ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Посольство України в Польщі: Україні потрібні ППО та наступальна зброя, а українські збройні сили і народ захистить себе і Європу!

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 22 Квітня 2022, 3:39

Російська армія назавжди вписала себе в історію як найбільш варварську й нелюдську в усьому світі. Цілеспрямовані вбивства мирних людей, руйнування житлових кварталів та цивільної інфраструктури, використання забороненої зброї – це наджорстокі, звірячі дії, які зробили російську державу джерелом абсолютного зла на покоління вперед. Про це сьогодні під час щоденного брифінгу наголосила речниця Кризового медіацентру при Посольстві України в Польщі Юлія Бородій. Повідомляє пресслужба МЗС України.

«Список звірств російських агресорів не вкладається у свідомості жодної нормальної людини. Чим більше зброї отримає Україна від міжнародних партнерів – тим більше людських життів буде врятовано, тим швидше ми переможемо! Україні потрібні ППО та наступальна зброя, а українські збройні сили і народ захистить себе і Європу», – закликали у Посольстві.

Критична інфраструктура багатьох міст зруйнована. Окупанти масово викрадають мешканців Запорізької області – представників місцевої влади, підприємців, правників, журналістів, поліцейських та рятувальників. Російські військові відкрито знімають і показують, як обстрілюють житлові будинки в Маріуполі.

«Здається, що вони пишаються, цілячись в мирних беззбройних людей, – зауважила речниця. – На Луганщині порахувати кількість загиблих цивільних неможливо. Через масовані обстріли міст рятувальні служби не можуть навіть забрати тіла з вулиць».

За оцінками ООН, з України поїхали 5 млн людей, більше 7 млн переміщено всередині країни. Загалом 12,65 млн людей безпосередньо постраждали від війни, опинилися в зоні бойових дій або не можуть виїхати.

Також під час брифінгу наголосили, що Посольство продовжує роботу спрямовану на утримання високої динаміки двостороннього міждержавного діалогу, зокрема у частині допомоги і захисту громадян України, які рятуючись від війни, перебувають сьогодні на території Польщі.

Амбасадою надано організаційне сприяння участі віцеспікерки Верховної Ради України Олени Кондратюк у зустрічі жінок-спікерів парламентів країн ЄС, яка вчора під головуванням Маршалка Сейму Республіки Польща Ельжбєти Вітек відбулася у м.Холм. Метою зустрічі було опрацювання конкретних рішень для надання комплексної допомоги українським жінкам і дітям, які знайшли тимчасовий захист від російської військової агресії у Польщі та інших країнах ЄС.

За сприяння Посольства у Варшаві відбулася зустріч Заступника Міністра освіти і науки України Віри Рогової з Державним секретарем Міністерства освіти і науки Республіки Польща Томашом Жимковським. Сторони обговорили шляхи двосторонньої взаємодії у контексті забезпечення освітніх потреб українських дітей, які рятуючись від війни розгорнутої росією проти України, знайшли прихисток у Польщі.

Читайте нас в Telegram
На півдні спецпризначенці спалили склад БК разом з окупантами

На півдні спецпризначенці спалили склад БК разом з окупантами

Воїни ССО спалили склад БК та знищили військових противника на Півдні.

МАГАТЕ заявило про чергову атаку безпілотника по Запорізькій АЕС

МАГАТЕ заявило про чергову атаку безпілотника по Запорізькій АЕС

Сьогодні, 18 квітня, Міжнародне агентство з атомної енергії повідомило про атаку невідомого безпілотного літального апарату по території навчального центру Запорізької атомної електростанції, що примикає до майданчика.

На Полтавщині до 15 років засуджено місцевого проросійського «політексперта» 

На Полтавщині до 15 років засуджено місцевого проросійського «політексперта» 

Суд виніс вирок жителю Полтави, який співпрацював з аналітичним порталом рф «Фонд стратегічної культури».

Постачання ППО та спільні оборонні проєкти: Глава держави мав розмову з віцеканцлером Німеччини

Постачання ППО та спільні оборонні проєкти: Глава держави мав розмову з віцеканцлером Німеччини

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із віцеканцлером Німеччини Робертом Габеком під час його візиту до Києва. Темою розмови було зміцнення ППО України сучасними системами та двостороння співпраця у сфері ОПК.

У ЗСУ показали, як естонські інструктори тренують наших новобранців

У ЗСУ показали, як естонські інструктори тренують наших новобранців

Військовослужбовці Збройних сил Естонської Республіки в рамках базової загальновійськової підготовки особового складу Збройних Сил України у Великій Британії проводять заняття з навчання ведення позиційних бойових дій.

Україна та Чехія розпочали переговори щодо двосторонньої безпекової угоди

Україна та Чехія розпочали переговори щодо двосторонньої безпекової угоди

Українська сторона провела переговори з чеською стороною щодо підготовки проєкту майбутньої безпекової угоди.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Старший механік обслуги обслуговування авіаційного озброєння

від 20000 до 25000 грн

Васильків

Військова частина А1789

Командир катера

від 22000 до 100000 грн

Київ

Військова частина А4269

Стрілець-санітар

від 20000 до 120000 грн

Запоріжжя

112 окремий батальйон 110 ОБрТрО

Системний адміністратор

від 21000 до 81000 грн

Одеса

ВМС ЗС України

Стрілець

від 21000 до 130000 грн

Івано-Франківськ

75 батальйон 102 бригада

Інспектор прикордонної служби

від 20000 до 25000 грн

Могилів-Подільський

Державна прикордонна служба України