ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Це птах? Це «любітєльскій самольот»? Це російський фейк про обстріл штабу чф рф

Прочитаєте за: 2 хв. 31 Липня 2022, 15:32

Сьогодні на росії мали святкувати день того, що залишилось від їхнього флоту. Але плани окупантів перервали таємничі події, які начебто відбулись у тимчасово окупованому Севастополі. За версією з паралельної реальності, український безпілотник якось пролетів до штабу чорноморського флоту і нібито вдарив по будівлі. В результаті імпорту бавовни п’ятеро окупантів знову постраждали: вперше – коли народились, вдруге – 31 липня 2022 року приблизно о шостій ранку.

Деталі бавовни середньої сили, дуже схожої на бахи, бздиньки та інший російські неологізми, з відповідним задимленням і переляком місцевих колаборантів, окупанти не повідомляють. На викладених світлинах видно стовп диму та уламки скла, ретельно викладені у магічні візерунки, які абсолютно точно мають оберігати окультні споруди армії загарбників від гніву Зевса (хоча, чесно кажучи, найгірший ворог російської армії – скоріше Діоніс). Офіційна версія пропагандистів – ЗСУ вдарило дроном-камікадзе невідомого типу з невідомого напрямку.

Глядачеві залишається губитись у здогадках, який саме дрон-камікадзе з арсеналу української армії може подолати більше ніж двісті кілометрів окупованої території, чому його не збило російське ППО, чому ціллю було обрано саме штаб, в якому, за заявами авторів фейку, нікого не було, а не, скажімо, російський фрегат, склад із крилатими ракетами або аеродром з бомбардувальниками, які щодня завдають ракетних ударів по мирних українських містах, і, нарешті, під дією яких речовин перебував автор матеріалу.

Спантеличує навіть кричуща дводумність наративу: «непереможні» російські ППО збивають по мільйону ракет вже десять разів давно знищених установок РСЗВ HIMARS, і тут на тобі – якийсь український дрон залетів углиб ворожої території, наче до себе додому. Це що ж виходить, тепер можна знищувати будь-які склади боєприпасів окупантів, та й чого там, відразу по кримському мосту?! Але ні окупанти, ні їхня аудиторія не морочяться апеляціями до здорового глузду. Хазяїн сказав кричати «расія ура» – кричимо «расія ура», хазяїн сказав дивитись двохвилинку ненависті – ненавидимо, кого скажуть.

А розгадка цієї ситуації проста: рашисти чи то бояться проводити парад, чи то немає чого показувати, адже частина їхнього тепер уже флоту переформатувалась на атракціони для дайверів, а весь гарнізон або залучений у наступальних діях, або не дуже-то й вміє марширувати, бо на милицях та інвалідних візках це виглядатиме не потужно, як би вони того хотіли.

Наостанок хочеться дати пораду окупантам: ініціатива підривати власні штаби – похвальна, але сам «теракт» на трійку з мінусом тільки за старання. Повірте, коли українська зброя почне точково нищити ваші командні пункти – ви відразу це зрозумієте і відчуєте. Але для багатьох свинособак вже буде запізно.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Володимир Зеленський у Дніпрі: Працюємо заради додаткових систем ППО

Володимир Зеленський у Дніпрі: Працюємо заради додаткових систем ППО

Президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо ситуації в Дніпропетровській області, захисту Дніпра, усіх міст і громад регіону.

Наша авіація ліквідувала ворожий пункт управління

Наша авіація ліквідувала ворожий пункт управління

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру витіснити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра.

НАТО готується відправити в Україну нові системи ППО — Єнс Столтенберг

НАТО готується відправити в Україну нові системи ППО — Єнс Столтенберг

Генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг повідомив, що Рада Україна-НАТО погодилася направити Києву додаткові засоби протиповітряної оборони.

На фронті за добу 79 боєзіткнень, третина з яких на Авдіївському напрямку

На фронті за добу 79 боєзіткнень, третина з яких на Авдіївському напрямку

Протягом доби зафіксовано 79 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 25 ракетних та 52 авіаційних удари, здійснив 42 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Над Одещиною збили чотири розвідувальні дрони росіян

Над Одещиною збили чотири розвідувальні дрони росіян

Сьогодні воїни ПВК «Південь» збили 4 російські розвідувальні БПЛА «Орлан-10».

Протягом дня ворог бив по Нікопольщині артилерією і дронами-камікадзе

Протягом дня ворог бив по Нікопольщині артилерією і дронами-камікадзе

Вранці противник здійснював скиди з БПЛА. Загалом за добу відбулося 20 атак.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Стрілець відділення морської піхоти

від 25000 до 125000 грн

Одеса

35 ОБрМП ім. контр-адмірала Михайла Остроградського

Зв’язківець, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ

Азов, 12-та бригада спеціального призначення НГУ

Гранатометник стрілецької роти

від 20000 до 120000 грн

Дніпро, Дніпропетровська область

Старший сапер взводу

Яворів

Яворівський РТЦК та СП

Офіцер групи психологічного супроводу та відновлення

від 20000 до 120000 грн

Запоріжжя

112 окремий батальйон 110 ОБрТрО