ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

«І все буде добре», – Святослав Вакарчук дає концерти для захисників України

Армія і суспільство
Прочитаєте за: 3 хв. 20 Травня 2022, 23:18

Соліст гурту «Океан Ельзи»  Святослав Вакарчук з початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну вирушив у концертний  тур, щоб підтримувати бойовий дух наших захисників.

Він неодноразово провідував військовослужбовців, які боронять нашу країну на передовій, також активно підтримує мирних українців.

Цими днями музикант влаштовує «секретні концерти» для військовослужбовців ЗСУ, зокрема, відвідує захисників, які тримають оборону на передовій.

На невеликі сольники під акустичну гітару, які відбуваються недалеко від лінії фронту, захисники добираються навіть через поля, які будь-якої миті може обстріляти противник. Замість сцени – запитані приміщення, але атмосферу, як зазначає сам музикант, це аж ніяк не псує. За його словами, навпаки, ці виступи він буде пам’ятати все життя.

– Такі виступи, як зараз, я даю,  запам’ятовуються, можливо навіть більше, ніж ті великі концерти, яких багато давав по світу, в різних точках. Я буду згадувати їх усе моє життя, – сказав музикант звертаючись до українських захисників перед виступом.

У рамках туру на підтримку військових на війні Вакарчук також дав міні концерт для військовослужбовців Нацгвардії. Повідомляє пресслужба МВС України.

Музикант  розповів, що цей тур був створений, аби допомогти нашим захисникам наблизити перемогу.

– Я не розділяю військові формування на Збройні сили, Нацгвардію, Прикордонників та інших – це все армія, мені так легше, бо усі, хто тримає зброю в руках, аби відбити агресію загарбників – захищають Україну. Наша армія, як на мене, найкраща у світі, – розповів співак.

Святослав Вакарчук, переконаний, нині важлива будь-яка допомога. Тому, потрібно ставити питання не «коли закінчиться війна?», а «що я роблю сьогодні для перемоги?». І якщо кожен зробить щось маленьке для цього, якщо таких людей будуть мільйони, то ми переможемо набагато швидше. Бо ця війна за справедливість, а також за усіх тих людей, цивільних, військових, які загинули через загарбницькі дії окупантів.

Для захисників України Святослав Вакарчук співає давно улюблені для української публіки пісні. Серед них – «Обійми», «Еверест». А також нову композицію написану на честь подвигу захисників Маріуполя – «Місто Марії». ЇЇ, як повідомила пресслужба полку НГУ «Азов» співак презентував героям пісні 22 квітня. У римах і мелодії пісні  – про стійкість Східного Форпосту України – міста Маріуполь завдяки його оборонцям: «Доки над гордим Азовом сонце встає, тримається «Місто Марії»…

Попри біль від людських втрат та руйнування українських територій, яку принесли на нашу землю окупанти, завершує свої  виступи співак відомою піснею «І все буде добре» – як своєрідним меседжем  до всіх українців і захисників України.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
Сили оборони розбили засідку російських диверсантів на Сумщині

Сили оборони розбили засідку російських диверсантів на Сумщині

російські диверсанти не полишають спроб проникнути на територію України.

Під час невдалої втечі затримали «крота» фсб, який коригував ракетні удари по Харківщині

Під час невдалої втечі затримали «крота» фсб, який коригував ракетні удари по Харківщині

Військова контррозвідка Служби безпеки спільно з підрозділами ЗСУ запобігла втечі агента фсб, який коригував ракетно-бомбові удари по Харківщині.

Накрили декілька ворожих автівок «Урал», знищили склад боєприпасів: бригада Сил ТрО звітує про досягнення

Накрили декілька ворожих автівок «Урал», знищили склад боєприпасів: бригада Сил ТрО звітує про досягнення

На південному напрямку виконує завдання бригада Сил ТрО. Вона не дає росіянам почуватися в безпеці. Днями її воїни уразили кілька ворожих автомобілів та польовий склад боєприпасів, зафіксовані ураження бліндажів противника.

На Херсонщині окупанти скинули вибухівку на вантажівку, є постраждалий

На Херсонщині окупанти скинули вибухівку на вантажівку, є постраждалий

Поблизу села Осокорівка Херсонської області російські війська з безпілотника атакували автомобіль, постраждав чоловік.

Речник Повітряних Сил розповів, чим ворог цілив по Черкащині

Речник Повітряних Сил розповів, чим ворог цілив по Черкащині

Вранці, 25 квітня, війська рф завдали ракетного удару по місту Сміла Черкаської області. Попередньо, це була ракета «Іскандер-К».

«Вишкіл капітанів» став курсом професійної військової освіти тактичного рівня L-1C

«Вишкіл капітанів» став курсом професійної військової освіти тактичного рівня L-1C

Цього року вперше «Вишкіл капітанів» перейшов у структуру Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка та став курсом професійної військової освіти «Командний курс тактичного рівня L-1C „Вишкіл капітанів“». Його програму розширили, й вона отримала затвердження Міністерства оборони України.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Фельдшер

Дніпро

93-тя окрема механізована бригада «Холодний Яр"

Кухар, молодший інспектор прикордонної служби

від 51000 до 51000 грн

Запоріжжя

Державна прикордонна служба України

Майстер з ремонту та обслуговуванню безпілотних літальних апаратів

від 20000 до 120000 грн

Покровськ

107 ОБТРО м. Маріуполь

Технік до в/ч А2800

від 23000 до 45000 грн

Радісне, Одеська область

Охоронець

від 21000 до 30000 грн

Київ

Військова частина №2260

Стрілець/чиня-снайпер/ка (ЗСУ)

від 20000 до 120000 грн

Київ

130 Батальйон ТрО