грамоти від Валерія Залужного

Новини Регіони
Прочитаєте за: 2 хв. 6 Червня 2023, 20:18

10 дітей із Хмельниччини отримали грамоти від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного за сприяння Збройним Силам України в наближенні перемоги над ворогом.

Попри свій юний вік діти з перших днів широкомасштабного вторгнення виявляють велику мужність, самопожертву та неймовірну силу духу, щоб допомогти та підтримати воїнів на передовій.

Сьогодні діти замість того, щоби гратися з однолітками, просити у батьків нові іграшки, насолоджуватися дитинством шукають, як допомогти нашим захисникам. Саме вони — майбутнє нашої країни.

Грамоти юним волонтерам вручали заступник голови Хмельницької ОВА Володимир Білик та заступник начальника Хмельницького обласного ТЦК та СП підполковник Петро Кулик.

— Мені надзвичайно приємно сьогодні бути тут і бачити ваші обличчя. Мене вражає те, як ви своїми вміннями, талантами, робите все, щоб допомагати нашим військовим у їхній нелегкій боротьбі з ворогом. У книзі «Україна — це ми» будуть написані історії про кожного з вас, з фотографіями та описом ваших внесків у допомогу нашим військовим, у нашу перемогу. На сьогодні ми вже маємо історії 158 дітей, які увійдуть до книги. Бажаю вам не зупинятися, продовжувати допомагати нашій армії. А найголовніше — добре навчатися, бо ви — майбутнє нашої країни, — наголосив Володимир Білик.

Також зі словами подяки до дітей звернувся заступник начальника Хмельницького ОТЦК та СП підполковник Петро Кулик.

— Зайшовши в цей зал, я відразу помітив, наскільки юні в нас помічники. Війна в нас розпочалась ще у 2014 році, частина цих діток тоді ще не народились. І дивлячись на них, я не можу стримати емоцій, у нас росте покоління, заради якого ми повинні битися до перемоги. І я впевнений, що перемога буде за нами, — сказав Петро Кулик.

Кожен з цих дітей робить все для нашої перемоги: виготовляють і продають браслети, пишуть книги, щоб зібрати донати на ЗСУ, випікають пиріжки для наших захисників, плетуть маскувальні сітки, беруть участь у благодійних концертах.

— Щиро дякую, мені дуже приємно отримати нагороду. Але передусім я хочу подякувати нашим військовим і побажати їм удачі, швидкого повернення, Божого захисту та благословення. До речі, я дописую вже третю книгу, й знову долучатимусь до акції на підтримку військових. Тому якщо виникне потреба — звертайтеся, я з радістю допоможу нашим відважним захисникам, —  звернулася до всіх 7-річна Софія Подолянчук.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
У Повітряних Силах ЗСУ назвали дуже потрібну зброю для збиття ворожих літаків

У Повітряних Силах ЗСУ назвали дуже потрібну зброю для збиття ворожих літаків

Речник Повітряних Сил Збройних Сил України майор Ілля Євлаш підкреслив нагальну необхідність збільшення кількості ПЗРК з боєприпасами до них в підрозділах Сил оборони України.

В ЄС наголосили на необхідності посилити виробництво зброї в Україні

В ЄС наголосили на необхідності посилити виробництво зброї в Україні

Для Євросоюзу важливо інтегрувати український оборонно-промисловий комплекс з європейською оборонною промисловістю та налагодити виробництво військового обладнання безпосередньо в Україні.

На Херсонщині судитимуть зрадницю, яка стала «депутатом» від російської політсили

На Херсонщині судитимуть зрадницю, яка стала «депутатом» від російської політсили

У прокуратурі судитимуть жительку Херсонщини, яка стала «депутатом» від російської політсили та очолила «муніципальну раду».

Ми даємо по зубах росіянам: Герой України Олег Грудзевич розповів, як наша піхота витримує натиск противника

Ми даємо по зубах росіянам: Герой України Олег Грудзевич розповів, як наша піхота витримує натиск противника

Перші години великої війни Олег Грудзевич зустрів під Волновахою на посаді комбата 17-ї окремої танкової Криворізької бригади імені Костянтина Пестушка.

В Києві пройдуть військові навчання

В Києві пройдуть військові навчання

У Дарницькому районі Києва з 6 по 10 травня 2024 року пройдуть військові навчання за участю підрозділів угруповання сил та засобів оборони Києва.

Майже 50 тисяч доларів за тур до Румунії: на кордоні затримали шістьох «мандрівників»

Майже 50 тисяч доларів за тур до Румунії: на кордоні затримали шістьох «мандрівників»

Групу осіб, які планували в обхід пунктів пропуску потрапити в Румунію, затримали на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Водій-військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Одеса

137 ОБМП

Діловод, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Військовослужбовець

від 20000 до 100000 грн

Київ

Печерський РТЦК та СП

Навідник-оператор

від 24000 до 124000 грн

Мукачеве, Закарпатська область

Медсестра/медбрат

Дніпро

93-тя окрема механізована бригада «Холодний Яр"

Пілот, оператор безпілотних літальних апаратів

від 50000 до 120000 грн

Покровськ

Бахмутський ОБ ТрО (Військова частина А7270)