ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

У росії знайшли спосіб, як утилізувати надлишок військових пенсіонерів

Публікації
Прочитаєте за: 3 хв. 4 Червня 2022, 11:16

росія − авторитарна країна, в якій кількість поліцейських, співробітників силових структур і військових на тисячу мешканців є надзвичайно високою. Їх так само багато, як цивільних чиновників.

Якщо додати до цього величезну категорію так званих бюджетників (лікарі,вчителі тощо) і легіон пенсіонерів, то важко не помітити суттєвий перекос російського суспільства в бік підданців, повністю залежних від державних виплат.

Довідково. У російській мові є гарне слово – «иждевенец». Синоніми до нього – «тунеядец, нахлебник, дармоед».

Військові пенсіонери − зайвий тягар для бюджету рф

Звичайно, слід визнати, що працевлаштовані «бюджетники» таки виконують свою роботу і роблять щось корисне для суспільства. Так само і цивільні пенсіонери переважно чесно заробили на свою пенсію і до того ж не отримують її занадто довго − тривалість життя в рф є дуже низькою.

Зовсім інша ситуація з військовими, поліцейськими та спецслужбістськими пенсіонерами. Їхній вік виходу на пенсію суттєво нижчий, ніж у всіх інших непривілейованих громадян, а самі пенсійні виплати значно вищі. Тож платити їм треба значно більше і суттєво довше, ніж усім іншим пересічним пенсіонерам.

Здається, путін знайшов спосіб вберегти державний бюджет росії від надмірних виплат − днями він підписав закон про скасування вікової межі для укладання першого контракту з армією рф.

25 травня держдума рф ухвалила закон про скасування вікової межі для укладання першого контракту з армією рф. 28 травня цей закон підписав путін.

Як повідомляє сайт вищого законодавчого органу рф − так званої держдуми − відтепер в армію росії можуть найматися особи до закінчення працездатного віку, який становить 65 у рф років для чоловіків і 60 років для жінок.

Прихована мета закону – утилізувати надлишок російських військових пенсіонерів

Про те, наскільки це важливо для путіна, свідчить стрімкість ухвалення відповідного закону − 25 травня держдума рф ухвалила закон відразу в трьох читаннях, а вже 28 травня цей закон підписав путін.

Зрозуміло, що новий російський закон покликаний поповнити свіжими смертниками лави рашистських загарбників і окупантів, які воюють проти України. Однак має він також і інші, не такі очевидні завдання і мету − прорідити надмірну кількість військових пенсіонерів рф і вберегти таким чином копієчку для російського держбюджету.

«Дідам − воювати!» − вимагає з бункера путін, розраховуючи в будь-якому разі залишитися у виграші, бо загибель якомога більшої кількості пенсіонерів такий же добрий результат для нього, як і тимчасово окупація окремих регіонів України з метою створення красивої пропагандистської картинки.

Судячи з усього, путін планує для росії те саме, що ми вже бачили на прикладі так званих лнр і днр − масове винищення чоловіків на війні проти України.

путін хоче воювати до останнього росіянина

Знавіснілий диктатор путін не зупиниться − він збирається воювати до останнього росіянина.Чи зможе зупинити божевільного тирана російське суспільство чи, принаймні, російські військові й спецслужбістські пенсіонери − покаже час.

Антон Печерський

Читайте нас в Telegram
В Україні почали створювати Державний реєстр осіб, постраждалих внаслідок збройної агресії рф

В Україні почали створювати Державний реєстр осіб, постраждалих внаслідок збройної агресії рф

Верховна Рада прийняла у першому читанні закон, що започатковує створення системи обліку осіб, життя та здоровʼя яких зазнало шкоди внаслідок збройної агресії рф

Данія збільшить свою військову допомогу Україні майже на 590 млн євро

Данія збільшить свою військову допомогу Україні майже на 590 млн євро

Кабінет міністрів та більшість парламентських партій Данії домовилися про збільшення військової підтримки України на 4,4 млрд данських крон (близько 590 мільйонів євро) у 2024 році.

На Тисі зірвали заплив порушників кордону

На Тисі зірвали заплив порушників кордону

Шестеро чоловіків, частина з яких заплатили від шести до десяти тисяч доларів, зупинили на березі Тису, яку вони збиралися переплисти, щоб потрапити до Румунії.

Президент: Працюємо далі щодо контрактів на виробництво зброї та техніки в Україні

Президент: Працюємо далі щодо контрактів на виробництво зброї та техніки в Україні

Володимир Зеленський розповів про шляхи розвитку української оборонної промисловості.

На Сумщині влада спростовує чутки про наступ росіян

На Сумщині влада спростовує чутки про наступ росіян

Дані розвідки свідчать про те, що на сьогодні ворог не сформував на кордонах наступальне угруповання.

На Харківщині під суд пішов правоохоронець, який вимагав $100 тисяч з «колаборантів»

На Харківщині під суд пішов правоохоронець, який вимагав $100 тисяч з «колаборантів»

Завершено розслідування щодо посадовця одного з районних управлінь правоохоронного органу та його спільника — колишнього колегу, які намагались заробити на людях, що проходили по справі щодо колабораційної діяльності.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Водій категорії С

від 20100 до 120000 грн

Запоріжжя

Сватівський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки

Водій, військовослужбовець

від 22000 до 22000 грн

Одеса

Військова частина А0528

Інспектор прикордонної служби (3 кат.), технік, фахівець зв’язку

до 22000 грн

Могилів-Подільський

Державна прикордонна служба України

Стрілець окремого батальону сил ТрО

від 20000 до 120000 грн

Дніпро

233 окремий батальйон 128 ОБр Сил ТрО

Психолог

від 20000 до 50000 грн

Суми

Військова частина 2240 НГУ

Солдат

від 21000 до 121000 грн

Миколаїв

1 відділ Сватівського РТЦК та СП