ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

У бригаді імені кошового отамана Івана Сірка триває бойове злагодження всіх підрозділів

Вишкіл
Прочитаєте за: 2 хв. 31 Січня 2022, 16:08

На Харківщині воїни всіх підрозділів окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка проходять черговий етап бойового злагодження. Так, щодня сотні армійців, десятки одиниць військової техніки та озброєння залучаються для відпрацювання широкого спектру занять із бойової підготовки.

За словами Командування військової частини, останні декілька місяців насичені різного роду практичними заходами на полігонах, вогневих рубежах, тактичних містечках тощо.

Простежити за ходом злагодження Командування бригади запросило голову Харківської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова та журналістів вітчизняних ЗМІ.

На початку зустрічі почесні гості поклали квіти до Меморіалу загиблим Героям та вшанували пам’ять українських воїнів, які віддали життя у боях із російськими окупантами. Згодам побували в кімнаті бойових традицій бригади та капличці.

– Одразу ж зауважу, що Харківщина та Україна в цілому під нашим надійним захистом, – каже командир бригади підполковник Павло Федосенко. – Так, на озброєнні нашої частини модернізовані танки Т-64БМ2 «Булат», бронетранспортери БТР-4Е, броньована ремонтно-евакуаційна машина БРЕМ-4РМ тощо. Майже щомісяця до нас прибуває сучасне озброєння.

Він додав, що нині його підлеглі в різних місцях України завершують спеціальні курси з бойового застосування новітніх типів озброєння, які нещодавно передані нашими іноземними партнерами.

Пізніше Олег Синєгубов та кореспонденти побували в казармених приміщеннях, спортивних залах частини та в місцях проведення практичних занять.

Запрошені гості мали змогу простежити за водінням бойових машин та відпрацюванням інших завдань військовослужбовцями. Поспілкувалися вони й з механіками-водіями танків, операторами-навідниками бронетранспортерів, артилеристами, медиками та іншими фахівцями.

На завершення зустрічі командир бригади підполковник Павло Федосенко подякував усім гостям за велику увагу по відношенню до його підлеглих.

Зі свого боку голова Харківської ОДА Олег Синєгубов передав армійцям сертифікат на офісну техніку.

− Запевняю, що з боку Харківської обласної державної адміністрації постійно надаватиметься всебічна підтримка у плані забезпечення захисників та захисниць України всім необхідним. Важливим є те, що в нас налагоджена комунікація та розуміння важливості цього питання. Журналісти ж, гадаю, зможуть донести до пересічних громадян непереможність воїнів окремої механізованої бригади імені Івана Сірка, −  зауважив насамкінець Олег Синєгубов.

Фото автора

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
Президент підписав указ, який забороняє військовим доступ до азартних ігор

Президент підписав указ, який забороняє військовим доступ до азартних ігор

Президент Володимир Зеленський підписав указ «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 квітня 2024 року «Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі Інтернет».

Володимир Зеленський підтримав проєкт створення другого ешелону лікарень, що прийматимуть поранених захисників

Володимир Зеленський підтримав проєкт створення другого ешелону лікарень, що прийматимуть поранених захисників

Щоб приймати бійців із південного напрямку, планують реконструювати Криворізьку лікарню №2, найбільшу в місті.

На кордоні знищили спостережний комплекс росіян

На кордоні знищили спостережний комплекс росіян

На Харківському напрямку бійці повітряної розвідки Держприкордонслужби знайшли та знищили відеокамеру спостережного комплексу «Муром - М».

Суми внесли до переліку територій можливих бойових дій

Суми внесли до переліку територій можливих бойових дій

Великописарівська та Середино-Будська громади Сумщини тепер відносять до територій активних бойових дій.

Сьогодні дефіцит електроенергії в Україні не прогнозується

Сьогодні дефіцит електроенергії в Україні не прогнозується

На поточну добу залучення аварійної допомоги з-за кордону не планується, обмежень для побутових та промислових споживачів (крім Харківщини та Кривого Рогу) не буде.

Міноборони України виграло в Верховному Суді у постачальника

Міноборони України виграло в Верховному Суді у постачальника

Верховний Суд підтвердив безпідставність та необґрунтованість позовних вимог комерційного товариства до Міноборони України про внесення змін до державного контракту в частині продовження строку поставки малого броньованого артилерійського катеру вартістю 209 млн грн.  

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Робота/Військовослужбовець ЗСУ/Одесса та Область/Без досвіду

від 20100 до 120000 грн

Одеса, Одеська область

Бойовий медик взводу, військовослужбовець

від 21000 до 121000 грн

Хмельницький, Хмельницька область

Стрілець-оператор

від 20000 до 120000 грн

Кути

Військова частина А7126

Молодший інспектор прикордонної служби

від 20100 до 25000 грн

Херсон

Державна прикордонна служба України

Гранатометник окремого батальйону сил ТрО

від 20000 до 120000 грн

Дніпро

233 окремий батальйон 128 ОБр Сил ТрО

Майстер цеху, військовослужбовець

від 20000 до 50000 грн

Вознесенськ

Військова частина А2920