ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

«ПВК Вагнера» вже наймає для війни в Україні непрофесійне «гарматне м’ясо»

Новини
Прочитаєте за: 3 хв. 12 Березня 2022, 21:34

Підрозділ британської Всесвітньої служби новин BBC World Service – «Російська служба Бі-бі-сі» (BBC Russian Service) – посилаючись на  публікації у виданнях Великої Британії «Times» та «Independent», а також на власні джерела, стверджує, що «ПВК Вагнера» ​​розпочала широкий набір найманців-аматорів для війни з Україною вже наприкінці лютого 2022 року.

При цьому BBC Russian Service підкреслює, що для операцій з фізичного знищення вищого керівництва України задіяно не більше 400 кращих бійців ПВК, а от для бойових дій по всій території України в штат набирають усілякий непотріб, здатний хоч якось тримати в руках зброю. Командирами над ними ставлять звільнених з компанії за невідомі гріхи «штрафників». «На прохання трудящих відкрито набір для охоронних заходів у «ближньому зарубіжжі». – Оголошення такого змісту з’явилися в пабліках, через які раніше ЧВК здійснювало вербування виключно військових професіоналів із бойовим досвідом, 28 лютого.

Під набір потенційних найманців рівня «гарматного м’яса» зняли майже всі обмеження, що існували раніше. Ще кілька місяців тому в «ЧВК Вагнера» не брали анікого, окрім росіян, які народилися в межах території країни станом на 2014 рік. А тепер на пункт вербування в Молькіно під Краснодаром запрошують мешканців самопроголошених ДНР та ЛНР, жителів анексованого Криму та іноземців. Наявність боргів перед банками та Федеральною службою судових приставів, відсутність довідки про несудимість чи закордонного паспорту вже також перестали бути проблемою для підписання контракту з ПВК.

Це – вагнерівці в Сирії
А це – вагнерівці в Україні

Один із найманців переслав BBC Russian Service повідомлення, яке поширюється у їхніх внутрішніх ветеранських чатах: «Панове! Хто хоче поїсти «сало», пишіть мені. Чинних співробітників без косяків на пікнік не запрошують. Борги перед ФССП, закордонні паспорти, довідки там всякі – до фанфар! Крим запрошуємо дуже. У кого раніше були проблеми з працевлаштуванням у компанії – дзвоніть. Хто був звільнений з компанії із якихось там причин – дзвоніть також. Поїсти «сало» на пікнік запрошуємо всіх бажаючих». При цьому в оголошеннях підкреслюють, що «робота за колишніми контрактами не припиняється, й перекидати назад до Росії легіонерів з африканських країн поки що не планується».

Максимально широкий набір у Молькіно «гарматного м’яса» підтвердив BBC Russian Service і один із найманців, який донедавна знаходився поблизу російсько-українського кордону, але вже повернувся додому. За його словами, основний склад «ПВК Вагнера» участі ​​у війні в Україні дійсно на даний момент не бере. «З українським набором там тема цікава: вербують не основний кістяк компанії. У Молькіно набирають усіх підряд. Тих, хто з косяками, хто з чорних списків. – Сказав він. – Там (в Україні. Ред.) не «Вагнер» працює, а лише нашвидкуруч зібрані загони з іншими назвами. Ми між собою з пацанами називаємо їх «штрафбатами».

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
Рустем Умєров розповів про досягнення формату «Рамштайн»

Рустем Умєров розповів про досягнення формату «Рамштайн»

Міністр оборони України Рустем Умєров 26 квітня 2024 року під час чергового онлайн засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн» подякував колегам за підтримку протягом двох років.

Президент: Славутич не підкорився окупантам. Проявив свій характер. Боровся. Захищався

Президент: Славутич не підкорився окупантам. Проявив свій характер. Боровся. Захищався

У виступі з нагоди річниці трагедії на ЧАЕС Володимир Зеленський згадав і події 2022 року.

На Харківщині ворог обстріляв машину волонтерів

На Харківщині ворог обстріляв машину волонтерів

Ворожий дрон влучив у цивільний автомобіль — двоє людей зазнали поранень.

Атаки на Харківщині, Авдіївський напрямок, спалений вертоліт в москві: стрім з прифронтового міста

Атаки на Харківщині, Авдіївський напрямок, спалений вертоліт в москві: стрім з прифронтового міста

На Харківщині прикордонники-артилеристи бригади «Сталевий Кордон» зупинили ворожий штурм. За допомогою 100-мм гармати вони влучили у танк, на відео з дрона видно як після підриву два окупанта перейшли у ранг мертвих російських «космонавтів».

Оголосили підозру російському генерал-майору поліції, який керував пограбуванням Чорнобильської АЕС

Оголосили підозру російському генерал-майору поліції, який керував пограбуванням Чорнобильської АЕС

Загальна сума збитків, до яких призвели дії заступника гендиректора «росатому» сягає майже мільярда гривень.

Україна та Латвія вирішили збільшити виробництво дронів

Україна та Латвія вирішили збільшити виробництво дронів

Україна та Латвія ведуть спільну роботу над нарощуванням виробництва дронів.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Механік-електрозварник, військовослужбовець

від 21000 до 121000 грн

Краматорськ

81 ОАеМБр

Інспектор прикордонної служби (1 прикордонний загін)

від 25000 до 125000 грн

Рівне, Рівненська область

Головний сержант, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область

Стрілець

від 20000 до 120000 грн

Херсон

126 ОБр Сил ТрО

Стрілець-санітар

від 20000 до 120000 грн

Запоріжжя

112 окремий батальйон 110 ОБрТрО

Майстер цеху, військовослужбовець

від 20000 до 50000 грн

Вознесенськ

Військова частина А2920