ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Блокади, обшуки, доноси – як спецслужби рф проводять мобілізацію

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 26 Вересня 2022, 20:07

У росії посилюються поліцейські заходи, спрямовані на забезпечення оголошеної мобілізації до збройних сил рф, у зв’язку з чим проводяться обшуки, блокування доріг та виявлення «неблагодійних».

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними розвідки, у селищі Тьоткіно Курської області на постійній основі проводяться обшуки в будинках місцевого населення. Представники спецслужб спонукають доносити одне на одного, намагаючись знайти осіб, які спілкуються з українцями та в яких є знайомі чи родичі в Україні. У результаті місцеві жителі уникають будь-яких розмов як з пересічними, так і з близькими людьми. Дороги в напрямку районного центру перекриті, виїзд населення заборонений.

У станиці Мамань Краснодарського краю одразу після оголошення мобілізації розпочався побудинковий обхід населення співробітниками поліції з метою вручення повісток чоловікам. Мобілізовані прибувають до Темрюкського районного військового комісаріату, формуються в команди і відправляються на доукомплектування військових частин, які зазнали значних втрат у ході бойових дій. У пунктах збору в людей вилучають всі наявні засоби зв’язку. Відповідна підготока в навчальних центрах не проводиться.

Щоб попередити «безконтрольне» переміщення чоловіків та максимально охопити населення хвилею мобілізації, на автошляху А289 поблизу районного центру Темрюк діють спільні блокпости поліції та представників військового комісаріату.

Мобілізація у Краснодарському краї носить масовий характер. Відомо, що близько 30% призваних – це чоловіки, які не мають жодного досвіду військової служби, а офіцерські звання отримали по закінченні військових кафедр у вищих навчальних закладах.

У Чуваській республіці 23 вересня призупинено набір мобілізованих. Керівництво республіки доповідає, що повністю виконало план призову та чекає наступних наказів.

«У Краснодарському та Ставропольському краях, Архангельській, Волгоградській, Воронежській та Ростовській областях звільнено наявні великі приміщення для розміщення мобілізованих (у тому числі спортивні об’єкти). Представники військових комісаріатів проводять “роз’яснювальну компанію” серед чоловіків щодо кадрової військової служби в зс рф», – додали у розвідці.

Читайте нас в Telegram
На Кіровоградщині затримали ділка, який торгував фіктивними довідками про непридатність до служби

На Кіровоградщині затримали ділка, який торгував фіктивними довідками про непридатність до служби

Служба безпеки та Національна поліція заблокували 5 схем ухилення від мобілізації та незаконного виїзду за кордон чоловіків призовного віку. У різних регіонах України затримано всіх організаторів викритих злочинів.

У ГУР розповіли, хто створив зброю для знищення російських А-50 та Ту-22М3

У ГУР розповіли, хто створив зброю для знищення російських А-50 та Ту-22М3

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов розкрив нові подробиці щодо знищення Силами оборони України російських літаків А-50 та Ту-22М3.

Унаслідок ворожої атаки на Харківщині постраждало четверо дітей

Унаслідок ворожої атаки на Харківщині постраждало четверо дітей

Окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі в Дергачах Харківського району.

США ввели нові санкції проти росії за застосування хімічної зброї проти України

США ввели нові санкції проти росії за застосування хімічної зброї проти України

Уряд Сполучених Штатів Америки ввів санкції проти рф та пов’язаних з нею юридичних та фізичних осіб за застосування хімічної зброї проти України.

6 травня у Брюсселі стартує Форум оборонної промисловості ЄС-Україна

6 травня у Брюсселі стартує Форум оборонної промисловості ЄС-Україна

У понеділок, 6 травня, в Брюсселі відбудеться Форум оборонної промисловості ЄС-Україна. Його головними темами стануть питання зміцнення співробітництва у сфері оборонного виробництва та подальшої інтеграції оборонної промисловості ЄС і України.

В Україні відкрили вже двадцятий рекрутинговий центр до ЗСУ

В Україні відкрили вже двадцятий рекрутинговий центр до ЗСУ

У Мукачеві Закарпатської області відкрито Центр рекрутингу української армії. Загалом це вже двадцятий центр, який відкрили в Україні.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Санітарний інструктор

від 25000 до 55000 грн

Павлоград

Військова частина А4759

Стрілець-снайпер, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Дніпро, Дніпропетровська область

Системний адміністратор

від 50000 до 130000 грн

Ужгород, Закарпатська область

водій-електрик висока заробітна плата

від 25000 до 130000 грн

Київ, Київська область

Помічник гранатометника

від 50000 до 120000 грн

Покровськ

Бахмутський ОБ ТрО (Військова частина А7270)

Перекладач-інспектор прикордонної служби

від 21000 до 24000 грн

Мукачево

Мукачівський прикордонний загін