ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

«Не аплодували стоячи». Російська істерика з приводу реакції українських фігуристів

Прочитаєте за: 3 хв. 7 Лютого 2022, 11:43

Зимова Олімпіада у Пекіні ще тільки розпочалася, а кількість скандальних випадків уже перевищує всі очікування. Причому ці «скандали» роздмухують представники країни, про яку в принципі на цих змаганнях заборонено згадувати. Йдеться про Російську Федерацію, яка через допінг-скандал відсторонена від зимових Ігор у Пекіні. Російські спортсмени виступають під англомовною абревіатурою Олімпійського комітету Росії (ROC), яку розшифровувати заборонено. Прапор РФ на всіх церемоніях замінений білим полотном з символом Олімпійського комітету Росії без написів. А замість національного гімну для них звучатиме вступ до концерту № 1 Петра Чайковського. 

Здавалося, все зрозуміло. Спортсмени без прапора та гімну, яким дозволили брати участь в Олімпіаді, мали б радіти хоча б такій можливості виборювати нагороди. Проте, це не про росіян. Надивившись «рашаТВ», де їм постійно говорять про «виключну роль і місце Росії», представники делегації РФ постійно знаходять привід для обурення. 

Спочатку їх неабияк роздратувало відмова українців фотографуватися з російськими спортсменами, потім вони «збудилися» на рішення українських спортсменів відповідати на запитання журналістів лише українською або англійською мовами. Але найсильніше обурила реакція українців на виступ їхньої фігуристки. Точніше відсутність будь-якої реакції. 

Що ж сталося? Під час командного турніру з фігурного катання на Олімпіаді-2022 у перший день змагань у цій дисципліні українці… не аплодували росіянам стоячи. Це роздратувало росіян. Але справжній вибух російської гнилі відбувся 6 лютого. Після «феєричного» (на думку росіян) виступу їхньої Каміли Валієвої українська делегація знову не стала плескати. Не знаю щодо «феєричності» виступу, а от істерика в сусідній країні сталася дійсно феєрична. 

Шквал обурення від усіляких «навок», «ягудіних», «тарасових», «бутирських» та «родніних» лише за те, що українці не плескали стоячи виступам якихось спортсменам під невідомим прапором. Ви серйозно? 

Ягудін: «Ми завжди говорили, що політика має бути поза спортом, але, на жаль, ми не перестаємо спостерігати подібні речі. Сьогодні я бачив дивовижну реакцію українців на шикарний прокат Валієвої наживо. Вони єдині, хто не поаплодував стоячи нашій чудовій фігуристці. Мені було дуже сумно на це дивитися. Це справжнісінька гидота і ганьба!»

Навка: «Це ганьба. Соромно. Спортсмени мають підтримувати одне одного. Під час Олімпійських ігор завжди у всьому світі зупинялися негаразди. Тим паче вони молоді хлопці. Навіщо це робити? Це дуже негарно. Соромно за них».

Родніна: «Навіть не хочу обговорювати цю тему. Навіщо ми це самі все розігріваємо? Не розповідаєте про те, що вся американська команда стоячи вітала виступ Каміли. А цих забудьте. Не робіть їм зайву рекламу».

Певно все зрозуміло. Якщо лише відсутністю реакції на виступ росіян наші спортсмени змогли так «підпалити вату», то ми все робимо правильно.

І наостанок про найогидніше. Всі ці «скрепні патріоти», я про Ягудіна, Навку та Родніну, певний час спокійно і щасливо жили в США, виховували там своїх дітей і зовсім не відмовлялися отримувати такі «ненавистні» їм «зелені» купюри. В принципі це все, що потрібно знати про «ватних» патріотів…

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
Понад 300 одиниць техніки окупантів ліквідували Таврійські десантники за півроку боїв біля Новомихайлівки

Понад 300 одиниць техніки окупантів ліквідували Таврійські десантники за півроку боїв біля Новомихайлівки

Миколаївські десантники за 6 місяців боїв у районі Новомихайлівки знищили понад 300 одиниць ворожої техніки.

ППО та боєприпаси: Нідерланди надають понад €200 млн для України

ППО та боєприпаси: Нідерланди надають понад €200 млн для України

Нідерланди нададуть понад 200 мільйонів євро на ініціативи щодо швидкого постачання Україні додаткових засобів протиповітряної оборони та артилерійських снарядів.

Володимир Зеленський у Дніпрі: Працюємо заради додаткових систем ППО

Володимир Зеленський у Дніпрі: Працюємо заради додаткових систем ППО

Президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо ситуації в Дніпропетровській області, захисту Дніпра, усіх міст і громад регіону.

Наша авіація ліквідувала ворожий пункт управління

Наша авіація ліквідувала ворожий пункт управління

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру витіснити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра.

НАТО готується відправити в Україну нові системи ППО — Єнс Столтенберг

НАТО готується відправити в Україну нові системи ППО — Єнс Столтенберг

Генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг повідомив, що Рада Україна-НАТО погодилася направити Києву додаткові засоби протиповітряної оборони.

На фронті за добу 79 боєзіткнень, третина з яких на Авдіївському напрямку

На фронті за добу 79 боєзіткнень, третина з яких на Авдіївському напрямку

Протягом доби зафіксовано 79 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 25 ракетних та 52 авіаційних удари, здійснив 42 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Навідник

від 22000 до 120000 грн

Краматорськ

81 ОДШБ

Інспектор прикордонної служби

від 21000 до 25000 грн

Мукачево

Мукачівський прикордонний загін

терміново водій в ЗСУ

від 20100 до 123000 грн

Чортків, Тернопільська область

Бухгалтер, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Одеса, Одеська область

Оператор-дешифрувальник (БпЛА), військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Покровськ

Бахмутський ОБ ТрО

Стрілець

від 21000 до 120000 грн

Червоноград

63 окремий батальйон 103 ОБр Сил ТрО