ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Не NLAW єдиними: як європейські зірки шоу-бізнесу підтримують Україну

Прочитаєте за: 3 хв. 21 Травня 2022, 12:48

Війна в Україні не залишає байдужими й іноземних виконавців. Вони висловлюють слова підтримки в соціальних мережах, записують відеозвернення, знімають кліпи, проводять благодійні концерти та аукціони. Про допомогу та сприяння деяких зірок європейської медіа-спільноти далі.

Британський співак Ед Ширан нещодавно записав спільний кавер разом із українським гуртом «Антитіла». У кліпі показані жахливі кадри воєнного часу, а другий куплет — особиста історія Тараса Тополі та його плани на мирне життя. Всі виручені кошти з монетизації відео на YouTube підуть на благодійність.

Попереднім внеском британця стало проведення благодійного телемосту Київ —  Бірмінгем. Завдяки концерту в Бірмінгемі було зібрано 520 мільйонів гривень на потреби Збройних Сил України.

«Я просто хочу сказати всім українцям. Я люблю вас, я підтримую вас, і я так пишаюся тим, що братиму участь у цьому благодійному заході наступного тижня. Мені не терпиться послухати і вашу музику, хлопці. Посилаю вам багато любові», —  ділиться своїми почуттями Ед Ширан.

Гурт Maneskin, який переміг на конкурсі «Євробачення-2021», 17 квітня виступив на фестивалі Coachella. Свою програму музиканти завершили новою піснею Gasoline, яку присвятили подіям в Україні. Gasoline стала останньою піснею в програмі Maneskin на фестивалі. Гурт завершив виступ гаслом «Free Ukraine, Fuck Putin!».

Італійський гурт записав відео зі страхіттями, які відбуваються на нашій землі. Музиканти шоковані діями росії, тому закликають світ не мовчати.

«Біженці в Україні та в усьому світі потребують термінової гуманітарної допомоги! Ми використовуємо наш голос, щоб вимагати дій, і ви також можете», — опублікували на офіційній сторінці в мережі Instagram гурт Maneskin.

Італійський рок-гурт також привітав український гурт Kalush Orchestra з перемогою на конкурсі.

Зі свого боку деякі виконавці на цьогорічному пісенному конкурсі «Євробачення» висловлювали занепокоєння та підтримку щодо ситуації в Україні.

Учасники гурту Circus Mircus, який представляв Грузію, під час голосування тримали чималий синьо-жовтий прапор України, на якому була зображена ракета, перекреслена червоним хрестом. Утім, вони й під кінець свого виступу вигадали, як висловити слова підтримки українцям. Музиканти вигукнули відому фразу «make love, not war», що в перекладі означає — «займайтеся коханням, а не війною».

Учасниця з Литви Monika Liu, яка демонструвала синьо-жовтий прапорець упродовж усього ефіру, закликала єврофанів на пресконференції підтримувати Україну коштами.

«Я хочу сказати дуже важливу думку для всіх вас. Не забуваймо про те, що в Україні війна. Підтримуйте, надсилайте кошти. Гроші важливі і увага також! Будь ласка! Слава Україні! Героям Слава!», — заявила литовська співачка.

Україну підтримали й деякі інші учасники конкурсу. Зокрема, ісландський гурт Systur завершив виступ фразою «Peace for Ukraine» («Мир для України»).

Тож пам’ятаймо, що світ за Україну!

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Підрозділ «Перун» 42 окремої механізованої бригади за допомогою FPV-дронів завдав ударів по ворогу, що наступав на Часів Яр.

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

Увечері 26 квітня зі спеціальним зверненням до сум’ян звернувся начальник міської військової адміністрації Олексій Дрозденко.

Під суд пішли вісім зрадників

Під суд пішли вісім зрадників

Підозри повідомлено ще трьом колаборантам.

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

США та інші учасники Контактної групи з оборони України (формат «Рамштайн») разом зобов'язалися виділити вже понад 95 млрд доларів на допомогу Україні для її захисту від російської агресії.

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

За добу підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Реформована система закупівель в Міністерстві оборони України, яка прийшла на заміну старій пострадянській, що породжувала корупційні ризики, вже показала свою ефективність.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Фельдшер (військовий)

від 21000 до 24000 грн

Мукачево

Мукачівський прикордонний загін

Помічник начальника станції радіоперешкод

від 23000 до 121000 грн

Одеса, Одеська область

Стрілець

від 40000 до 120000 грн

Житомир

1 ОБрСпП ім. Івана Богуна

Кулеметник

від 20000 до 120000 грн

Херсон

126 ОБр Сил ТрО

Кулеметник

від 20100 до 120100 грн

Дніпро

128 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ

Кухар в 126 ОБр ТРО

від 20000 до 120000 грн

Херсон, Херсонська область